Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nerwowa odrobinke dzisiaj.....:loveu:
no wiesz cisnienie spada...pogoda sie psuje...wiesz to sa stresogenne czynniki......mocno stresogenne....:diabloti:

...................ja ..........nerwowa???????.....................eeeeeeeeee gdzie tam..................a pogoda się poprawia:eviltong:

Posted

Agunia... melduję że foty obejrzałam i poczytałam wsjo o tych kieckach dla chopów.... cóż.... jako iż kościół dla mnie jest FE! to tradycyjnie krytykuję wsjo co z nim związane.... ale przyznam ci tak pocichaczu... że ta fotka w szóstym rzędzie fajnie wyszła choćby z tego właśnie względu że wszystkie dziecka wyglądały tak samo....

matulu..aż nie wierze że mi to przez gardło przeszło...
a teraz zamykam sie w sobie bo jak pomyśle że za 2 lata komuna mojego chrześniaka... i cza bedzie TAM iść.... ale zawsze jest opcja zachorowania... i pójścia do szpitala :diabloti:

[quote name='BeaC'].....rozpocznę tą setke ......czy nie?????:drinking:to jakby mi się udało:diabloti:

[quote name='BeaC']...................no ja wypiłam.................cztery............kawuje
nieskouciśniona jestem............ale kocyk, fotelik....mmmmmmmmmm
w pracy??? chyba ze się pod biurko zmieszczę:razz:

no to lu za 100:knajpa::drinka:

te... a Ty co tak trenujesz... przed niedzielą??? od razu mówię... niedziela bezalkoholowa :cool1: dzień śnięty cza sie poswięcić...

Posted

[quote name='madzia i medor']Ja tu wczoraj byłam:crazyeye::crazyeye:Ale kaj mój ślad:hmmmm:
No to witam się jeszcze raz:hand:

czesc, czesc.......
a nie wiem czy Ty aby tu napewno pozostawila slad skoro slada niet....:diabloti:
no bo przeciez nie powiesz mi chyba, ze dogo nie działało???:crazyeye:
to sie nie zdarza,:diabloti: jest nie mozliwe;) i na bank nie zjadło posta......
wiec przemysl swoja odpowiedz....:mad:

Posted

[quote name='BeaC']...................ja ..........nerwowa???????.....................eeeeeeeeee gdzie tam..................a pogoda się poprawia:eviltong:

poprawiłos ie u Ciebie????

bo u mnie wlasnie ulewa przeszla ...nad moim prestizowym Centrum Biznesu....:angryy: :angryy: :angryy:

jak Hanna R rzekla w swojej galeryji......maj mamy bowski.........cieply, sloneczny....:diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Moja droga - zdjęcia oglądałam wczoraj. Napisałam Ci na giegasku jaka jest moja opinia. :p
Napisałam też do Maksia.
Sprawdź sobie w archiwum :p

alez oczywiscie , ze sprawdze....
bardzo dziękuje....
Maxio sie ucieszy bardzo...zawsze jak wlaczam kompai gg to podpytuje- babcia Hania jest???jest?? moge napisac.......???:loveu:

buzka:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc, czesc.......
a nie wiem czy Ty aby tu napewno pozostawila slad skoro slada niet....:diabloti:
no bo przeciez nie powiesz mi chyba, ze dogo nie działało???:crazyeye:
to sie nie zdarza,:diabloti: jest nie mozliwe;) i na bank nie zjadło posta......
wiec przemysl swoja odpowiedz....:mad:
Czuję skruchę:oops::oops::diabloti: No to się podliżę - ślicznie wyglądałaś:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']cześć :diabloti: zazdrosna mamusiu :diabloti: co to będzie ogryzać pazury :diabloti:

całkiem mozliwe, przeciez nie bede robic na drutach....:diabloti:
tylko przez okno wygladac i wypatrywac czy go całuje czy nie......:mad: :diabloti:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witamy, fajnie, ze jesteś zadowolona:lol: .

Agus,

jestem, bo juz po całym stresie i tych przygotowaniach i probach i ogolnie bylo powaznie bardzo ok.

jestem zadowolona.......:loveu:
jeszcze tylko teraz bialy tydzien, boze ciało i juz swiadecztwo i jest oki:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']bo moje futro o 1.35 obudzilo mnie delikatnie:loveu: ....a to liznawszy a to przedeptala mnie...bo sie siusiu mocno chcialo...i coz musialam wstac..zarzucic cos na ma rozowa pizadmke i podreptac na spacer.....:bluepaw: :bluepaw:
czad....

ale po co od razu zarzucać coś na piżamkę? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ale po co od razu zarzucać coś na piżamkę? :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Vectra']właśnie , po co ? :diabloti:

macie racje :lol: ....w sumie to bez sensu z ta kurta w nocy....:diabloti:
przeciez i tak cala pizamka jest rozowa w misie :loveu: co co za roznica czy widac cala czy tylko kawalek......hmmmm....zupelnie nie przemyslana ta kurta.....:cool1:

Posted

[quote name='BeaC']....................Hej Agunia.................ja już w pracu od 7 i wpadłam Cię powitać:loveu::loveu::loveu:

czesc slicznotko...rany jak Ty wczesnie stratujesz......:crazyeye:
ja od 8.30.:loveu: ....i nie powiem zebym miala entuzjazm na twarzy......:diabloti:
milego dzionka......:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']wreszcie dotarłam poogladać Komunistę :loveu:
bardzo spodobało mi sie to zdjęcie

fajny ten Twój Maxio :loveu:

a pewnie , ze fajny.....i tu ma ładny sliniaczek.....:loveu:
dziekuje....

Agucha milego dzionka...:loveu: