Agunia-Pańciunia) Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Aga obejrzałam fotaski ...dzieciaczki Twoje przeurocze:loveu: zaznaczam moja tu obecność:multi: Alu..... dziekuje...dzieciaki słodkie....wlasnie jedno mocno sapie mi za plecami:razz: a moje ludzkie sie rozlożyło i przygorączkowało dosc mocno.....:-( a tylko zaznaczam ze za tydzien my mamy komunie..... i jestem w stresie..... dobrej nocki.....:loveu: Quote
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 .....witaj aga....zdjątka fajowe..................nie martw sie do komuni wszystko będzie OK:multi::multi::multi: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witanko Aga:) Fotencje eleganckie :loveu: bałagan też zbytnio nie zabałaganiony, czyli musi być sztuczny :grin: Qurde ale dogo muli. A Wasza komunia już za tydzień :) będę trzymać kciukasy :D A potem Wy nam za dwa tygodnie ;) Pozdrowionka Quote
clockwork Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 byłam widziałam foty..... i wczoraj pisałam chyba u Bei że miałam zachcianke na rurke z kremem, a Ty mie tu takie foty dajesz :mad: pozdro! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: wcieło moje posty z fotami...... czy ja juz mam zaczac uzywac niecenzuralnych wyrazów??? czy sie posty znajda???:diabloti: to jest niedopuszczalne.....:mad: zebym ja grzeczne dziewcze wstawiała foty a potem zagladam i nic nie ma....... to jest oburzajaace........:diabloti: i moze szanowna administracja tak jakos troszke by soie do roboty przylozyła??? bo kasowac u kogos czyjesz posty to umieja a jak we wlasnej galerii wstawia sie foty i potem ich brak to jest to tzw burdel i ktos tu czegos nie umie dopilnowac......:mad: :mad: :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Kobiety.... duza prosba od mojej kumpeli....:loveu: pisze do kobiet z Warszawy.... na gwałt..dosłownie na wczoraj znajoma potrzebuje wynajac kawalerke..... jesli macie jakies info lub kogos kto chce odnajac to poprosze info na pw. dzieki... Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Alu..... dziekuje...dzieciaki słodkie....wlasnie jedno mocno sapie mi za plecami:razz: a moje ludzkie sie rozlożyło i przygorączkowało dosc mocno.....:-( a tylko zaznaczam ze za tydzien my mamy komunie..... i jestem w stresie..... dobrej nocki.....:loveu: ;)Aguś przeżyjesz .......mocna kobita jesteś ....pogoń stresa......będzie dobrze;) clockwork napisał(a):byłam widziałam foty..... i wczoraj pisałam chyba u Bei że miałam zachcianke na rurke z kremem, a Ty mie tu takie foty dajesz :mad: pozdro! :crazyeye:kkkurde ale masz zachcianki ...leć po testa:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Strasznie fajne zdjęcie ze sztucznym bałaganem :loveu: Całusy dla mojego wnuczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Piszę TRZECI raz - i wedle dotychczas sprawdzonej zasady powinno się pokazać :evil: Quote
Hanna R. Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Merde ! :geting angry: NIE MA ZASAD NA TYM FORUM !!!!! :geting angry: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 clockwork napisał(a):byłam widziałam foty..... i wczoraj pisałam chyba u Bei że miałam zachcianke na rurke z kremem, a Ty mie tu takie foty dajesz :mad: pozdro! Madziu....to dla Ciebie raz jeszcze rureczka z kremem..... i cała lada slodyczy.....:loveu: była pyszna...taka swiezunia a ten kremik az sie w ustach rozpływał....:loveu: Quote
PIKA Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Kobiety.... duza prosba od mojej kumpeli....:loveu: na gwałt. To na pewno prosba do kobiet? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Nikt nas nie kocha.....:-( a dogo muli...ale moze sie uda wstawic fotki..... moje synu kupuje mamuni rurke z kremem w drodze do lasku.... w miedzy czasie...mama robi zdjatko ptaszkowi.... i siedzimy w piaskownicy..... nochal brudny..... Jakto nikt :mad: A ja? Koffam Was ale mam pięcioraczki które nie pozwalają mi czekać sto lat na otwarcie jednej galerii.....:placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Strasznie fajne zdjęcie ze sztucznym bałaganem :loveu: Całusy dla mojego wnuczka :loveu::loveu::loveu: całuki przyjete z zadowoleniem....i dziekujemy.......:loveu: :loveu: Przesyłam zwrotnie pozdrowionka i całusy..... dzis ustalalismy menu na komunie ........ i bedzie szarlotka z lodami.....mniam mniam....:loveu: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):;)Aguś przeżyjesz .......mocna kobita jesteś ....pogoń stresa......będzie dobrze;) :crazyeye:kkkurde ale masz zachcianki ...leć po testa:evil_lol: Alu kochana ...pogonie gada....do konta i niech sie nie rusza.....z miejsca przeznaczenia....:mad: Magda ...slyszalas do apteki po tescik...musisz to spawdzic......:diabloti: PIKA napisał(a):To na pewno prosba do kobiet? :crazyeye: na bank do kobiet..i bardzo powazna ...miała wczoraj bardzo przykra sytuacje...okazalo sie ze mieszkanie ktore od 3 lat wynajmuje i placi wlascicielowi kaske ....jest przez niego nie opłacane...i ma kosmiczne zadłuzenie i dostala wczoraj eksmije....wyobrazacie sobie jej zdziwienie......kurna....a na dodatek mieszkala w tym mieszkaniu bez umowy...wiec wiecie...koszmar....druga noc spi z rzeczami u kolezanki ale chce sie stamtad szybko ewakuowac stad tez ta akcja...... :evil_lol::evil_lol: Pysia napisał(a):Jakto nikt :mad: A ja? Koffam Was ale mam pięcioraczki które nie pozwalają mi czekać sto lat na otwarcie jednej galerii.....:placz: Pysiu... no to prawda Ty obecnie matka samotna na etacie z piecioraczkami:loveu: :loveu: ale jakimmi piecioraczkami...kluseczkami slicznymi....:loveu: ....kurcze.....to duza odpowiedzialnosc...... a z tym czekaniem to prawda...:angryy: :angryy: :angryy: niestety tak sie czeka..... albo nie mozna sie wlasnego posta dopatrzec...ale to juz znamy.,... My tez Cie koffffaaammmyyy i ucałuj maluchy..:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Maga100 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):moje synu kupuje mamuni rurke z kremem w drodze do lasku.... przecież mówiłam, że takie rzeczy są dla ciebie zakazane :diabloti: już zawsze będziesz gruba :diabloti: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Maga100 napisał(a):przecież mówiłam, że takie rzeczy są dla ciebie zakazane :diabloti: już zawsze będziesz gruba :diabloti: :evil_lol: oj tam...od czasu do czasu pozwalam sobie na ekstrawagancje:evil_lol: ..... i to była jedna z tych ekstrawagancji.......:loveu: juz sie pogodzilam z faktem ze bede szczupła inaczej.......:diabloti: Quote
aga1215 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):prawda...:loveu: makijaz doskonały...:evil_lol: fryzura takze....:evil_lol: dobiór stroju i calosc..niesamowicie korzystnie wyglada......:evil_lol: jak miło , ze jestes i ze umiesz to docenic.....:diabloti: czesc Agucha..... jak baca??? wrócił???:loveu: .....zwłaszcza ten makijaż :multi: Bacy ni ma :shake: ale tutejsi mówią, że bace tak mają i że się na Michała sciągnie:multi: Pozdrów Choreńkiego niech sie nie wygłupia z choróbskiem, kiedy TYLE wolnego:multi: Quote
Alicja Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :razz:a rurka wyglada smakowicie;) witaj Aga:p Quote
clockwork Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 chciałam sie przywitać, ale rezygnuję.:diabloti: .. brakło mi cierpliwości zanim załadowała sie stronka.... albo... niech strace SIE WITAM!!! :multi: HELOł... DOBRY DEN.... ZDRAWSTWUJTIE.... Quote
Alicja Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :placz::placz::placz: byłam tu juz i wcieło mi posta :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 clockwork napisał(a):chciałam sie przywitać, ale rezygnuję.:diabloti: .. brakło mi cierpliwości zanim załadowała sie stronka.... albo... niech strace SIE WITAM!!! :multi: HELOł... DOBRY DEN.... ZDRAWSTWUJTIE.... heloł, zdrastwujcie......dobry den.......dobry...:loveu: :loveu: tylko troszku chlodny....:-( Magda...pamietaj pantalony prosze zabrac,te wiazane na kokardki pod kolanami.....:p o ładowaniu stronic to ja juz nie powiem slowa bo brzmiało by bardzo nieparlamentarnie.....:angryy: :angryy: :angryy: jak samopoczucie na kilkanascie godzin przed wyjazdem??? Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz: byłam tu juz i wcieło mi posta :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Alu, widziałam w powiadomieniach , ze byłas, ale w zaden mozliwy sposob nie moglam Cie zlokalizowac i odpowiedziec..... dopiero teraz moge......:loveu: dogo muli...to gdyby ktos nie wiedział.......:mad: :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: zezarło dwie strony postów......:mad: wczoraj byly dzis juz ich nie ma......:placz: :placz: :placz: rany jaki bałagan......:cool1: RATUNKU......... Quote
bonita Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Cześć Aga trzymam kciukasy żeby komunia się super udała :Loveu: To już w niedzielę , a nasza za tydzień, jest lekki stresio. Więc powodzenia życzę, gdyby mi się już nie udało tu dotrzeć w tym zamulonym doogo. Quote
aga1215 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witaj Aguś :)Jak przygotowania???? Żyjesz jeszcze?????????Co to za żaba wyskakuje w postach w Twojej Galerii? Quote
Recommended Posts