Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maada']coś mi się zdaje, że dom mu się sam znajdzie bez kiwnięcia palcem z mojej strony ;)

Trzymam kciuki,aby tak właśnie było!
Należy Mu się domeczek tak NAJ i taki na zawsze :)

Posted

Miś dziś stracił swoje cenne klejnoty i biedak cierpi trochę :(
A mnie coraz trudniej wyobrazić sobie, że mam go oddać :( Tak fajnego psiaka ze świecą szukać. Chodzi przy nodze sam z siebie, z nosem na wysokości kolana... można zapomnieć, że ma się na drugim końcu smyczy coś żywego ;) Ehh gdyby moja suka tak umiała.. może się przy Miśku nauczy...

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Dobrze,że już odjajczony.
A jak tam finanse chłopaka wyglądają?
Musimy zbierać kasiorke?

Wydałam w sumie 100zł na weta (kastracja, tabletki) i 70zł na karmę, do której się powoli wybredniś przekonuje. Czyli wszystko co miałam.
W przyszłym tygodniu trzeba by go zaszczepić przeciw wściekliźnie przynajmniej, jeśli macie jakieś parę złotych na zbyciu (hehe) to będę wdzięczna za jakieś wsparcie.
Pracuję nad kilkoma obiecującymi domkami, jeśli się do świąt nikt nie zdecyduje to porozwieszam ogłoszenia :( choć nie wyobrażam sobie oddania go jakimś całkiem obcym ludziom.. ja się chyba nie nadaję do tego tymczasowania.. eeh..
Ale ogłoszeń w necie mu nie róbcie, chcę mu znaleźć dom gdzieś blisko, żeby mieć go na oku ;)

Posted

paulinken napisał(a):
Ile na te szczepienia?

wścieklizna kosztuje 20zł, chyba nie szczepi sie wszystkiego naraz więc na razie zalożę te 20zł i zobaczymy co dalej, po świętach ruszę poważnie z szukaniem mu domu

• 2 weeks later...