bonita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Heloł, czekam na przepis na gie:cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc.... czy Ty tez masz dzis jakies problemy z wymowa i pisownia??? jak dilerowa??? to samo brałyscie???:diabloti: Poczęstowała mnie jakimś kjakejsem i tak mi zostało:niewiem::niewiem: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Poczęstowała mnie jakimś kjakejsem i tak mi zostało:niewiem::niewiem: chcesz jeszcze jednego?:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='bonita']Heloł, czekam na przepis na gie:cool3::cool3::cool3: [quote name='aga1215']Przyleciałam po przepis - gdzie on?:mad: Witanko s ranka!:multi: Ślicznego:loveu: tylko po zrobieniu prosze mi chociaz smsa puscic czy smakowało.....:razz: :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Poczęstowała mnie jakimś kjakejsem i tak mi zostało:niewiem::niewiem: [quote name='dealer']chcesz jeszcze jednego?:diabloti: ja chce....:eviltong: po tym dentyscie ...znow mam pol twarzy zdetwiales....i okazuje sie ze mam leczenie kanałowe..... dwa kanałki z trzech....mam juz przepchane ale trzeci cos nie chcial wiec ma jeszcze czas...... rany....nie lubie sie tak czuc.....:shake: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :razz:cze dziewczyno z kanałami;)...jak ci idzie pilnowanie blogaska Clockworka:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:cze dziewczyno z kanałami;)...jak ci idzie pilnowanie blogaska Clockworka:cool1: o widzisz musze tam zajrzec koniecznie:razz: ...te kanały mi przesłonily cały swiat....:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dealer napisał(a):chcesz jeszcze jednego?:diabloti: A daj, bo coś się za normalnie czuję:diabloti: :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witam s wieczorka:multi: Znowu DG muli:angryy: nie mam cytowania wielokrotnego:angryy: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ;)melduję ze jestem ...zaganiam DO ROBOTY ....blogaska pilnować:evil_lol: Quote
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dzień dobry! :lol: Ślicznie dziękuję za przepis!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja chce....:eviltong: po tym dentyscie ...znow mam pol twarzy zdetwiales....i okazuje sie ze mam leczenie kanałowe..... dwa kanałki z trzech....mam juz przepchane ale trzeci cos nie chcial wiec ma jeszcze czas...... rany....nie lubie sie tak czuc.....:shake: Przesrane masz............ja na szcęscie mam normalnie.ale za to dużo..............i..............po dwa mi robi na raz...........i....................więcej nie powiem:p Witaj MŁA:loveu: Quote
Vogue Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witaj towarzyszko niedoli!!!!:evil_lol: U mnie tez kanałki w trakcie przepychania i wizyty już kolejne zaklepane, niestety:placz::placz: Miłego dnia!!! Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witanko! Wrrrrrrr dentysta , oj aja mam też jednego co się nadaje na kanałowe Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ......................coś ty zaniemogła po dentyście, ze Cie nie ma:shake: ja za pól godzinki startuje znowu no to PA:loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='aga1215']Aguś - gdzieżeś to pobłądziła?????????[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:pewno dentysta wpuścił ją w kanał:eviltong: cześć Aga;) [/FONT] Quote
AlKil Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Gdzieś ją wcięło...:shake: Jak się znajdzie, będzie nadrabiać posty do drugiego ognika...:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='AlKil']Gdzieś ją wcięło...:shake: Jak się znajdzie, będzie nadrabiać posty do drugiego ognika...:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cytować po 1 ....będzie więcej:eviltong:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cytować po 1 ....będzie więcej:eviltong:[/FONT] Liczy się pomysł:evil_lol: ... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 :diabloti: [quote name='AlKil']Gdzieś ją wcięło...:shake: Jak się znajdzie, będzie nadrabiać posty do drugiego ognika...:evil_lol: otóz to.......:cool1: :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cytować po 1 ....będzie więcej:eviltong:[/FONT] wrednota.......:mad: [quote name='AgusiaTerierka']Liczy się pomysł:evil_lol: ... no własnie, wlasnie......liczy sie pomysł.....:cool3: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='aga1215']Aguś - gdzieżeś to pobłądziła????????? a byłam tu i tam.....:diabloti: [quote name='madzia i medor']Witam :p :p ja tez bardzo serdecznie witam...:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:pewno dentysta wpuścił ją w kanał:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]cześć Aga;)[/FONT] otoz droga Alicjo jestes w błednym błedzie......:lol: :evil_lol: czesc Paskudy..... jakiz to piekny poniedziałkowy , duszny poranek .....:evil_lol: :lol: nie wcielo mnie....a wiem, wiem co poniektorych bardzo by to ucieszyło...ale nic z tego...jestem, wrocilam i bede....... na pocztek ...biedroneczki sa w kropeczki....... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cytować po 1 ....będzie więcej:eviltong:[/FONT] o i widzisz...mialam to napisac w gupowym ...ale sie nie udało...hihiiii masz piekny nowy banerek.....:loveu: Ozzy jakos tak zmeznial....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 misio polarny siqa kwiaty we wlosach...potargał wiatr..... misio wacha tylko nie wiem co........ Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Vogue']Witaj towarzyszko niedoli!!!!:evil_lol: U mnie tez kanałki w trakcie przepychania i wizyty już kolejne zaklepane, niestety:placz::placz: Miłego dnia!!! moja tez zaklepana... udraznia sie jeszcze jeden kanałek jakims takim preparatem....a chusteczka wie jakim...najwazniejsze ze nie bolało..... to chodzacy na wizyty łacznie sie...... [quote name='bonita']Witanko! Wrrrrrrr dentysta , oj aja mam też jednego co się nadaje na kanałowe:placz: otoz..nie boj sie..popros tylko o dobre znieczulenie...... i trzymam kciukaski....... badz dzielna.....:p [quote name='BeaC']......................coś ty zaniemogła po dentyście, ze Cie nie ma:shake: ja za pól godzinki startuje znowu no to PA:loveu: nie..mam sie swietnie...... miłego dzionka.... dzien przepiekny, slonce swieci.......:loveu: Quote
Recommended Posts