bonita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Gratki :) Uffffffff, ale chyba było gorąco co? Quote
Maga100 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']juz wszyscy sasiedzi i okoliczni znajomi mezczyzni..np pan w papierniczym zostali w ciagu ostatniego tygodnia "nadmiernie wykorzystani fizycznie" do celow glaskania , dotykania i zagladania w paszcze i obawiam sie....:cool1: wykorzystałas ich w takim celu? :crazyeye: Agnieszko, wstydź się :evil_lol: Quote
akard Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witajcie kofane:loveu: :loveu: :loveu: śliczne zdjątka:multi: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witajcie:razz: U nas zapowiada się okropny upał:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Maga100']wykorzystałas ich w takim celu? :crazyeye: Agnieszko, wstydź się :evil_lol: owszem.... facetów nalezy wykorzystwywac...w celach przyjemnych....i fizycznych......takze.:diabloti: Madziu, ostatnio nasz wpsolny wiebiciel -ten od rozowych stringow....-(czekał na Macka pod klatka ) i "pozerał" mnie wzorkiem - a moze moja niunie...nieistotne....chce Ci powiedziec ze jest , nadal wyglada zabojczo, nie wyprowadzil sie jeszcze......:loveu: [quote name='akard']Witajcie kofane:loveu: :loveu: :loveu: śliczne zdjątka:multi: dziekuje....miłego dzionka [quote name='madzia i medor']Witajcie:razz: U nas zapowiada się okropny upał:loveu::loveu::loveu: [quote name='dealer']gratulujemy:multi: dziekujemy....i musimy pracowac na wiecej......i wiecej:cool3: :loveu: Quote
BeaC Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ..wiem że odsypiasz................. ale tak po cichu.moje gralulacje dla Sabinki...............no dla Ciebie też.......zwłaszcza za pomysł z panami:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='BeaC']..wiem że odsypiasz................. ale tak po cichu.moje gralulacje dla Sabinki...............no dla Ciebie też.......zwłaszcza za pomysł z panami:eviltong::eviltong::eviltong: czesc.. jakie odsypiam od 6 jestem na nogach.....:diabloti: Dziękuje slicznie..bedziem pracowac na wiecej......:loveu: pomysł z panami musialam wcielic w zycie:diabloti: ..... i wcielilam.... przeciez nie moglam zaczepaic mocno zapraowanych chlopakow spod butki z piwem....szkoda ich cennego czasu....stat tez nekałam sasiadow z parteru, pana z papierniczego obok i pana z warzywniaka.....nie mialam wyjscia....:loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA KCIUKASKI - PRZYDALY SIE.:loveu: Bardzo dobra - pierwsza w klasie:loveu: padam. Jutro napisze wiecej. wstalam o 3 i troche jestem zmeczona... B R A W O :klacz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']owszem.... facetów nalezy wykorzystwywac...w celach przyjemnych....i fizycznych......takze. dziekuje....miłego dzionka dziekujemy....i musimy pracowac na wiecej......i wiecej:cool3: :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc.. jakie odsypiam od 6 jestem na nogach.....:diabloti: Dziękuje slicznie..bedziem pracowac na wiecej......:loveu: pomysł z panami musialam wcielic w zycie:diabloti: ..... i wcielilam.... przeciez nie moglam zaczepaic mocno zapraowanych chlopakow spod butki z piwem....szkoda ich cennego czasu....stat tez nekałam sasiadow z parteru, pana z papierniczego obok i pana z warzywniaka.....nie mialam wyjscia....:loveu: :loveu: szukasz nowych panów do szkolenia? polecam bace........;) :evil_lol: a tak wogóle to miłego dnia :buzi: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [CENTER]:cool2: :multi: gratulacje :multi: :cunao: :drink1: :cunao: [/CENTER] Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Aga opowiadaj wrażenia!!!!!!! Jaki macie opis???? czemu bdb?? jak panienka zniosła macanki na stole??? no pisz pisz bo jestem baaardzo ciekawa jak było :multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gratulacje, ...szczegóły i zdjęcia poproszę:razz: . Quote
Maga100 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Madziu, ostatnio nasz wpsolny wiebiciel -ten od rozowych stringow....-(czekał na Macka pod klatka ) i "pozerał" mnie wzorkiem bo zostałaś już tylko ty na tym osiedlu przed 60-tką :diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Maga100']bo zostałaś już tylko ty na tym osiedlu przed 60-tką :diabloti: :diabloti: bardzo smieszne..........bardzo........az mi sie zajady w kacikach ust porobiły od smiechu.......:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='malawaszka']Aga opowiadaj wrażenia!!!!!!! Jaki macie opis???? czemu bdb?? jak panienka zniosła macanki na stole??? no pisz pisz bo jestem baaardzo ciekawa jak było :multi::multi::multi: opis mamy bardzo dobry:razz: , ..wezme jutro ze soba do pracki to przepisze, bo ja tak ladnie jak pan sedzia nie umiem mowic o katowaniu o zgryzie etc...ogolnie - piekna suka...piekna...... macanek na stole nie było...byly na trawce.......ogolnie było milo i przyjemnie tylko goraco dosc...pieski dyszały, ziajały i wlasciciele tez.......:diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Gratulacje, ...szczegóły i zdjęcia poproszę:razz: . ju...foteczki z drogi powrotnej wstawiam...i od razu macie zagadke...ktore to moje......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='aga1215']B R A W O :klacz: dziękuejmy.....:loveu: szukasz nowych panów do szkolenia? polecam bace........;) :evil_lol: tak szukam nowych panów...i bace tez chetnie wykorzystam....a ponadto wykupuje niuni miesieczny i bedzie jezdzila na trasie bielany-dworzec centralny dzien w dzien w porze najwiekszej uczeszczalnosci i nie wolno z dworca wyjsc wczesniej jak po godzinie słuchania huku, halasu i ogloszen w megafonow...wtedy to wsiada w tramwaj lub autobus relacji centralny - bielany i wraca do domu.......:diabloti: :diabloti: :mad: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Które to Twoje:hmmmm: Pierwsze z prawej:diabloti::niewiem::niewiem: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Które to Twoje:hmmmm: Pierwsze z prawej:diabloti::niewiem::niewiem: a nie!!!...na kazdej fotce pierwsze z lewej...czpiot:diabloti::loveu: Quote
Maga100 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo smieszne..........bardzo........az mi sie zajady w kacikach ust porobiły od smiechu.......:diabloti: :diabloti: :diabloti: zawsze możesz liczyć na mój subtelny dowcip :diabloti: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ....................a wdepłam co mi tam do Ciebie przywitać cie wietrznie i słonecznie a tak wogóle to kiedy TY sie urlopujesz????? Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a nie!!!...na kazdej fotce pierwsze z lewej...czpiot:diabloti::loveu: No, o to mi własnie chodziło - tylko na odwrót napisałam:siara::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dla mnie te kudłacze wygladają podobnie, różnią się...szelkami.:evil_lol: Quote
Recommended Posts