Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Jeny, nikt tu nie zagląda...

Jestem , wyślę zaraz do znajomych niech rozsyłają. Matko już to przerasta. Mam gości i Pączek mega aktywny....

Posted

Od osoby o wielkim sercu padła propozycja opłacenia przez Nią przez pierwszy miesiąc hoteliku dla Balu, może to niepowtarzalna szansa dla psiaka-Myślenice mu jej nie dadzą. Przez miesiąc wiele może się zdarzyć, może nawet DS. Mały ma krótką sierść, każdej nocy temperatura spada poniżej zera! Trzeba się pośpieszyć!

Posted

[quote name='paulinken']Skoro Dino jedzie do DS, to ja mogę zasponsorować pierwszy miesiąc w hoteliku dla Balu. Może u Emiś?
Paulinken zapytam czy Emilka ma miejsca.
To byłaby niebywała szansa.
Ja teraz praktycznie bez neta...
Więc tylko grzecznościowo się dorywam...
Ale jak się dowiem czy Emilka może Go wziąć - zaraz dam znać.

Posted

Klauduś, i jak? Ja opłacę ten pierwszy miesiąc, najlepiej jakby zabrać też Titę, to by się za nią zapłaciło z pieniędzy, które zostały u pudelki-Lenki. Podobno u Ginn i u Murki też jest miejsce.

Posted

paulinken napisał(a):
Już się dowiedziałam. 10-15 zł za dobę. Balu musiałby być zaszczepiony. Klauduś, to jaka decyzja?

Wy ciotki znacie gabaryty więc same ustalcie w jakiej sumie się zmieści - kłócić się nie będziemy.