Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasne, że wchodzi. Piszę, co mi najbardziej pasuje, gdyby komuś było wszystko jedno. Jeśli nie może być sb przed 13.00 to wolę z kolei jak najpóźniej się da w niedzielę, może mi się uda już wtedy kotki wyekwipować i będę go miała gdzie odizolować, gdyby był np strasznie zapchlony (odpchlanie potem moich 4 zwierzaków to kolejne koszty).

Posted (edited)

No i znowu cisza:shake:, a biedny Balu czeka.
Kto zadecyduje o tym kiedy można wytargać psiaka ze schronu?

Edited by AtaO
Posted

Wysłałam swoje konto do wpłat ludziom, którzy deklarowali tu i na fb chęć wsparcia Balu.
Wszystkie wpłaty rozliczę na wątku, ewentualna nadwyżka pójdzie na inne pszczyńskie psy (po zapytaniu o zgodę darczyńców oczywiście).
Mam nadzieję, że Balu do mnie dotrze..
Mój dokładny adres: ul. Leśna 2a m 24 (pierwsza klatka po lewej od wejścia do Tesco), Zabierzów
to jest jakieś 15 km od Krakowa na drodze do Chrzanowa/Trzebini czyli bliżej Katowic/Pszczyny de facto.
Temu kto będzie jechał przekażcie koniecznie mój tel: 506 035 650

Posted

Ja nadal jestem chętna, żeby pomóc w transporcie. Czekam na info, czy w niedzielę da się wyciągnąć pieska ze schronu i czy będzie miał go kto podrzucić do Katowic. Godzina naszego wyjazdu jeszcze nie jest ustalona, ale jak tylko będę coś konkretnego wiedzieć, to dam znać :)

Posted

Na dzień dzisiejszy mam dosyć dobre wieści:)
WYWOZU NA RAZIE NIE BĘDZIE!:) Udało się wynegocjować,wszystko dzięki temu,że masa psów została zabrana do DT.Obecnie psów jest 14.Ale dostałyśmy jasne info-jeżeli dobije do 19-psy jadą,bo po prostu na więcej nie ma miejsc.

Co do transportu Balu w niedzielę,będziemy się kontaktować z Grzanką dzisiaj bądź jutro raczej telefonicznie,bo czasami ciężko z dostępem na dogo.Musimy mieć pewność,że w niedzielę zostanie nam chłopak wydany,ale tego dowiedzieć możemy się dopiero wieczorem jak będziemy w schronie.

Posted

No nie mam trasy. Tylko DT chciała jeszcze podjechać do weta a nie ma samochodu. W niedzielę weterynarz nieczynny. A może nie ma potrzeby z nim jechać od razu do wet. Nie wiem co ustalałyście telefonicznie. W każdym razie rozumiem, że w niedzielę i tak trzeba go przewieźć do Katowic (z Pszczyny) bo Grzanka pisała, że robi trasę Katowice - Kraków. Dobrze zrozumiałem.

Posted

rents napisał(a):
No nie mam trasy. Tylko DT chciała jeszcze podjechać do weta a nie ma samochodu. W niedzielę weterynarz nieczynny. A może nie ma potrzeby z nim jechać od razu do wet. Nie wiem co ustalałyście telefonicznie. W każdym razie rozumiem, że w niedzielę i tak trzeba go przewieźć do Katowic (z Pszczyny) bo Grzanka pisała, że robi trasę Katowice - Kraków. Dobrze zrozumiałem.

Właśnie dzwoniłyśmy do Maady.Teraz nie może gadać.Prosiła aby zadzwonić za godzinę.Jeżeli Maada zgodzi się dzisiaj przyjąć Balu to będziemy do Ciebie dzwonić Rents,możliwie jak najwcześniej.

Posted

Avilia napisał(a):
To jego ostatnie dni pod chmurką:)

Ale On biedak jeszcze tego nie wie.
Mówiłam Mu, że w niedzielę przyjedziemy po Niego, ale chyba mnie nie zrozumiał.

Posted

[quote name='AtaO']
Mówiłam Mu, że w niedzielę przyjedziemy po Niego, ale chyba mnie nie zrozumiał.

Nie,że nie zrozumiał - tylko Cię nie słuchał :evil_lol:
Bo szalał po wybiegu z Edziem :D

Posted

Tak to przynajmniej się grzali...
Edek to dziadzio.
Może z Ikarkiem się polubią...
Chociaż szczerze w to wątpię - Ikar to spokojny starszy Pan...
A Edek to również starszy Pan - tyle,że Łobuz w dodatku!

Posted

Klaudia, dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych i na pewno znajdziesz Edkowi kompana.
A może Ikarek trochę się rozrusza jak będzie z Edkiem.
Ty to już wiesz sama najlepiej co zrobić żeby było dobrze;)