Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 i dalej w platkach sypiacego sniegu..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 i wieczorowa pora...moze malo ostre ale... z za okna:diabloti: i sniegowo nastepnego juz dnia w drodze do szkoly nie wspomne ze odciagnac od sniegu moje ludzkie dziecko to nielada wyczyn....:diabloti: Quote
PIKA Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ojej ale u Ciebie bialo :evil_lol: Niemozliwe to jest :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 PIKA napisał(a):Ojej ale u Ciebie bialo :evil_lol: Niemozliwe to jest :evil_lol: prawda...:diabloti: az niemozliwe..;) bo chyba tylko u mnie i u Magdy tak biało:razz: ..reszta wawy i okolic...czysciusienka....bez grama sniegu.....:cool1: kurde ..jakis trojkad bermudzki czy cos....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 puchu napisał(a):Fajne zdjątka :) I piękne psisko :loveu: A dziękuje slicznie.:lol: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć :) I ja trafiłam do Ciebie Na początek (od końca) widziałam Twoje odbicie w oknie:evil_lol: A teraz idę oglądać początek. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='bonita']Cześć :) I ja trafiłam do Ciebie Na początek (od końca) widziałam Twoje odbicie w oknie:evil_lol: A teraz idę oglądać początek. a dzien dobry..sie z Pania:loveu: .....i zapraszam wczesniej :loveu: ...tam sa moje dzieciaki.... Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :turn-l: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :nono: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='bonita'] :turn-l: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :nono: ale o co Ci chodzi?????:diabloti: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ale o co Ci chodzi?????:diabloti: Minkę ma świetną:evil_lol: . A jak te inne zabawki zaglądały:megagrin: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='bonita']Minkę ma świetną:evil_lol: . A jak te inne zabawki zaglądały:megagrin: zazdrościły:lol: ...z zainteresowaniem i zakłopotaniem :shake: sie gapiły...na sex z miskiem:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ;)o jak ładnie w oknie prawda jakie fachowe zdjecie:lol: ...a jaka ostrosc...szok:diabloti: a tak pieknie było za oknem jak czysty sniezek spadł i było tak jak pod kolderka z puchu....ale.....chyba nie udało sie....uchwycic puchu....:evil_lol: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jutro będę oglądać dalej, dziś chyba będę powoli znikać :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='bonita']Jutro będę oglądać dalej, dziś chyba będę powoli znikać :) dobrej nocki..zycze...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 moja niunia.... i co ona znow z tym aparatem w reku robi..ciekawe... a tu słodkie wygłupy na kanapie...gdzie jest glowa??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 i artyzm....fotorafii....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 loczek... tylko nic nie mowimy o ostrosci...drogie panie.....:mad: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']loczek... tylko nic nie mowimy o ostrosci...drogie panie.....:mad: Prawie jak Elvis:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cześc prawie sąsiadko :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i artyzm....fotorafii....:evil_lol: a co to? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='bonita']Prawie jak Elvis:evil_lol: Prawie robi wielką różnicę :evil_lol:. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='bonita']Prawie jak Elvis:evil_lol: :diabloti: prawie....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='PIKA']Cześc prawie sąsiadko :multi: a co to? :hmmmm: :evil_lol: a kawałek zabków:lol: ....a tak powaznie młoda mordunie pcha do apartatu....to co ja mam zrobic???:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 :diabloti: [quote name='Kamcia_14']Prawie robi wielką różnicę :evil_lol:. hmmmm hmmmm i ktos tu sie wcale a wcale nie czepia:lol: :eviltong: witamy.... Quote
Recommended Posts