PANGEA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Martyna napisał(a):to ja sie usmiecham o flat coated retrievery :-) Byl jeden w klasie uzytkowej Almaza VISIONARY WORLD Quote
PANGEA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 wiesia75 napisał(a):Ja tez mam WIEEEEEEEEEEEELKA prosbe. Czy moglabym prosic staweczke rhodesianow?:loveu: Jak bylo ich duzo to chcoaiz suki dorosle klasy. Dziekuje psy klasa modziezy HESHIMAYAKIMBA GRAND AQUARIUS VIKING SZERKAN SUDIKA-MBAMBI APIC Klasa Posrednia DIKAYA STAYA NAPOLEON ZHENGIZ SUDICA- MAMBI APIC Klasa Otwatrta MAKAO NGUMO NAMDI Suki Klasa Posrednia PODAROK IZ AFRIKI BARRA JOY Otwarta FIESTA Championow KONSUELLO FLYING LEGS Quote
iza Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 PANGEA bardzo dziekujemy za wszystkie stawaczki , ja szczególanie za info o PONach:loveu: Quote
PANGEA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agappe']czy były jakieś akity (akita-inu) zgłoszone??? jesli tak to poprosze staweczke i sędziego, który miał ja oceniać suka w klasie championow AKARI DAIKOKU GO HALNE WZGORZE Quote
zpr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 PANGEA napisał(a):suka w klasie championow AKARI DAIKOKU GO HALNE WZGORZE A mogła bym prosić o stawkę Siberian Husky ;) Quote
bety Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A czy były zgłoszone jakieś Akity Amerykańskie?????? Pzdr Quote
PANGEA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bety napisał(a):A czy były zgłoszone jakieś Akity Amerykańskie?????? Pzdr Tak 3 sztuki Quote
bety Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 PANGEA napisał(a):Tak 3 sztuki A możesz podać jakie - z góry DZIĘKI? Quote
PANGEA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 zpr napisał(a):A mogła bym prosić o stawkę Siberian Husky ;) Psy Posrednia Sasquehanna ROLAND Suki Mlodziez I-ICE BARBARELLA posrednia O'ROSS IRIS Quote
blaira Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To ja poprosze o stawke staffordshire bull terrier jak jest ich duzo to poprosze jedynie o psy ;) Quote
zpr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 PANGEA napisał(a):Psy Posrednia Sasquehanna ROLAND Suki Mlodziez I-ICE BARBARELLA posrednia O'ROSS IRIS Serdeczne dzięki ;) Quote
Agappe Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 PANGEA napisał(a):suka w klasie championow AKARI DAIKOKU GO HALNE WZGORZE dziękuję ślicznie!! :) hmm a drugiego dnia?? na rozpisce jest, ze zgłoszonych zostało 3 akity Quote
PANGEA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Agappe napisał(a):dziękuję ślicznie!! :) hmm a drugiego dnia?? na rozpisce jest, ze zgłoszonych zostało 3 akity Tak:oops: Tera zdopiero dopatrzylam, ze bylo ich drugiego dnia wiecej:oops: wybacz Byly jeszcze 2 suki W KLASIE MLODZIEZY NINGE SAKURA KIEV CHANGA Quote
Agappe Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 PANGEA napisał(a):Tak:oops: Tera zdopiero dopatrzylam, ze bylo ich drugiego dnia wiecej:oops: wybacz Byly jeszcze 2 suki W KLASIE MLODZIEZY NINGE SAKURA KIEV CHANGA a jeszcze jedno AKARI DAIKOKU GO HALNE WZGORZE to pies, a nie suczka ;p dziękuję, byłabym wdzięczna gdybyś mi napisała jeszcze po jakich są rodzicach, jakiego koloru i kto jest hodowcą.. mam nadzieje, że to nie kłopot :oops: Quote
effa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czy ktoś mi może napisac jakie były Dogo Canario? Moje i kolezanki zgłoszenia wywalili do kosza :angryy: Quote
PANGEA Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Agappe napisał(a):a jeszcze jedno AKARI DAIKOKU GO HALNE WZGORZE to pies, a nie suczka ;p dziękuję, byłabym wdzięczna gdybyś mi napisała jeszcze po jakich są rodzicach, jakiego koloru i kto jest hodowcą.. mam nadzieje, że to nie kłopot :oops: :oops: A z tymi kolorkami hmm. NINGE ma kolor RDW czyli czerwono-bialy?? jest po AKU JOKO-INU i FUJI PA-LIS Hodowca jest jesli dobrze rozumiem Zarubin a CHANGA ma kolor WHT jest po AKU JOKO-INU i MATAI NARITA WAKENAI AYUMI GO Emelianowa Quote
PANGEA Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 effa napisał(a):Czy ktoś mi może napisac jakie były Dogo Canario? Moje i kolezanki zgłoszenia wywalili do kosza :angryy: Byly pies w posredniej DIZAR PERRO PRESA GRAND otwartej angel BLEK PERL OBOLON championow CUBA EL PERRO DIABLO suka w otwartej GORA CAMPEON Quote
bety Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bety napisał(a):A możesz podać jakie - z góry DZIĘKI? Ponawiam prośbę odnośnie Akit Amerykańskich - jakie były? :cool3: Pzdr Quote
PANGEA Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bety napisał(a):Ponawiam prośbę odnośnie Akit Amerykańskich - jakie były? :cool3: Pzdr Suki Klasa Posrednia ANITA STAR S YAPONSKOGO DVORA DAN-STAR-KOM FORTUNATA Klasa Otwarta SASQUEHANNA AKIRA Quote
bety Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 PANGEA napisał(a):Suki Klasa Posrednia ANITA STAR S YAPONSKOGO DVORA DAN-STAR-KOM FORTUNATA Klasa Otwarta SASQUEHANNA AKIRA Dziękuję Ci baaaaardzo i jeszcze mam małe pytanko kto jest właścicielem Akiry Sasquehanna - bo to polskiej hodowli suczka i ciekawi mnie gdzie trafiła. Oczywiście jak nie sprawi Ci kłopotu podanie tej informacji. Pozdrawiam Quote
bety Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 PANGEA napisał(a):Ta suczka jest w Kijowie Dzięki i Pzdr Quote
Zhasmin Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 CACIB Kiev Ukraine 29.04.2007 CACIB "UKRAINA-2007" (Junior-derbi) BBIG 5, 6, 8 http://www.youtube.com/watch?v=O-C6vVAdVn4 BIS part1 http://www.youtube.com/watch?v=ey7gyTmAST4 BIS part2 http://www.youtube.com/watch?v=XYWFkSufedE Quote
Recommended Posts