Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie ma na razie żadnego odzewu... Najpewniejszy dom to propozycja mojej sąsiadki, która jest weterynarzem - u jej cioci na wsi (niedaleko) odszedł ze starości pies i chce wziąć kolejnego ze schroniska. Jest tam suka - duża, 7-8 lat. Psy nie są wpuszczane do domu, mają solidne budy i podwórko do dyspozycji, wyprowadzają je na spacery. Mam zaufanie do tej sąsiadki, myślę, że dom jest ok, ale nie wiem czy dla Miśka... Wy widziałyście jak sobie radził w budzie.. dajcie znać co o tym myślicie.

Posted

[quote name='Maada']Niestety nie ma na razie żadnego odzewu... Najpewniejszy dom to propozycja mojej sąsiadki, która jest weterynarzem - u jej cioci na wsi (niedaleko) odszedł ze starości pies i chce wziąć kolejnego ze schroniska. Jest tam suka - duża, 7-8 lat. Psy nie są wpuszczane do domu, mają solidne budy i podwórko do dyspozycji, wyprowadzają je na spacery. Mam zaufanie do tej sąsiadki, myślę, że dom jest ok, ale nie wiem czy dla Miśka... Wy widziałyście jak sobie radził w budzie.. dajcie znać co o tym myślicie.[/QUOTE]

To juz nieaktualne. Pani przygarnęła do budy jakiegoś bezdomniaka.
Reklamuję go dalej...

Posted

Misiek nie mógł lepiej trafić, dom z ogrodem, ludzie zakochani w psach, mieli ich trochę i same przygarniane. Odszedł im niedawno na raka przygarnięty starszawy pies. Umówiłam się na kontakt telefoniczny i odwiedziny jak już Misiek się oswoi, wtedy zrobię zdjęcia i tu wstawię. :)

Posted

Maada napisał(a):
Misiek nie mógł lepiej trafić, dom z ogrodem, ludzie zakochani w psach, mieli ich trochę i same przygarniane. Odszedł im niedawno na raka przygarnięty starszawy pies. Umówiłam się na kontakt telefoniczny i odwiedziny jak już Misiek się oswoi, wtedy zrobię zdjęcia i tu wstawię. :)

Bardzo prosimy o kopię umowy na adres podany w umowie:)

Posted

Avilia napisał(a):
Bardzo prosimy o kopię umowy na adres podany w umowie:)

Szczerze mówiąc otworzyłam tę umowę dopiero dziś i nie miałam czasu tego uzgadniać, ale wydało mi się sensowniejsze wpisanie tam moich danych. Mam nadzieję, że to nie ma większego znaczenia? Wyślę skan mailem, ok?

Posted

Maada napisał(a):
Szczerze mówiąc otworzyłam tę umowę dopiero dziś i nie miałam czasu tego uzgadniać, ale wydało mi się sensowniejsze wpisanie tam moich danych. Mam nadzieję, że to nie ma większego znaczenia? Wyślę skan mailem, ok?

Dobrze,wobec tego poprosimy o skan.