Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']juz wszyscy sasiedzi i okoliczni znajomi mezczyzni..np pan w papierniczym zostali w ciagu ostatniego tygodnia "nadmiernie wykorzystani fizycznie" do celow glaskania , dotykania i zagladania w paszcze i obawiam sie....:cool1:

wykorzystałas ich w takim celu? :crazyeye: Agnieszko, wstydź się :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']wykorzystałas ich w takim celu? :crazyeye: Agnieszko, wstydź się :evil_lol:

owszem.... facetów nalezy wykorzystwywac...w celach przyjemnych....i fizycznych......takze.:diabloti:

Madziu, ostatnio nasz wpsolny wiebiciel -ten od rozowych stringow....-(czekał na Macka pod klatka ) i "pozerał" mnie wzorkiem
- a moze moja niunie...nieistotne....chce Ci powiedziec ze jest , nadal wyglada zabojczo, nie wyprowadzil sie jeszcze......:loveu:

[quote name='akard']Witajcie kofane:loveu: :loveu: :loveu: śliczne zdjątka:multi:

dziekuje....miłego dzionka

[quote name='madzia i medor']Witajcie:razz:
U nas zapowiada się okropny upał:loveu::loveu::loveu:

[quote name='dealer']gratulujemy:multi:

dziekujemy....i musimy pracowac na wiecej......i wiecej:cool3:
:loveu:

Posted

..wiem że odsypiasz.................
ale tak po cichu.moje gralulacje dla Sabinki...............no dla Ciebie też.......zwłaszcza za pomysł z panami:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='BeaC']..wiem że odsypiasz.................
ale tak po cichu.moje gralulacje dla Sabinki...............no dla Ciebie też.......zwłaszcza za pomysł z panami:eviltong::eviltong::eviltong:

czesc..
jakie odsypiam od 6 jestem na nogach.....:diabloti:
Dziękuje slicznie..bedziem pracowac na wiecej......:loveu:

pomysł z panami musialam wcielic w zycie:diabloti: ..... i wcielilam....
przeciez nie moglam zaczepaic mocno zapraowanych chlopakow spod butki z piwem....szkoda ich cennego czasu....stat tez nekałam sasiadow z parteru, pana z papierniczego obok i pana z warzywniaka.....nie mialam wyjscia....:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA KCIUKASKI - PRZYDALY SIE.:loveu:
Bardzo dobra - pierwsza w klasie:loveu:
padam. Jutro napisze wiecej. wstalam o 3 i troche jestem zmeczona...

B R A W O :klacz:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']owszem.... facetów nalezy wykorzystwywac...w celach przyjemnych....i fizycznych......takze.
dziekuje....miłego dzionka dziekujemy....i musimy pracowac na wiecej......i wiecej:cool3:
:loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc..
jakie odsypiam od 6 jestem na nogach.....:diabloti:
Dziękuje slicznie..bedziem pracowac na wiecej......:loveu:
pomysł z panami musialam wcielic w zycie:diabloti: ..... i wcielilam....
przeciez nie moglam zaczepaic mocno zapraowanych chlopakow spod butki z piwem....szkoda ich cennego czasu....stat tez nekałam sasiadow z parteru, pana z papierniczego obok i pana z warzywniaka.....nie mialam wyjscia....:loveu: :loveu:

szukasz nowych panów do szkolenia? polecam bace........;) :evil_lol:

a tak wogóle to miłego dnia :buzi:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
Madziu, ostatnio nasz wpsolny wiebiciel -ten od rozowych stringow....-(czekał na Macka pod klatka ) i "pozerał" mnie wzorkiem

bo zostałaś już tylko ty na tym osiedlu przed 60-tką :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Aga opowiadaj wrażenia!!!!!!! Jaki macie opis???? czemu bdb?? jak panienka zniosła macanki na stole??? no pisz pisz bo jestem baaardzo ciekawa jak było :multi::multi::multi:

opis mamy bardzo dobry:razz: , ..wezme jutro ze soba do pracki to przepisze, bo ja tak ladnie jak pan sedzia nie umiem mowic o katowaniu o zgryzie etc...ogolnie - piekna suka...piekna......
macanek na stole nie było...byly na trawce.......ogolnie było milo i przyjemnie tylko goraco dosc...pieski dyszały, ziajały i wlasciciele tez.......:diabloti:

[quote name='AgusiaTerierka']Gratulacje, ...szczegóły i zdjęcia poproszę:razz: .

ju...foteczki z drogi powrotnej wstawiam...i od razu macie zagadke...ktore to moje......:diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']B R A W O :klacz:

dziękuejmy.....:loveu:

szukasz nowych panów do szkolenia? polecam bace........;) :evil_lol:

tak szukam nowych panów...i bace tez chetnie wykorzystam....a ponadto wykupuje niuni miesieczny i bedzie jezdzila na trasie bielany-dworzec centralny dzien w dzien w porze najwiekszej uczeszczalnosci i nie wolno z dworca wyjsc wczesniej jak po godzinie słuchania huku, halasu i ogloszen w megafonow...wtedy to wsiada w tramwaj lub autobus relacji centralny - bielany i wraca do domu.......:diabloti: :diabloti: :mad:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo smieszne..........bardzo........az mi sie zajady w kacikach ust porobiły od smiechu.......:diabloti: :diabloti: :diabloti:

zawsze możesz liczyć na mój subtelny dowcip :diabloti:

Posted

....................a wdepłam co mi tam do Ciebie przywitać cie wietrznie i słonecznie
a tak wogóle to kiedy TY sie urlopujesz?????

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a nie!!!...na kazdej fotce pierwsze z lewej...czpiot:diabloti::loveu:
No, o to mi własnie chodziło - tylko na odwrót napisałam:siara::diabloti: