malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] nio i waszeczka ma troszku racyjki bo to przecia z terrierów.....:lol: HA!!! :grins: Quote
bouvik Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 malawaszka napisał(a):HA!!! :grins: No i co się tak szczerzysz:mad: MIAŁAŚ RACJĘ:oops: zadowolona:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']HA!!! :grins: bo dokladnie to tak brzmi nazwa rasy... Irish Soft Coated Wheaten Terrier:loveu: i charakterek terrierka posiada......:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='bouvik']No i co się tak szczerzysz:mad: MIAŁAŚ RACJĘ:oops: zadowolona:diabloti: TAK :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']bo dokladnie to tak brzmi nazwa rasy... Irish Soft Coated Wheaten Terrier:loveu: i charakterek terrierka posiada......:diabloti: wiem :eviltong: Quote
bouvik Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']bo dokladnie to tak brzmi nazwa rasy... Irish Soft Coated Wheaten Terrier:loveu: i charakterek terrierka posiada......:diabloti: cosik już słyszałam o tej rasie:razz: i widziałam na jakiejś wystawie:lol: ale nazwe to mają zabójczą:crazyeye: dłuższa nie mogła być?? poza tym jęzor idzie połamać:evil_lol: całkiem jak u moich piesów:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']TAK :diabloti: wiem :eviltong: ja wiem ze TY wiesz..... ale nie dla Ciebie to miła ma pisałam.....:diabloti: [quote name='bouvik']cosik już słyszałam o tej rasie:razz: i widziałam na jakiejś wystawie:lol: ale nazwe to mają zabójczą:crazyeye: dłuższa nie mogła być?? poza tym jęzor idzie połamać:evil_lol: całkiem jak u moich piesów:cool1: nio długa..powszechnie roznie sie skraca...sofciaki, Wheateny, pszeniczniaki.....:loveu: a poza tym malo tego w Polsce poniżej 100.....sztuk... :loveu: Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja wiem ze TY wiesz..... ale nie dla Ciebie to miła ma pisałam.....:diabloti: no jaaak to nie dla mnie??? :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha goopia tam mi się własnie nie otwierają :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a mi sie otwierają a mi sie otwieraja :multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']no jaaak to nie dla mnie??? :placz::placz::placz: no do Ciebie tez.... ale tak na powaznie to obi Ciebie ale i do Ciebie:diabloti: teraz juz wiesz do kogo???:loveu: [quote name='clockwork']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a mi sie otwierają a mi sie otwieraja :multi::multi::multi: no jedna zadowolona z zycia i z otwierajacych sie fotek... to juz pewna jestem ze do deprechy z powiodu pogody nie dojdzie!!!!!!!!!:loveu: i dobrze... Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a mi sie otwierają a mi sie otwieraja :multi::multi::multi::multi::multi::multi:mi też ...i był Max z kwiatuszkami i z kumplem;)i wogóle były fotaski:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:mi też ...i był Max z kwiatuszkami i z kumplem;)i wogóle były fotaski:eviltong: i dokładnie tak powinno byc...:loveu: :multi: i bardzo sie ciesze.. i faktycznie był Maksio z swoim najlepsiejszym kumplem i z kwiatami dla pani....... Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jestem :multi: http://www.imagic.pl/files//1342/Szkola/brzuch.jpg BNrzunio przezgrabny :multi: Przystojniak...przeprzystojny :loveu: I jaka powaga ;) Widziałam też mopa i nie wiem gdzie przód a gdzie tył :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Pysia']Jestem :multi: http://www.imagic.pl/files//1342/Szkola/brzuch.jpg BNrzunio przezgrabny :multi: Przystojniak...przeprzystojny :loveu: I jaka powaga ;) Widziałam też mopa i nie wiem gdzie przód a gdzie tył :evil_lol: no wreszcie.... dziekuje slicznie....... za odwiedziny....i zapraszamy czesciej...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Pysia']Jestem :multi: http://www.imagic.pl/files//1342/Szkola/brzuch.jpg BNrzunio przezgrabny :multi: Przystojniak...przeprzystojny :loveu: I jaka powaga ;) Widziałam też mopa i nie wiem gdzie przód a gdzie tył :evil_lol: no wreszcie.... dziekuje slicznie....... za odwiedziny....i zapraszamy czesciej...:loveu: no powaga rzecz jasna musi byc ...tak?? to byl koniec roczku szkolenego to chociaz odrobina powagi musiała byc zastosowana...:loveu: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czuję się wyróżniona tymi podwójnymi podziękowaniami :evil_lol: Quote
bouvik Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Boszzzzzz jakie wy wszystkie gadatliwe jesteście:shake: Poszłam nakarmić gówniarstwo i mam kupe stron do nadrobienia na waszych galeriach:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='bouvik']Boszzzzzz jakie wy wszystkie gadatliwe jesteście:shake: Poszłam nakarmić gówniarstwo i mam kupe stron do nadrobienia na waszych galeriach:mad::evil_lol::evil_lol: prawda?? ja też nie wiem jak tak można całe dnie i noce przed tym kompem... tylko ja sobie wydzielam- w dzień kompecek wieczorkiem inne rzeczy :p Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']prawda?? ja też nie wiem jak tak można całe dnie i noce przed tym kompem... tylko ja sobie wydzielam- w dzień kompecek wieczorkiem inne rzeczy :p:oops:no i jak ja potem Cezaremu spojrze w twarz jak mi tu Magda z takim textem jedzie ...a ja tylko komp komp komp:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:no i jak ja potem Cezaremu spojrze w twarz jak mi tu Magda z takim textem jedzie ...a ja tylko komp komp komp:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja nie wiem.... chyćta sie roboty, albo cuś... przecież idzie tak bez komputra spędzić wieczorek :roll::roll: ja daje rade :roll::roll: nie musze :roll::roll: nie chce :roll::roll: A Cezaremu nie powtarzaj :eviltong: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']no ja nie wiem.... chyćta sie roboty, albo cuś... przecież idzie tak bez komputra spędzić wieczorek :roll::roll: ja daje rade :roll::roll: nie musze :roll::roll: nie chce :roll::roll: A Cezaremu nie powtarzaj :eviltong::pdobra posłuchałam cię ....zaraz idę na zakupy a potem chyca się sprzatania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cezaremu nie powtórzę ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Pysia']Czuję się wyróżniona tymi podwójnymi podziękowaniami :evil_lol: i słusznie....czuj sie Pysiu wyrózniona.... a bo sie mnie cos zatło i tak wpadło na 2 posty....:diabloti: ale chyba Ciebie to nie przeszkadza??? [quote name='bouvik']Boszzzzzz jakie wy wszystkie gadatliwe jesteście Poszłam nakarmić gówniarstwo i mam kupe stron do nadrobienia na waszych galeriach:mad: i tu bym nie histeryzowała......:p ja nie Alicja czy Pysia czy Vectra gdzie stron przybywa w tempie z turbo doładowaniem:diabloti: :diabloti: ..... ja to taka skromniutka, cichutka i bardzo niesmiała...:roll: [quote name='clockwork']prawda?? ja też nie wiem jak tak można całe dnie i noce przed tym kompem... tylko ja sobie wydzielam- w dzień kompecek wieczorkiem inne rzeczy :p no jak sie ma z kim..to sie robi inne rzeczy......ja jak sie ogarne i w koncu znajde ksiecia to tez wieczorami przy kompie nie bede siedziec.....:megagrin: :siara: moze sie wyrobie przed 60 siatka [quote name='Alicjarydzewska']:oops:no i jak ja potem Cezaremu spojrze w twarz jak mi tu Magda z takim textem jedzie ...a ja tylko komp komp komp:evil_lol::evil_lol: a Ty musisz swemu Cezaremu tak czesto w twarz spogladac? nie mozesz mu dac troszke luzu???:grins: [quote name='clockwork']no ja nie wiem.... chyćta sie roboty, albo cuś... przecież idzie tak bez komputra spędzić wieczorek :roll::roll: ja daje rade :roll::roll: nie musze :roll::roll: nie chce :roll::roll: A Cezaremu nie powtarzaj :eviltong: nie no jasne......rzeciez to nie TY przesiadujesz toche dluzej niz powinnnas w galeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cool3: pewnie, ze Cezaremu nie mow....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:pdobra posłuchałam cię ....zaraz idę na zakupy a potem chyca się sprzatania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cezaremu nie powtórzę ;) jak poszło to sprzatanko??? a zakupki udane??? Kobietki ale tu leje dzisiaj...normalnie szoking..... musiałam wyciac pare buziek- sorry Quote
aga1215 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='"Agunia-Pańciunia)"']Kobietki ale tu leje dzisiaj...normalnie szoking..... a u nas słoneczko :multi: ino wicher duje.......:angryy: Quote
Hanna R. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No i u Was też wszystko przeczytałam. Pooglądałam. I małą :loveu: I brzuch :p I mojego wnuczka :loveu::loveu::loveu: Lecę dalej :scared: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='aga1215']a u nas słoneczko :multi: ino wicher duje.......:angryy: Agucha a tu na zmiane i teraz wyszlo sloneczko ale normalnie szok.....a o wietrze to nie wspominam na spacery z futrem to musze kamienie po kieszeniach rozmieszczac zeby mnie nie porwało......:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No i u Was też wszystko przeczytałam. Pooglądałam. I małą :loveu: I brzuch :p I mojego wnuczka :loveu::loveu::loveu: Lecę dalej :scared: czesc...babciu- Maxio z tej strony:p i jestes kochana..... wnusio CIe mocno i cieplunio pozdrawia.... dzis wlasnei nabylismy urodzinowy prezent dla Maxia , ktory 11 lipca konczy 9 latek..... zakupilismy wymarzony zegarek , taki co to swieci w nocy, ma alarm, stoper...i inne takie gadzeciarskie funkcje.....ach...zadowolone moje dziecie... tez lecimy dalej.... Quote
Recommended Posts