Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bouvik']No i co się tak szczerzysz:mad:
MIAŁAŚ RACJĘ:oops:
zadowolona:diabloti:

TAK :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']bo dokladnie to tak brzmi nazwa rasy...

Irish Soft Coated Wheaten Terrier:loveu:

i charakterek terrierka posiada......:diabloti:

wiem :eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']bo dokladnie to tak brzmi nazwa rasy...

Irish Soft Coated Wheaten Terrier:loveu:

i charakterek terrierka posiada......:diabloti:
cosik już słyszałam o tej rasie:razz: i widziałam na jakiejś wystawie:lol:
ale nazwe to mają zabójczą:crazyeye: dłuższa nie mogła być?? poza tym jęzor idzie połamać:evil_lol: całkiem jak u moich piesów:cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']TAK :diabloti:

wiem :eviltong:

ja wiem ze TY wiesz.....
ale nie dla Ciebie to miła ma pisałam.....:diabloti:

[quote name='bouvik']cosik już słyszałam o tej rasie:razz: i widziałam na jakiejś wystawie:lol:
ale nazwe to mają zabójczą:crazyeye: dłuższa nie mogła być?? poza tym jęzor idzie połamać:evil_lol: całkiem jak u moich piesów:cool1:

nio długa..powszechnie roznie sie skraca...sofciaki, Wheateny, pszeniczniaki.....:loveu:

a poza tym malo tego w Polsce poniżej 100.....sztuk... :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha goopia tam mi się własnie nie otwierają :evil_lol:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
a mi sie otwierają a mi sie otwieraja :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']no jaaak to nie dla mnie??? :placz::placz::placz:

no do Ciebie tez....
ale tak na powaznie to obi Ciebie ale i do Ciebie:diabloti:

teraz juz wiesz do kogo???:loveu:

[quote name='clockwork']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
a mi sie otwierają a mi sie otwieraja :multi::multi::multi:

no jedna zadowolona z zycia i z otwierajacych sie fotek...
to juz pewna jestem ze do deprechy z powiodu pogody nie dojdzie!!!!!!!!!:loveu:

i dobrze...

Posted

[quote name='clockwork']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
a mi sie otwierają a mi sie otwieraja :multi::multi::multi::multi::multi::multi:mi też ...i był Max z kwiatuszkami i z kumplem;)i wogóle były fotaski:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:mi też ...i był Max z kwiatuszkami i z kumplem;)i wogóle były fotaski:eviltong:

i dokładnie tak powinno byc...:loveu: :multi:
i bardzo sie ciesze..

i faktycznie był Maksio z swoim najlepsiejszym kumplem i z kwiatami dla pani.......

Posted

[quote name='Pysia']Jestem :multi:
http://www.imagic.pl/files//1342/Szkola/brzuch.jpg
BNrzunio przezgrabny :multi:
Przystojniak...przeprzystojny :loveu: I jaka powaga ;)
Widziałam też mopa i nie wiem gdzie przód a gdzie tył :evil_lol:

no wreszcie....

dziekuje slicznie.......
za odwiedziny....i zapraszamy czesciej...:loveu:

no powaga rzecz jasna musi byc ...tak??
to byl koniec roczku szkolenego to chociaz odrobina powagi musiała byc zastosowana...:loveu:

Posted

Boszzzzzz jakie wy wszystkie gadatliwe jesteście:shake: Poszłam nakarmić gówniarstwo i mam kupe stron do nadrobienia na waszych galeriach:mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bouvik']Boszzzzzz jakie wy wszystkie gadatliwe jesteście:shake: Poszłam nakarmić gówniarstwo i mam kupe stron do nadrobienia na waszych galeriach:mad::evil_lol::evil_lol:

prawda?? ja też nie wiem jak tak można całe dnie i noce przed tym kompem... tylko ja sobie wydzielam- w dzień kompecek wieczorkiem inne rzeczy :p

Posted

[quote name='clockwork']prawda?? ja też nie wiem jak tak można całe dnie i noce przed tym kompem... tylko ja sobie wydzielam- w dzień kompecek wieczorkiem inne rzeczy :p:oops:no i jak ja potem Cezaremu spojrze w twarz jak mi tu Magda z takim textem jedzie ...a ja tylko komp komp komp:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:no i jak ja potem Cezaremu spojrze w twarz jak mi tu Magda z takim textem jedzie ...a ja tylko komp komp komp:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no ja nie wiem.... chyćta sie roboty, albo cuś... przecież idzie tak bez komputra spędzić wieczorek :roll::roll: ja daje rade :roll::roll: nie musze :roll::roll: nie chce :roll::roll:
A Cezaremu nie powtarzaj :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']no ja nie wiem.... chyćta sie roboty, albo cuś... przecież idzie tak bez komputra spędzić wieczorek :roll::roll: ja daje rade :roll::roll: nie musze :roll::roll: nie chce :roll::roll:
A Cezaremu nie powtarzaj :eviltong::pdobra posłuchałam cię ....zaraz idę na zakupy a potem chyca się sprzatania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cezaremu nie powtórzę ;)

Posted

[quote name='Pysia']Czuję się wyróżniona tymi podwójnymi podziękowaniami :evil_lol:

i słusznie....czuj sie Pysiu wyrózniona....

a bo sie mnie cos zatło i tak wpadło na 2 posty....:diabloti:
ale chyba Ciebie to nie przeszkadza???

[quote name='bouvik']Boszzzzzz jakie wy wszystkie gadatliwe jesteście Poszłam nakarmić gówniarstwo i mam kupe stron do nadrobienia na waszych galeriach:mad:

i tu bym nie histeryzowała......:p
ja nie Alicja czy Pysia czy Vectra gdzie stron przybywa w tempie z turbo doładowaniem:diabloti: :diabloti: ..... ja to taka skromniutka, cichutka i bardzo niesmiała...:roll:

[quote name='clockwork']prawda?? ja też nie wiem jak tak można całe dnie i noce przed tym kompem... tylko ja sobie wydzielam- w dzień kompecek wieczorkiem inne rzeczy :p

no jak sie ma z kim..to sie robi inne rzeczy......ja jak sie ogarne i w koncu znajde ksiecia to tez wieczorami przy kompie nie bede siedziec.....:megagrin: :siara:

moze sie wyrobie przed 60 siatka

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:no i jak ja potem Cezaremu spojrze w twarz jak mi tu Magda z takim textem jedzie ...a ja tylko komp komp komp:evil_lol::evil_lol:

a Ty musisz swemu Cezaremu tak czesto w twarz spogladac? nie mozesz mu dac troszke luzu???:grins:

[quote name='clockwork']no ja nie wiem.... chyćta sie roboty, albo cuś... przecież idzie tak bez komputra spędzić wieczorek :roll::roll: ja daje rade :roll::roll: nie musze :roll::roll: nie chce :roll::roll:
A Cezaremu nie powtarzaj :eviltong:

nie no jasne......rzeciez to nie TY przesiadujesz toche dluzej niz powinnnas w galeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cool3:

pewnie, ze Cezaremu nie mow....:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:pdobra posłuchałam cię ....zaraz idę na zakupy a potem chyca się sprzatania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cezaremu nie powtórzę ;)

jak poszło to sprzatanko???
a zakupki udane???

Kobietki ale tu leje dzisiaj...normalnie szoking.....

musiałam wyciac pare buziek- sorry

Posted

[quote name='aga1215']a u nas słoneczko :multi: ino wicher duje.......:angryy:

Agucha a tu na zmiane i teraz wyszlo sloneczko ale normalnie szok.....a o wietrze to nie wspominam na spacery z futrem to musze kamienie po kieszeniach rozmieszczac zeby mnie nie porwało......:mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No i u Was też wszystko przeczytałam. Pooglądałam.
I małą :loveu:
I brzuch :p
I mojego wnuczka :loveu::loveu::loveu:
Lecę dalej :scared:

czesc...babciu- Maxio z tej strony:p

i jestes kochana.....
wnusio CIe mocno i cieplunio pozdrawia....

dzis wlasnei nabylismy urodzinowy prezent dla Maxia , ktory 11 lipca konczy 9 latek.....
zakupilismy wymarzony zegarek , taki co to swieci w nocy, ma alarm, stoper...i inne takie gadzeciarskie funkcje.....ach...zadowolone moje dziecie...

tez lecimy dalej....