Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisalam juz wczesniej i nadal mam wolne miejsce dla malucha.
Cena za miesiac, jak pamietam , to 300 zl.
Mam juz dwa bardzo podobne do Balu, psiaczki. Tez mlode i kochane. swietnie sobie radza.
Jak odpowiadaja nasze warunki, to mozna przywiezc niunka nawet jutro.
Pozdrawiam.

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
paulinken ..... mam wolne 2 kojce w tej chwili. Cieple budki, zadaszone i osloniete od wiatru kojce.
Za malucha bedzie 320 zl za miesiac z moim wyzywieniem oczywiscie.
Jakby co, prosze dzwonic ... 695 555 221

Moj post z 4.01 ..............

Posted

paulinken napisał(a):
A nadal masz 2 miejsca? Może by się jeszcze któryś załapał...

Tak. Mam 2 miejsca.
Przyjechala do nas sunia, ale musialam ja wziac do domu, bo okazalo sie, ze ma ropomacicze. Miala zabieg i juz zostala w domu po operacji.
Z kolei inna sunia tak sie u nas zadomowila, ze nie musze jej zamykac w kojcu i spi sobie w jednej z wolnostojacych budek, wiec kojec zwolnila.
No i kolejna nasza hotelowa sunie przeprowadzila sie do nas do wiatrolapu, bo sie skumplowala z moimi suczkami i tak sobie juz z nimi zostala .....
Psiaki same mi tu rewolucje robia .....

Posted

zuziaM napisał(a):
Tak. Mam 2 miejsca.
Przyjechala do nas sunia, ale musialam ja wziac do domu, bo okazalo sie, ze ma ropomacicze. Miala zabieg i juz zostala w domu po operacji.
Z kolei inna sunia tak sie u nas zadomowila, ze nie musze jej zamykac w kojcu i spi sobie w jednej z wolnostojacych budek, wiec kojec zwolnila.
No i kolejna nasza hotelowa sunie przeprowadzila sie do nas do wiatrolapu, bo sie skumplowala z moimi suczkami i tak sobie juz z nimi zostala .....
Psiaki same mi tu rewolucje robia .....

moznaby zorganizowac wspolny transport z Teddym

Posted

paulinken napisał(a):
A nadal masz 2 miejsca? Może by się jeszcze któryś załapał...

A moze macie jakas spokojna sunie ?????
U mnie sunie , jak sie dogadaja z innymi suczkami ( oczywiscie nieduza suczka ), to sa wypuszczane z kojca i sobie same po ogrodzie chodza. A zamykam je jedynie na czas karmienia i wna noc.
Mam juz 6 chlpakow do wyprowadzania na spacery i super by bylo, jakby teraz jakas sunia mogla przyjechac.

Posted

zuziaM napisał(a):
A moze macie jakas spokojna sunie ?????
U mnie sunie , jak sie dogadaja z innymi suczkami ( oczywiscie nieduza suczka ), to sa wypuszczane z kojca i sobie same po ogrodzie chodza. A zamykam je jedynie na czas karmienia i wna noc.
Mam juz 6 chlpakow do wyprowadzania na spacery i super by bylo, jakby teraz jakas sunia mogla przyjechac.

Aszka:
http://www.dogomania.pl/threads/216694-Kud%C5%82ata-urocza-szalona-ASZKA!-Szukamy-wspania%C5%82ego-DS-lub-DT!Pomo%C5%BCesz-og%C5%82asza%C4%87

Dosia:
http://www.dogomania.pl/threads/221201-Wy%C5%BCe%C5%82ka-Dosia-prosi-o-pomoc.-Nie-chce-siedzie%C4%87-w-schroniskowym-kojcu!?p=18577041#post18577041

Posted

Aszka jest cudna.
Takie psice wlasnie u mnie biegaja sobie z innymi panienkami luzem.....
Wyzelka jest sliczna, ale u mnie jest duzo malych suniek i balabym sie chyba wypuscic mloda, duza dosyc jednak suke, z nimi.
Poza tym mieszkamy pod samym lasem i wokol tylko pola. Duzo zwierzyny podchodzi pod samo ogrodzenie - sarny sa non stop, lisy, bazanty ....
Wyzly to lowcze psy. Ona by ciagle wietrzyla i probowalaby sie pewnie wydostawac, zeby sobie zapolowac.

Posted

Erica napisał(a):
Wszystko rozbija się o brak kasy :( Chyba nie pozostaje nic innego niż ogłaszać chłopaka i loiczyć na adopcję prosto z punktu.

Gorzej, jak nie zdążymy i pojedzie do Mysłowic :(

Posted

paulinken napisał(a):
A ja pisałam, że pierwszy miesiąc zasponsoruję.

To ja to całkiem przegapiłam :shake:

Dziewczyny, dzwońcie do Klaudii ( tel w 1 poście), to ona może zabierać psy z punktu.

Posted

Fajnie się tak pisze,że wątek zakręcony,że ja nie podejmuję żadnych sensownych decyzji.
Że przez miesiąc idzie dużo zdziałać...
Balu jest w schronie od początku grudnia.
Czyli 2,5 miesiąca.
Nic się dla Niego nie znalazło...
Myślicie,że ja nie chcę każdego z Nich wyciągnąć i zapewnić Im godne warunki??
Codziennie jeżdżę je karmić, robić zasłonki, bo codziennie o Nie walczę,ale nie jestem w stanie potem Go sama utrzymywać.
A czy to nowością będzie,że zapewne jak Balu będzie zabrany to nikt tu nawet nie zajrzy?
Łatwo się tak mówi... :roll:

Posted (edited)

Klaudus nikt tu nikogo nie oskarża a już tym bardziej Ciebie. Jesteś najbliżej psiaka i dobrze wiesz co się z nim dzieje. Jesteśmy tu po to, aby sobie wzajemnie pomóc. Bardzo dobrze rozumiemy, że trudno utrzymać psa jednosobowo i nikt tu niczego takiego nie oczekuje. Ale wydaje mi się, że naprawdę w czasie jednego miesiąca można dużo zdziałać. Proszę rozważ to. Kaska na jeden miesiąc jest i chętnych do pomocy w ogłaszaniu bazarkowaniu itd. też nie brakuje. Mówisz, że nic się nie znalazło dla Balu ale malutko psiak miał ogłoszeń.Wszystkiego razem 8, o ile się nie mylę. Jestem i pomagam na wątkach gdzie psiaki mają pakiety po 130 i to nie jeden raz produkowane.
Balu zaistniał tylko dzięki Tobie i tylko Ty możesz podjąć decyzje w jego sprawie, dlatego tak się niecierpliwimy. Nie bierz tego broń boże osobiście. Tutaj tylko psiaki są ważne. Nie jestem osobą lubiącą mącić. Lubię pomagać i mobilizować i tylko tego chcę dla Balu.

Edited by Secia