Klaudus__ Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 No właśnie - Ciocia co tam u Was?? Kto pomoże ogłaszać?? Quote
__Lara Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Cholewcia, może ja się zbiorę i porobię dziś wieczorem ogłoszonka. Quote
piescofajnyjest Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 to ja hopsne Chlopaka....tak dla przypomnienia:) Quote
__Lara Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 I dobrze, bo oczywiście jeszcze nie ruszyłam z ogłoszeniami.... Quote
rents Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Niewiele tu nowych informacji . . . . Czy ktoś wie co u niego ? Quote
Maada Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Hej, cisza tu, bo zgubiłam ten wątek i nie mogłam go znaleźć. Nie rozgryzłam dogomanii jeszcze całkiem. Misiek jest u mnie cały czas, nie bardzo miałam czas szukać mu domu :( Myślałam, zeby go zostawić, ale nie dam rady :( Jest super psem, można go reklamować w samych superlatywach z czystym sumieniem. Dopiero teraz rozwieszam ogłoszenia, jeśli ktoś tu jest z krakowa, kto mógłby powiesić gdzies w okolicy, to chetnie przesle na maila, mam gotowe fajne ogłoszenie. Tekst: [FONT=Comic Sans MS, cursive]Miś jest młodym, około rocznym psiakiem średniej wielkości (sięga do kolana, waży 15 kg). Jest łagodny. Uwielbia się przytulać. Ciągle podsuwa głowę do głaskania :) Lubi dzieci, dogaduje się z kotami, lubi towarzystwo innych psów. Nie ciągnie na smyczy, chętnie się uczy (jest łasy na smakołyki, co ułatwia sprawę :)) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS, cursive]Spędził większość swojego życia na ulicy i w schronisku. Teraz przebywa w domu tymczasowym i czeka na swój docelowy, prawdziwy dom, na jaki zasługuje. Jest wykastrowany i zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Proszę o kontakt telefoniczny - nr 506 035 650 Magda (ul. Leśna, Zabierzów)[/FONT] Quote
Lobaria Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 A tu zdjęcie Balu, które przysłała mi Maada Quote
Avilia Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Baluś:) Trochę ogłszeń i myślę,że znajdą się chętni. Quote
AtaO Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 No nareszcie jakieś wieści.... Szkoda, że nie możesz pozostać u Maady.... Quote
__Lara Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Wykupujemy jakieś ogłoszenia czy sami robimy? Quote
Maada Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Byłabym wdzięczna za jakieś wsparcie finansowe... Ktoś oferował wcześniej sponsoring Misia... Przydałoby się parę złotych na karmę, niestety cienko przędę, a Misiek ma niezły apetyt. Rozwiesiłam ogłoszenia, ale na razie zero odzewu. Długi weekend chyba nie sprzyja... Quote
Avilia Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Maada napisał(a):Byłabym wdzięczna za jakieś wsparcie finansowe... Ktoś oferował wcześniej sponsoring Misia... Przydałoby się parę złotych na karmę, niestety cienko przędę, a Misiek ma niezły apetyt. Rozwiesiłam ogłoszenia, ale na razie zero odzewu. Długi weekend chyba nie sprzyja... Jaką karmę je Misiek? Quote
__Lara Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Postaram się coś podesłać, ale dopiero w okolicach 10.05 :/ To Maada podeślij proszę nr konta. Quote
Vesper Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Secia, baaardzo Cię przepraszam, że dopiero teraz odpowiedziałam na Twoje zaproszenie na wątek Balu. Piesek jest świetny! Na swoje usprawiedliwienie dodam, że ostatnio bardzo długą przerwę miałam z Dogo, z powodu takiego, że moderuję inne forum, co prawda nie-psie, ale też zwierzęce. Sytuacja na dzień dzisiejszy wygląda tak, że Balu-Miś mieszka w domku tymczasowym u Maady? Aha, zmienił mi się nick- mój wcześniejszy to arielka186... Quote
Secia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 (edited) Vesper napisał(a):Secia, baaardzo Cię przepraszam, że dopiero teraz odpowiedziałam na Twoje zaproszenie na wątek Balu. Piesek jest świetny! Na swoje usprawiedliwienie dodam, że ostatnio bardzo długą przerwę miałam z Dogo, z powodu takiego, że moderuję inne forum, co prawda nie-psie, ale też zwierzęce. Sytuacja na dzień dzisiejszy wygląda tak, że Balu-Miś mieszka w domku tymczasowym u Maady? Aha, zmienił mi się nick- mój wcześniejszy to arielka186... Kochana pięknie dziękuję za odwiedziny Balusia. Ważne, że jesteś, że dotarłaś :-) ************************************************************************************* Niech wszyscy tu zajżą, nie wiedziałam, że taka fabryka psów działa i dostarcza ponad 250 psów rocznie do laboratoriów. Świat się wali.......... http://www.facebook.com/events/433679429994183/ Cytat z tej strony http://www.occupyforanimals.org/green-hill-montichiari-italy.html Dogs are born to die and sentenced to suffer. Psy rodzą się, aby umrzeć i skazane są na cierpienie. After the collapse of the other Italian breeder of laboratory beagle dogs, the Morini Stefano di San Polo d'Enza, it is likely that Green Hill has had a greater demand, expanding and becoming one of the main breeding dogs in the European market research animals. Inside the Green Hill 5 huts are locked up to 2500 adult dogs, plus several litters. A lager made of animal shelters closed, aseptic, without open spaces without natural light or air. Rows and rows of cages with artificial lighting and ventilation system are the environment in which these dogs grow before being loaded onto a truck and shipped to laboratories in hell. Among the clients of Green Hill, there are university laboratories, pharmaceutical companies and renowned trial centers as the notorious Huntingdon Life Sciences in England, the largest laboratory animal torture in Europe. Uważam, że to jest ważne dla miłośników psów i powinni o tym wiedzieć. Jeżeli ktoś sobie nie życzy tej informacji na wątku proszę o kontakt i usunę mój wpis. Edited May 6, 2012 by Secia Quote
Klaudus__ Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Trzeba szukać pieniążków na chłopaka i intensywnie ogłaszać... Quote
Maada Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Trzeba szukać pieniążków na chłopaka i intensywnie ogłaszać...[/I][/QUOTE] Ja wieszam ciągle nowe ogłoszenia, karteczki znikają, ale nie zadzwoniła jeszcze ani jedna osoba... eeh Czy mogłabyś przesłać mi umowę adopcyjną, której mogłabym użyć jak już znajdę ten domek? Na adres: [email]maada@mp3.pl[/email] Dzięki! Quote
__Lara Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Masakra :( a ja nie mam czasu ogłoszeń zrobić, chyba wykupię po wypłacie. Quote
Maada Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [h=6][SIZE=3]Będę wdzięczna za jakieś wsparcie finansowe, muszę go drugi raz potraktować preparatem przeciwkleszczowym bo jest istna inwazja kleszczy :( , w sumie 40zł.. No i apetyt mu dopisuje.. Konto prześlę na priv jeśli ktoś zadeklaruje chęć pomocy. Z góry dzięki![/SIZE][/h] Quote
Avilia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Avilia']Jaką karmę je Misiek?[/QUOTE] Powtarzam pytanie. Quote
__Lara Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Maada'][B][SIZE=3]Będę wdzięczna za jakieś wsparcie finansowe, muszę go drugi raz potraktować preparatem przeciwkleszczowym bo jest istna inwazja kleszczy :( , w sumie 40zł.. No i apetyt mu dopisuje.. Konto prześlę na priv jeśli ktoś zadeklaruje chęć pomocy. Z góry dzięki![/SIZE][/B] [/QUOTE] Przesyłam trochę grosza :( Maada, podeslesz mi nr konta? Quote
Recommended Posts