Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,że się wtrące tu w Wasz wątek,który od początku czytam:)ale jest bardzo optymistyczny i z zaciekawieniem śledzę losy Lili i teraz jej rodzinki.Ale do rzeczy.Też mam maleńką sunię,która sama na łóżko nie potrafi wejść,jak wychodzę to kładę jej dużą poduchę która robi za podest do wchodzenia i schodzenia z kanapy.A może by Blekusiowi takie coś zrobić,niechby chłopaczek sobie wchodził do łóżeczka sam.

Posted

[quote name='Agucha']Czy jest tu ktoś kto w najbliższych dniach będzie jechał z Katowic do Krakowa i kto mógłby podrzucić Eli klatkę kennelową???
przypomnę się... może ktoś będzie podążał z Katowic do Krakowa w długi weekend...

Szkoda, że u Lilly na wątku zrobiła się taka pustka...

Elu, jak się dzisiaj mamy?
Do przodu - wierzę, że tak ;)

Posted

[quote name='Agucha']przypomnę się... może ktoś będzie podążał z Katowic do Krakowa w długi weekend...

Agucha wpisz to może w watek transportowy albo na wątkach śląskich.

Szkoda, że u Lilly na wątku zrobiła się taka pustka...

Myślę, ze w porównaniu z innymi wątkami nie jest tak żle.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Podczytujemy podczytujemy, ale u naszych boguchwalskich tak jakoś cicho się zrobiło..:-(

Tak, całkiem cichutko.
Nie wiem czemu.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A gdzie Becia? Baciu zmień tytuł;):multi:

Na jaki ?

Mój komputer dziś troszkę szybciej działa. Bardzo sie z tego cieszę.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
No jak to na jaki że Lily szczęśliwa w nowym domku:lol:

Chyba juz mozna. zmienić. Jak myslisz Elu ?

Tylko gdzie Becia?

Posted

Roszpunka napisał(a):
Pusto, bo niewiele osób pisze - za to wiele zagląda i czyta z uśmiechem :)

karolciasz28 napisał(a):
Podczytujemy podczytujemy, ale u naszych boguchwalskich tak jakoś cicho się zrobiło..:-(

Dobrze to wiedzieć :) :) :)

barb napisał(a):
Agucha wpisz to może w watek transportowy albo na wątkach śląskich.

Myślę, ze w porównaniu z innymi wątkami nie jest tak żle.

Spróbuję wpisać.

Porównanie w niektórych przypadkach faktycznie wypada kiepsko...

Posted

mzetka37 napisał(a):
Przepraszam,że się wtrące tu w Wasz wątek,który od początku czytam:)ale jest bardzo optymistyczny i z zaciekawieniem śledzę losy Lili i teraz jej rodzinki.Ale do rzeczy.Też mam maleńką sunię,która sama na łóżko nie potrafi wejść,jak wychodzę to kładę jej dużą poduchę która robi za podest do wchodzenia i schodzenia z kanapy.A może by Blekusiowi takie coś zrobić,niechby chłopaczek sobie wchodził do łóżeczka sam.

Blekuś królewicz nie może sam być na łóżku bo jak spadnie to może być żle on ma 15 lat i jest bardzo chory , jak by mógł to bym zrobiła mu wejście na łóżko , ale dla bezpieczeństwa tego mu nie robię , ale dzięki za pomysł

Posted

mzetka37 napisał(a):

Blekuś jest niewidomy i ma problemy z kosteczkami...nie może sam przebywać na wysokościach. A to co dostaje do spanka na podłodze - zabiera mu Lilly :shake:

Pozostaje wierzyć, że jej się w końcu znudzi :evil_lol:

Posted

:) :) :) :)
Lilusia chyba szczęśliwa!!!!!dziś już mnie przegoniła po łąkach kolo bloku biegiem bo chciała pobiegać a ze krótka smyczka to biegałam za nią jak głupia , dziś Lilli dostała smycz 5 metrów to jutro bieg będzie lepszy , i w ten sposób fitnes mam za darmo i figura bedzie super na wiosnę a i mała psotka będzie w domku spokojniejsza jak pobiegamy .
Lilli już czyje się pewniejsza bo aż piszczy zeby biegać po wysokich trawach lub zagląda jak krety kopią kopce , dzięki małej też mam okazje to zobaczyć bo ona to słyszy i stoi jak zaczarowana i zaraz widać jak się rusza ziemia , :)

Posted

[quote name='Becia66']

A ja myślę, że nie jest zamiarem Lili dokuczanie Blekusiowi ale zabranie go ze soba do łóżeczka i dlatego niesie tam jego kocyki.
Na pewno Lilusia chce żeby było tak jak na tej uroczej fotce , gdzie tak słodko oboje leżą :lol:

Posted

barb napisał(a):
A ja myślę, że nie jest zamiarem Lili dokuczanie Blekusiowi ale zabranie go ze soba do łóżeczka i dlatego niesie tam jego kocyki.
Na pewno Lilusia chce żeby było tak jak na tej uroczej fotce , gdzie tak słodko oboje leżą :lol:

ja też myślę, że to właśnie o to chodzi...:lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
ja też myślę, że to właśnie o to chodzi...:lol:

wiem ona jest bardzo opiekuńcza nie chce zeby spał na ziemi tylko patrzeć jak go w pyszczku wyniesie do góry jak kocyk hihihihih, ona jest cudowna i bardzo mądra , a Blekuś nabrał wiecej sił do zycia bo cieszy sie tak jak ona jak wróce do domu , sa cudowni i kocham ich bardzo bardzo mocno ,

Posted

barb napisał(a):

tak tak tu widac jak robi sie bałaganik na łóżeczku aby bylo wygodniej leżeć Lilusia o wszystko zadba a Blekuś szczęśliwy , ja też :)

Posted

[quote name='Agucha']Tu się robi bazar m.in. na pomoc w sterylce Lilly.
http://www.dogomania.pl/threads/220667-ROBI%C4%98-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-i-sterylk%C4%99-Lilly-.?p=18344826#post18344826

Bardzo proszę o zaglądanie, podrzucanie, kupowanie i... dorzucenie jakiś ciekawych fantów, bo celów na bazarku mamy kilka.
Dziękuję.

Ps. Mój mail na który można wysyłać zdjęcia z fantami: agnieszkaok@tlen.pl
Agucha wielkie dzieki za pomoc jestes wspaniała :)