giselle4 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 martwie sie bo nawet poł telefonu nie było Quote
giselle4 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Allegro tez nie pomaga? kazdy zabiegany ...Swieta Quote
giselle4 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 moze po Swietach ktos jego pokocha? Quote
giselle4 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Niech Wigilijny nastrój, pełen czarodziejskiego uroku, towarzyszy Wam każdego dnia w nadchodzącym Nowym Roku ! Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny, Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie. Quote
giselle4 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Dino ,biedaku a Ty w schronie nikt Ciebie nie pokochal nikt nie zatelefonował:( Quote
invictus hilaritas Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Czy macie problem z dogomanią? Strasznie mi źle chodzi forum, nie mogę odpisać na pv bo się zacina strona :( Quote
giselle4 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 invictus hilaritas napisał(a):Czy macie problem z dogomanią? Strasznie mi źle chodzi forum, nie mogę odpisać na pv bo się zacina strona :( Przepraszam ze ostanio tak mnie malo ale net cos odwala i nie moge nic napiasc...bo wywala mnie w kosmos....:( Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Życzymy Wam zabawy do białego rana, najlepszych piosenek, pysznego szampana! Choć nie jestśmy razem w noworoczną noc, pamiętajcie o nas przez następny rok. Quote
giselle4 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Dino znajdziesz chate...znajdziesz:) Quote
Recommended Posts