AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 u mnie co prawda 50 strona, ale też se chlupnę z tej okazji!!! :drinka::laola::drinka: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nerwowa odrobinke dzisiaj.....:loveu: no wiesz cisnienie spada...pogoda sie psuje...wiesz to sa stresogenne czynniki......mocno stresogenne....:diabloti: ...................ja ..........nerwowa???????.....................eeeeeeeeee gdzie tam..................a pogoda się poprawia:eviltong: Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Agunia... melduję że foty obejrzałam i poczytałam wsjo o tych kieckach dla chopów.... cóż.... jako iż kościół dla mnie jest FE! to tradycyjnie krytykuję wsjo co z nim związane.... ale przyznam ci tak pocichaczu... że ta fotka w szóstym rzędzie fajnie wyszła choćby z tego właśnie względu że wszystkie dziecka wyglądały tak samo.... matulu..aż nie wierze że mi to przez gardło przeszło... a teraz zamykam sie w sobie bo jak pomyśle że za 2 lata komuna mojego chrześniaka... i cza bedzie TAM iść.... ale zawsze jest opcja zachorowania... i pójścia do szpitala :diabloti: [quote name='BeaC'].....rozpocznę tą setke ......czy nie?????:drinking:to jakby mi się udało:diabloti: [quote name='BeaC']...................no ja wypiłam.................cztery............kawuje nieskouciśniona jestem............ale kocyk, fotelik....mmmmmmmmmm w pracy??? chyba ze się pod biurko zmieszczę:razz: no to lu za 100:knajpa::drinka: te... a Ty co tak trenujesz... przed niedzielą??? od razu mówię... niedziela bezalkoholowa :cool1: dzień śnięty cza sie poswięcić... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='AlKil']u mnie co prawda 50 strona, ale też se chlupnę z tej okazji!!! :drinka::laola::drinka: oj tam...najwazniesze ze jest powod do swietowania.... okazja mniej wazna......:bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ja tu wczoraj byłam:crazyeye::crazyeye:Ale kaj mój ślad:hmmmm: No to witam się jeszcze raz:hand: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja tu wczoraj byłam:crazyeye::crazyeye:Ale kaj mój ślad:hmmmm: No to witam się jeszcze raz:hand: czesc, czesc....... a nie wiem czy Ty aby tu napewno pozostawila slad skoro slada niet....:diabloti: no bo przeciez nie powiesz mi chyba, ze dogo nie działało???:crazyeye: to sie nie zdarza,:diabloti: jest nie mozliwe;) i na bank nie zjadło posta...... wiec przemysl swoja odpowiedz....:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC']...................ja ..........nerwowa???????.....................eeeeeeeeee gdzie tam..................a pogoda się poprawia:eviltong: poprawiłos ie u Ciebie???? bo u mnie wlasnie ulewa przeszla ...nad moim prestizowym Centrum Biznesu....:angryy: :angryy: :angryy: jak Hanna R rzekla w swojej galeryji......maj mamy bowski.........cieply, sloneczny....:diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Moja droga - zdjęcia oglądałam wczoraj. Napisałam Ci na giegasku jaka jest moja opinia. :p Napisałam też do Maksia. Sprawdź sobie w archiwum :p Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] jak Hanna R rzekla w swojej galeryji......maj mamy bowski.........cieply, sloneczny....:diabloti: uhm AMEN :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Moja droga - zdjęcia oglądałam wczoraj. Napisałam Ci na giegasku jaka jest moja opinia. :p Napisałam też do Maksia. Sprawdź sobie w archiwum :p alez oczywiscie , ze sprawdze.... bardzo dziękuje.... Maxio sie ucieszy bardzo...zawsze jak wlaczam kompai gg to podpytuje- babcia Hania jest???jest?? moge napisac.......???:loveu: buzka:loveu: Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc, czesc....... a nie wiem czy Ty aby tu napewno pozostawila slad skoro slada niet....:diabloti: no bo przeciez nie powiesz mi chyba, ze dogo nie działało???:crazyeye: to sie nie zdarza,:diabloti: jest nie mozliwe;) i na bank nie zjadło posta...... wiec przemysl swoja odpowiedz....:mad: Czuję skruchę:oops::oops::diabloti: No to się podliżę - ślicznie wyglądałaś:loveu: Quote
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 cześć :diabloti: zazdrosna mamusiu :diabloti: co to będzie ogryzać pazury :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Vectra']cześć :diabloti: zazdrosna mamusiu :diabloti: co to będzie ogryzać pazury :diabloti: całkiem mozliwe, przeciez nie bede robic na drutach....:diabloti: tylko przez okno wygladac i wypatrywac czy go całuje czy nie......:mad: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Czuję skruchę:oops::oops::diabloti: No to się podliżę - ślicznie wyglądałaś:loveu: nie musisz sie podlizywac toc to szczera prawda.....:loveu: kurde jaka ja jestem skromna......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']uhm AMEN :angryy: ale Ty rozmowna ...widze ze intensywnie cwiczysz przed spotkaniem.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witamy, fajnie, ze jesteś zadowolona:lol: . Agus, jestem, bo juz po całym stresie i tych przygotowaniach i probach i ogolnie bylo powaznie bardzo ok. jestem zadowolona.......:loveu: jeszcze tylko teraz bialy tydzien, boze ciało i juz swiadecztwo i jest oki:loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']bo moje futro o 1.35 obudzilo mnie delikatnie:loveu: ....a to liznawszy a to przedeptala mnie...bo sie siusiu mocno chcialo...i coz musialam wstac..zarzucic cos na ma rozowa pizadmke i podreptac na spacer.....:bluepaw: :bluepaw: czad.... ale po co od razu zarzucać coś na piżamkę? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Maga100']ale po co od razu zarzucać coś na piżamkę? :evil_lol: :evil_lol: właśnie , po co ? :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 wreszcie dotarłam poogladać Komunistę :loveu: bardzo spodobało mi sie to zdjęcie [quote name='"Agunia-Pańciunia"'] fajny ten Twój Maxio :loveu: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ....................Hej Agunia.................ja już w pracu od 7 i wpadłam Cię powitać:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Maga100']ale po co od razu zarzucać coś na piżamkę? :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Vectra']właśnie , po co ? :diabloti: macie racje :lol: ....w sumie to bez sensu z ta kurta w nocy....:diabloti: przeciez i tak cala pizamka jest rozowa w misie :loveu: co co za roznica czy widac cala czy tylko kawalek......hmmmm....zupelnie nie przemyslana ta kurta.....:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC']....................Hej Agunia.................ja już w pracu od 7 i wpadłam Cię powitać:loveu::loveu::loveu: czesc slicznotko...rany jak Ty wczesnie stratujesz......:crazyeye: ja od 8.30.:loveu: ....i nie powiem zebym miala entuzjazm na twarzy......:diabloti: milego dzionka......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='aga1215']wreszcie dotarłam poogladać Komunistę :loveu: bardzo spodobało mi sie to zdjęcie fajny ten Twój Maxio :loveu: a pewnie , ze fajny.....i tu ma ładny sliniaczek.....:loveu: dziekuje.... Agucha milego dzionka...:loveu: Quote
Recommended Posts