Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Kochane Dogomaniaczki... dobrej nocki Wam zycze i do zobaczenia jutro...:loveu: Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):1. no mam nadzieje ze na takich objawach sie nie złapie:diabloti: 2. a i mam wade- uwilebiam porzadek i zazwyczaj psiatam i psiatam i piore i prasuje i myje podlogi etc...:loveu: 1. bhahahaha nadzieja..... :evil_lol: 2. WOW :crazyeye: Agunia-Pańciunia) napisał(a): cóż za artyzm :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):1. bhahahaha nadzieja..... :evil_lol: 2. WOW :crazyeye: cóż za artyzm :loveu: co wow..co wooow....normalka....:cool3: zdaje sie ze sie czepiasz....a ja chcialam uwiecznic i pokazac uzebienie mojego "psa obronnego", którego musze bronic sama...:diabloti: i bardzo sie ciesze, ze dostrzegasz artyzm w tych fotkach...:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a): skąd ja znam ta ulicę, no skąd ja ją znam? :hmmmm: tak jakby ja tez ją skądyś znam :evil_lol: i tą też :evil_lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a): czy to aby na pewno suczka? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 PIKA napisał(a):tak jakby ja tez ją skądyś znam :evil_lol: a skad ja znasz mloda kobieto????hmmm:lol: i tą też :evil_lol: ciekawe , ciekawe, opowiadaj...:p czy to aby na pewno suczka? :diabloti: tak suczka a masz watpiliwosci????jakiekolwiek?:diabloti: :evil_lol: hmmmm no cos takiego...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 HankaRupczewska napisał(a):http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar19898_1.gif Boże , CO ten piesek robi ????? Haniu, dzien dobry... wstałam dzielnie o 5.20..i moc była ze mna:loveu: dzieki Tobie..bardzo dziekuje. Miłeo dzionka....dla wszystkich dogomaniaczek, tych po studniówce i tych bez studniówki i tych co spac nie moa i tych co mocno uzaleznione i tych co maja rajska droge spacerowa na wsi i tych co boja sie wejsc same do lasu bo dziki wariuja....i czychaja..... i dla wszystkich tych z gor..i z dolin i tych z Wawy i Karkowa i Rybnika.....i z Lądla Zdroju i z Londynku..i ogolnie....( ale wazelina poszła):diabloti: Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi::multi::multi:czuję się pozdrowiona i przyjmuję życzenia miłego dzionka ....z wzajemnością;) Pryskam zaraz do pracy .......i nie mogę powiedzieć ze mi sie chce:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:czuję się pozdrowiona i przyjmuję życzenia miłego dzionka ....z wzajemnością;) Pryskam zaraz do pracy .......i nie mogę powiedzieć ze mi sie chce:cool3: Nio to mamy podobne odczucia...ale z ta róznica ze ja tu juz jestem od odziny i dzielnie staram sie robic b dobre wrazenie:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 A tu moje kochane troszku inne zwierzatko.... piekny konik...z tzw domowego zoo w porcie Pilawa nad Zegrzem.... oczywiscie moje szczescie próbuje glaskac konika...reszta to moje sasiady....:diabloti: Quote
UTAAP Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Haniu, dzien dobry... wstałam dzielnie o 5.20..i moc była ze mna:loveu: dzieki Tobie..bardzo dziekuje. Miłeo dzionka....dla wszystkich dogomaniaczek, tych po studniówce i tych bez studniówki i tych co spac nie moa i tych co mocno uzaleznione i tych co maja rajska droge spacerowa na wsi i tych co boja sie wejsc same do lasu bo dziki wariuja....i czychaja..... i dla wszystkich tych z gor..i z dolin i tych z Wawy i Karkowa i Rybnika.....i z Lądla Zdroju i z Londynku..i ogolnie.... A dziemkujemy, dziemkujemy, milo nam bardzo :loveu: ( ale wazelina poszła):diabloti: Eeeee tam! WCALE nie widac :lol!: :cooldevi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 UTAAP napisał(a): A dziemkujemy, dziemkujemy, milo nam bardzo :loveu: Eeeee tam! WCALE nie widac :lol!: :cooldevi: [B]nic a nic.... dobra udajemy Niemców we wsi.....:siara::siara: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 I pozdrowienia z Warszawy- letniej i dwa lata wstecz...:diabloti: Fajnie co??? i dalej... Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a skad ja znasz mloda kobieto????hmmm:lol: :crazyeye::crazyeye: że co? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ciekawe , ciekawe, opowiadaj...:p a żebrało sie pod pobliskim kosciołem "na psa" :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']hmmmm no cos takiego...... no wlasnie :roll::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye: że co? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: a żebrało sie pod pobliskim kosciołem "na psa" :evil_lol: ad1. a co? ze niby nie jestes mloda?????no dobra staruszko....:diabloti: ad.2. a to chyle czola przed szanowna kolezanka..nie wiedzialam, nie wiedzialam...:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ad1. a co? ze niby nie jestes mloda?????no dobra staruszko....:diabloti: ad.2. a to chyle czola przed szanowna kolezanka..nie wiedzialam, nie wiedzialam...:evil_lol: ad.1 ostatecznie mam i wnuki a nawet prawnuki :evil_lol: ad.2 moze niedlugo znowu zobaczysz tym razem z dwoma psami :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='PIKA'] a żebrało sie pod pobliskim kosciołem "na psa" :evil_lol: tak, tak, ja Pikę pierwszy raz ujrzałam, jak stała pod kościołem Św. Zygmunta, obwiązała głowę Saby bandażem i bezczelnie wyłudzała pieniądze :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100']tak, tak, ja Pikę pierwszy raz ujrzałam, jak stała pod kościołem Św. Zygmunta, obwiązała głowę Saby bandażem i bezczelnie wyłudzała pieniądze :diabloti: a Ty taka wsciekla bo taki sam pomysł mialas tylko Edi Cie uprzedziła???:evil_lol: :evil_lol: no jak mi przykro ...trza byc Madziu bystrrym ....i zawsze czujnym... :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 :angryy: Czesc Wariatki.... opowiem Wam cos co sie wczoraj wydarzyło, tylko musicie przyrzec mi solennie ,ze nie bedziecie sie smiachy..nic a nic...:mad: otoz wtorek 16.01.2007 wyszlam umordowana z pracy - jak kon po westernie- i zbiegam ja do metra zeby w kierunku pl Wilsona sie dostac i do dziecieca dotrzej jak najszybciej....a tu wbiegam do wagoniku i jade snieta jak ryba , jakies 5 stacji przejechawszy orientuje sie bystro:diabloti: , ze jade w przeciwnym kierunku do zaplanowanego - extra co??????k....wa mac.....:angryy: 10 minut w plecy.....a i na dodatek bol glowy mam taki ze mnie lepetyne rozsadza ..ale co tammm ja nie skocze?? no kto jak nie ja- Chuck Norris w spodnicy;) ..przejade sie jeszcze metrem.. mowie Wam ze az sie poplakalam z wlasnej bezsilnosci...ale to nie koniec...docieram w koncu do domu a tu...niespodzianka....:diabloti: ale jaka niunie bolal brzuszek i w 5 miejscach w kuchni mam nowe wzory mozajkowe- narnela kupsko.....:angryy: :angryy: :angryy: i co ja robie - biore za szamtke i jazda po podlodze... myslalam ze zakopie, zabije, obedre ze skory i kwiatki posadze...:angryy: :angryy: . strzelilam facha i sie do mlodej caly wiedzor nie oddzywalam..... ale jazdas co??? ja tonie mam mozliwosci sie ponudzic.....;) Quote
SiedzacyWoll2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a O softach to jest na dogomani osobny topic http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2337&page=100 Zycze milego pisania o softpsach . Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='SiedzacyWoll2']a O softach to jest na dogomani osobny topic http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2337&page=100 Zycze milego pisania o softpsach . howk.....juz napisałam i wstawiłam troszku zdjatek....grzeczna jestem- nie//????:diabloti: Quote
SiedzacyWoll2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no pieknie pieknie - juz widzialam Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='SiedzacyWoll2']no pieknie pieknie - juz widzialam no czuje sie pochwalona:lol: normalnie az 2 cm urosłam jeszcze:lol: Quote
PIKA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] opowiem Wam cos co sie wczoraj wydarzyło, tylko musicie przyrzec mi solennie ,ze nie bedziecie sie smiachy..nic a nic...:mad: ja nigdy, nic nie obiecuje :diabloti: Szczególnie jak nie mogę dotrzymac słowa :diabloti: Buhahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='PIKA']ja nigdy, nic nie obiecuje :diabloti: Szczególnie jak nie mogę dotrzymac słowa :diabloti: Buhahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: no bardzo smieszne..prawda..no bardzo...:angryy: :angryy: :diabloti: Quote
Recommended Posts