Klaudus__ Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='Maada']coś mi się zdaje, że dom mu się sam znajdzie bez kiwnięcia palcem z mojej strony ;) Trzymam kciuki,aby tak właśnie było! Należy Mu się domeczek tak NAJ i taki na zawsze :) Quote
annavera Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 no to nie mógł lepiej trafić niż do Ciebie :) Quote
piescofajnyjest Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 to trzymamy kciuki za szybki domek!!! Quote
Maada Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Miś dziś stracił swoje cenne klejnoty i biedak cierpi trochę :( A mnie coraz trudniej wyobrazić sobie, że mam go oddać :( Tak fajnego psiaka ze świecą szukać. Chodzi przy nodze sam z siebie, z nosem na wysokości kolana... można zapomnieć, że ma się na drugim końcu smyczy coś żywego ;) Ehh gdyby moja suka tak umiała.. może się przy Miśku nauczy... Quote
AtaO Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No to biedny jest Miś, ucałuj Go w czółko ode mnie:kiss_2: Quote
Avilia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ojoj...ale bez jajeczek lepiej mu w życiu będzie:) Quote
Klaudus__ Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Dobrze,że już odjajczony. A jak tam finanse chłopaka wyglądają? Musimy zbierać kasiorke? Quote
Secia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 oj Balusiu, ciotka tak tego nie lubi i wspolczuje ci bardzo ale rozumie powage odjajczania. Quote
Klaudus__ Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='Maada'] A mnie coraz trudniej wyobrazić sobie, że mam go oddać :( Tak fajnego psiaka ze świecą szukać. Nie ma problemu Ciocia - mam na to rozwiązanie :P Quote
Maada Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Klaudus__ napisał(a):Dobrze,że już odjajczony. A jak tam finanse chłopaka wyglądają? Musimy zbierać kasiorke? Wydałam w sumie 100zł na weta (kastracja, tabletki) i 70zł na karmę, do której się powoli wybredniś przekonuje. Czyli wszystko co miałam. W przyszłym tygodniu trzeba by go zaszczepić przeciw wściekliźnie przynajmniej, jeśli macie jakieś parę złotych na zbyciu (hehe) to będę wdzięczna za jakieś wsparcie. Pracuję nad kilkoma obiecującymi domkami, jeśli się do świąt nikt nie zdecyduje to porozwieszam ogłoszenia :( choć nie wyobrażam sobie oddania go jakimś całkiem obcym ludziom.. ja się chyba nie nadaję do tego tymczasowania.. eeh.. Ale ogłoszeń w necie mu nie róbcie, chcę mu znaleźć dom gdzieś blisko, żeby mieć go na oku ;) Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Trzeba zbierać kasiorkę. Może jest ktoś w stanie bazarek zrobić?? Lub dołożyć chłopakowi do szczepienia...? Quote
Klaudus__ Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Zaglądam z rana do przystojniaka ;) Quote
Maada Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 paulinken napisał(a):Ile na te szczepienia? wścieklizna kosztuje 20zł, chyba nie szczepi sie wszystkiego naraz więc na razie zalożę te 20zł i zobaczymy co dalej, po świętach ruszę poważnie z szukaniem mu domu Quote
Klaudus__ Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 U nas chyba 27 złociszy - tanio macie :) Quote
piescofajnyjest Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 dogo oszalalo wczoraj!!!! posty pozzerane i w ogole.......:( Quote
Secia Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 ano niestety awaria głównego serwera pożarła dużo wpisów i niektóre całe wątki.... co u chłopaka słychać? Quote
Recommended Posts