Agucha Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 karolciasz28 napisał(a):Dobrze,że mała ma zajęcie:lol: śliczna jest:loveu: Uuu Kochana... jakie Ona sobie wynajduje zajęcia :lol: Quote
mzetka37 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Przepraszam,że się wtrące tu w Wasz wątek,który od początku czytam:)ale jest bardzo optymistyczny i z zaciekawieniem śledzę losy Lili i teraz jej rodzinki.Ale do rzeczy.Też mam maleńką sunię,która sama na łóżko nie potrafi wejść,jak wychodzę to kładę jej dużą poduchę która robi za podest do wchodzenia i schodzenia z kanapy.A może by Blekusiowi takie coś zrobić,niechby chłopaczek sobie wchodził do łóżeczka sam. Quote
Agucha Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Agucha']Czy jest tu ktoś kto w najbliższych dniach będzie jechał z Katowic do Krakowa i kto mógłby podrzucić Eli klatkę kennelową??? przypomnę się... może ktoś będzie podążał z Katowic do Krakowa w długi weekend... Szkoda, że u Lilly na wątku zrobiła się taka pustka... Elu, jak się dzisiaj mamy? Do przodu - wierzę, że tak ;) Quote
Roszpunka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Pusto, bo niewiele osób pisze - za to wiele zagląda i czyta z uśmiechem :) Quote
barb Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Agucha']przypomnę się... może ktoś będzie podążał z Katowic do Krakowa w długi weekend... Agucha wpisz to może w watek transportowy albo na wątkach śląskich. Szkoda, że u Lilly na wątku zrobiła się taka pustka... Myślę, ze w porównaniu z innymi wątkami nie jest tak żle. Quote
karolciasz28 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Podczytujemy podczytujemy, ale u naszych boguchwalskich tak jakoś cicho się zrobiło..:-( Quote
barb Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 karolciasz28 napisał(a):Podczytujemy podczytujemy, ale u naszych boguchwalskich tak jakoś cicho się zrobiło..:-( Tak, całkiem cichutko. Nie wiem czemu. Quote
karolciasz28 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A gdzie Becia? Baciu zmień tytuł;):multi: Quote
barb Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 karolciasz28 napisał(a):A gdzie Becia? Baciu zmień tytuł;):multi: Na jaki ? Mój komputer dziś troszkę szybciej działa. Bardzo sie z tego cieszę. Quote
karolciasz28 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No jak to na jaki że Lily szczęśliwa w nowym domku:lol: Quote
barb Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 karolciasz28 napisał(a):No jak to na jaki że Lily szczęśliwa w nowym domku:lol: Chyba juz mozna. zmienić. Jak myslisz Elu ? Tylko gdzie Becia? Quote
Agucha Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Roszpunka napisał(a):Pusto, bo niewiele osób pisze - za to wiele zagląda i czyta z uśmiechem :) karolciasz28 napisał(a):Podczytujemy podczytujemy, ale u naszych boguchwalskich tak jakoś cicho się zrobiło..:-( Dobrze to wiedzieć :) :) :) barb napisał(a):Agucha wpisz to może w watek transportowy albo na wątkach śląskich. Myślę, ze w porównaniu z innymi wątkami nie jest tak żle. Spróbuję wpisać. Porównanie w niektórych przypadkach faktycznie wypada kiepsko... Quote
Ela&Puch Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 mzetka37 napisał(a):Przepraszam,że się wtrące tu w Wasz wątek,który od początku czytam:)ale jest bardzo optymistyczny i z zaciekawieniem śledzę losy Lili i teraz jej rodzinki.Ale do rzeczy.Też mam maleńką sunię,która sama na łóżko nie potrafi wejść,jak wychodzę to kładę jej dużą poduchę która robi za podest do wchodzenia i schodzenia z kanapy.A może by Blekusiowi takie coś zrobić,niechby chłopaczek sobie wchodził do łóżeczka sam. Blekuś królewicz nie może sam być na łóżku bo jak spadnie to może być żle on ma 15 lat i jest bardzo chory , jak by mógł to bym zrobiła mu wejście na łóżko , ale dla bezpieczeństwa tego mu nie robię , ale dzięki za pomysł Quote
Agucha Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 mzetka37 napisał(a):Przepraszam,że się wtrące tu w Wasz wątek,który od początku czytam:)ale jest bardzo optymistyczny i z zaciekawieniem śledzę losy Lili i teraz jej rodzinki.Ale do rzeczy.Też mam maleńką sunię,która sama na łóżko nie potrafi wejść,jak wychodzę to kładę jej dużą poduchę która robi za podest do wchodzenia i schodzenia z kanapy.A może by Blekusiowi takie coś zrobić,niechby chłopaczek sobie wchodził do łóżeczka sam. Blekuś jest niewidomy i ma problemy z kosteczkami...nie może sam przebywać na wysokościach. A to co dostaje do spanka na podłodze - zabiera mu Lilly :shake: Pozostaje wierzyć, że jej się w końcu znudzi :evil_lol: Quote
Ela&Puch Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 :) :) :) :) Lilusia chyba szczęśliwa!!!!!dziś już mnie przegoniła po łąkach kolo bloku biegiem bo chciała pobiegać a ze krótka smyczka to biegałam za nią jak głupia , dziś Lilli dostała smycz 5 metrów to jutro bieg będzie lepszy , i w ten sposób fitnes mam za darmo i figura bedzie super na wiosnę a i mała psotka będzie w domku spokojniejsza jak pobiegamy . Lilli już czyje się pewniejsza bo aż piszczy zeby biegać po wysokich trawach lub zagląda jak krety kopią kopce , dzięki małej też mam okazje to zobaczyć bo ona to słyszy i stoi jak zaczarowana i zaraz widać jak się rusza ziemia , :) Quote
mzetka37 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A tak jak nie widzi to nie może być sam w łóżeczku.Pozdrawiamy psiaczki i kicię,u nas też kotka i sunia pod jednym dachem:) Quote
zerduszko Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Agucha napisał(a):Pozostaje wierzyć, że jej się w końcu znudzi :evil_lol: Trzeba jej w tym pomóc, wytrzepać futerko, bo się widać zakurzyło ;) Quote
barb Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Becia66'] A ja myślę, że nie jest zamiarem Lili dokuczanie Blekusiowi ale zabranie go ze soba do łóżeczka i dlatego niesie tam jego kocyki. Na pewno Lilusia chce żeby było tak jak na tej uroczej fotce , gdzie tak słodko oboje leżą :lol: Quote
Becia66 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 barb napisał(a):A ja myślę, że nie jest zamiarem Lili dokuczanie Blekusiowi ale zabranie go ze soba do łóżeczka i dlatego niesie tam jego kocyki. Na pewno Lilusia chce żeby było tak jak na tej uroczej fotce , gdzie tak słodko oboje leżą :lol: ja też myślę, że to właśnie o to chodzi...:lol: Quote
Ela&Puch Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Becia66 napisał(a):ja też myślę, że to właśnie o to chodzi...:lol: wiem ona jest bardzo opiekuńcza nie chce zeby spał na ziemi tylko patrzeć jak go w pyszczku wyniesie do góry jak kocyk hihihihih, ona jest cudowna i bardzo mądra , a Blekuś nabrał wiecej sił do zycia bo cieszy sie tak jak ona jak wróce do domu , sa cudowni i kocham ich bardzo bardzo mocno , Quote
Ela&Puch Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 barb napisał(a):A ja myślę, że nie jest zamiarem Lili dokuczanie Blekusiowi ale zabranie go ze soba do łóżeczka i dlatego niesie tam jego kocyki. Na pewno Lilusia chce żeby było tak jak na tej uroczej fotce , gdzie tak słodko oboje leżą :lol: tak tak tu widac jak robi sie bałaganik na łóżeczku aby bylo wygodniej leżeć Lilusia o wszystko zadba a Blekuś szczęśliwy , ja też :) Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A co tam u Was Elu ? Jak sie sprawuje nasza fotogeniczna Lili? Quote
Agucha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tu się robi bazar m.in. na pomoc w sterylce Lilly. http://www.dogomania.pl/threads/220667-ROBI%C4%98-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-i-sterylk%C4%99-Lilly-.?p=18344826#post18344826 Bardzo proszę o zaglądanie, podrzucanie, kupowanie i... dorzucenie jakiś ciekawych fantów, bo celów na bazarku mamy kilka. Dziękuję. Ps. Mój mail na który można wysyłać zdjęcia z fantami: agnieszkaok@tlen.pl Quote
Ela&Puch Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Agucha']Tu się robi bazar m.in. na pomoc w sterylce Lilly. http://www.dogomania.pl/threads/220667-ROBI%C4%98-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-i-sterylk%C4%99-Lilly-.?p=18344826#post18344826 Bardzo proszę o zaglądanie, podrzucanie, kupowanie i... dorzucenie jakiś ciekawych fantów, bo celów na bazarku mamy kilka. Dziękuję. Ps. Mój mail na który można wysyłać zdjęcia z fantami: agnieszkaok@tlen.pl Agucha wielkie dzieki za pomoc jestes wspaniała :) Quote
Recommended Posts