Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PANGEA napisał(a):
Macie potwierdzenia zgloszen?? Ja zaglaszalam 3 psy i na 2 mam, a trzeciego nie:shake: I nie wiem czy doszlo to trzecie zgloszenie

Ale potwierdzenie mail'owe?

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

PANGEA napisał(a):
Macie potwierdzenia zgloszen?? Ja zaglaszalam 3 psy i na 2 mam, a trzeciego nie:shake: I nie wiem czy doszlo to trzecie zgloszenie

Do mnie nie doszedł żaden mail, aż sami do mnie zadzwonili :lol:, bo dziwili się że nic nie odpisałam - miło z ich strony :lol:. do tego bez problemu dogadałam się z panią po angielsku.

Posted

simbik napisał(a):
Do mnie nie doszedł żaden mail, aż sami do mnie zadzwonili :lol:, bo dziwili się że nic nie odpisałam - miło z ich strony :lol:. do tego bez problemu dogadałam się z panią po angielsku.

No to ja ich bede meczyc od poniedzialku
Kurcze na nic nie mam czasu. Jak tak dalej pojdzie to nocowac bede w jednym z namiotow na "majdanie":diabloti:

Posted

PANGEA napisał(a):
juz wiem, ze psy zostaly przyjete
nie wiem tylko nadal gdzie odbywa sie wystawa :shake: i gdzie bede spac :-(

No właśnie - może macie jakiś namiar na mieszkania w Kijowie - ja od prawie dwóch tygodni próbuję zarezerwować i zapłacić, ale odwlekali to do dziś i powiedzieli "izwienitie , nie mogu Wam pomocz"..najpierw psy nie były problemem - teraz z psami nie mogą..

Właśnie się wyjaśniło i mamy trzypokojowe mieszkanie, a jedziemy tylko w dwie osoby ( dwie się wycofały).
Może jest ktoś chętny na nocleg w Kijowie ?
podam tel/ 608559477

Posted

My niestety nie dojechaliśmy do Kijowa :shake: , autko skasowane i najbliższe wyjazdy pod znakiem zapytania :shake: ...coś nas ostatnio pech prześladuje:-(

Posted

simbik napisał(a):
My niestety nie dojechaliśmy do Kijowa :shake: , autko skasowane i najbliższe wyjazdy pod znakiem zapytania :shake: ...coś nas ostatnio pech prześladuje:-(

Beata wrocila na lawecie ale.............
z CACIBem i Championem Ukrainy :loveu:

Posted

Jeszcze raz [SIZE="6"]WIELKIE GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: dla Ciebie Paulinko i reszty dożej ekipy :lol: .

Mam nadzieję, że za rok będę miała więcej szczęścia do Kijowa. Narazie jest mi podwójnie źle, bo przez ten wypadek który mi się zdarzył nie pojechała jeszcze jedna osoba :shake: , którą tutaj chciałabym jeszcze raz przeprosić za całą sytuację, bo mimo że stłuczka nie z mojej winy to i tak czuje się potwornie głupio, że ktoś dodatkowo jest z tego powodu poszkodowany :shake: .

Posted

simbik napisał(a):
Mój zniknął :razz: ... i czekam jak wróci, bo w wątku o Bydgoszczy mój post systematycznie znika i pojawia się :angryy: .

Ehhh
Chcialam napisac wyniki ale chyba poczekam, az sie dogo uspokoi.:angryy:
Wiem, ze bylo duzo Polakow i niezle im poszlo :multi: . Czyzby wszyscy czekali na usuniecie usterki:roll:

Posted

Mam wielką prośbę, czy moglibyście mi podać stawkę yorków z Kijowa (2 dni)
psy kl.otwarta i champ, i suki kl.otwarta i championow.
Wystarczy nazwa psa, wlasciciel + w kl.champ.tytuł.

Z gory dziekuję!

Posted

Badzo chetnie wszystkie stawki podam tylko.........
Tylko spakowalam katalog na dno pudla:oops:
ehhh
postaram sie w week-end je "przekopac" i wykopac katalog:roll:

Posted

PROZAK napisał(a):
:lol: A ja amstaffy kl championow psy:oops:
z gory dziekuje i pozdr

BAKARORO END ITIBORI ZAGREY - Moskwa

DEVID CHAMPION FROM SANY TOWN - Odessa

I'TAYSON - Kijow

PARAGON FLOWER OF ANDORRA - Kijow

RANGER OF TEXAS TRIAL'S - Kijow