Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ela&Puch napisał(a):
teraz zostaję z moją Anią nie sama ale i tak płacze przez chwile za mną obawiam się jak zostanie sama bo piszczałaka zaczyna wyć

Ojej. To jest kłopot.

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

damy rade ona jest madra i kiedys jej przejdzie chyba ze macie złoty srodek to poradzcie citeczki , kiedys zrozumie ze to jej bezpieczny i kochajacy dom , to cudowne dziecko i uczy sie dopiero zyc w mieście Kraków :), to czekam na rady

Posted

Dziś nasz pierwsz Sylwester LILLYtroche się boi ale jest po hydroksyzynce i juz lepiej ale na polko dopiero 3 lub 4 rano bo petardy ja straszą, i chodzi na dwóch smyczkach aby mi gdzieś nie pobiegła szybko jak taka petardka ,

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZY

LILOSIOWA RODZINA

Posted

Witamy noc minęła spokojnie , LILLYsiedziała na łóżku i nie uciekała tylko wtuliła się z Blekusiem na moje ręce , kotek uciekł pod łóżko , ale dziś już z nerwów kupka brzydka ale przejdzie teraz jesteśmy po 2 spacerku pierwszy mała miała o 3 rano , teraz oglądamy tv hihihihihhi

Posted

Zuzolek to rasowy pers wazy troche duzo bo 7 kilo a jest po fryzjerze bo nie lubi sie czesac i wole jak ma krótką sierść ,:) to już znacie całą zwierzęcą rodzinke:) my juz po spacerku i do spania , dziś Lillusia została z Blekusiem na całym mieszkaniu i tak rzadziła ze hej , zabrała BLEKUSIOWI kocyki i zaniosła na łóżko i mate do sikania tez a synek został biedny na ziemi sam i bez niczego bo on nie wyjdzie na łóżko sam , ale samolubek z tej LILUSI hihihihi wszystko pod siebie :) ale jest kochana cieszę sie kazdym jej postepem .

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Zuzolek to rasowy pers wazy troche duzo bo 7 kilo a jest po fryzjerze bo nie lubi sie czesac i wole jak ma krótką sierść ,:) to już znacie całą zwierzęcą rodzinke:) my juz po spacerku i do spania , dziś Lillusia została z Blekusiem na całym mieszkaniu i tak rzadziła ze hej , zabrała BLEKUSIOWI kocyki i zaniosła na łóżko i mate do sikania tez a synek został biedny na ziemi sam i bez niczego bo on nie wyjdzie na łóżko sam , ale samolubek z tej LILUSI hihihihi wszystko pod siebie :) ale jest kochana cieszę sie kazdym jej postepem .

Elu, a może Lila chciała żeby Blekuś przyszedl na łożeczko ? ;)
I dlatego kocyki mu tam zataszczyła ;)

Posted

Elcia, i jak dzisiejszy dzień?
"Dziurka" się nie powiększa już?:roll:

Koniecznie trzeba nabyć kennel, przykryć go kocykiem i nauczyć roztrzepaną pipkę, że to jej azyl i w nim może spokojnie poczekać aż wrócisz.

Cioteczki, czy ktoś z okolic Krakowa nie ma pożyczyć klatki???
Bardzo prosimy!

Posted

[quote name='Agucha']Elcia, i jak dzisiejszy dzień?
"Dziurka" się nie powiększa już?:roll:

Koniecznie trzeba nabyć kennel, przykryć go kocykiem i nauczyć roztrzepaną pipkę, że to jej azyl i w nim może spokojnie poczekać aż wrócisz.

Cioteczki, czy ktoś z okolic Krakowa nie ma pożyczyć klatki???
Bardzo prosimy!

Aguś
dziura jest fajna już jej nie widzę i mi nie przeszkadza , już nie mam jak LILLY zamykać bo jest taka że psotka przechodzi z sypialni na salony hihihihi :) :). może tak miało być musimy się nauczyć żyć wszyscy w stadzie hahahaha tylko niech przestanie ścielić koce na łóżku bo Blekuś tam nie przyjdzie bo malutki i nie da rady , troszkę się martwie o niego bo dziś w nocy miał dwa razy atak padaczki rak postępuje :( zobaczymy co dziś dzień przyniesie bo zostanie tylko na 3 godziny bo ide na 13 00 do pracy a córka wraca po 15 00

Posted

Dziś Lilly była kochana jak została sama do przyjścia Ani nie ruszała już kocyków Blekusia zostało wszystko na ziemi i mata do sikania też , i zaczęła schodzić na sam dół po schodach , a jeszcze musze ją pochwalić siedziała obok kota i jadły razem witaminki raz jedna z reki raz druga Lilusia siedziała grzeczniutko jakby ją ktoś tego nauczył , zadziwia mnie coraz bardziej psotniczka :)

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Dziś Lilly była kochana jak została sama do przyjścia Ani nie ruszała już kocyków Blekusia zostało wszystko na ziemi i mata do sikania też , i zaczęła schodzić na sam dół po schodach , a jeszcze musze ją pochwalić siedziała obok kota i jadły razem witaminki raz jedna z reki raz druga Lilusia siedziała grzeczniutko jakby ją ktoś tego nauczył , zadziwia mnie coraz bardziej psotniczka :)

... ja myślę, że ta psotnica podczytuje dogo i wie o wszystkim co tu wypisujemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agucha napisał(a):
... ja myślę, że ta psotnica podczytuje dogo i wie o wszystkim co tu wypisujemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chyba tak czyta zza mojego ramienia jak tu pisze hihihihhi :) ale dziś kocyki zostawiła a mate potargała , byłam u wet do kontroli z Blekusiem i Lilly też , Lillka była znowu odpchlana i zuzol też dostała, bo się drapały i były kupki pchełek , więc mamy już po intruzach ale Blekuś biedny już nie może więc się o niego martwie bo to za duza trucizna dla niego w tym stanie , Lilly waży 7 kg

Posted

Ela&Puch napisał(a):
chyba tak czyta zza mojego ramienia jak tu pisze hihihihhi :) ale dziś kocyki zostawiła a mate potargała , byłam u wet do kontroli z Blekusiem i Lilly też , Lillka była znowu odpchlana i zuzol też dostała, bo się drapały i były kupki pchełek , więc mamy już po intruzach ale Blekuś biedny już nie może więc się o niego martwie bo to za duza trucizna dla niego w tym stanie ,

Kup Blekusiowi szampon na pchełki. Nie powinien zaszkodzić :)

Lilka lubi chyba targać papiero-podobne rzeczy. Poświęć starą, solidną poszewkę i wypchaj ją pogniecionymi gazetami. Może to ją bardziej zainteresuje niż maty :lol:

Ela&Puch napisał(a):
Lilly waży 7 kg

O kurcze, no to babeczka nam rośnie ...

Posted

mam nadzieje ze więcej nie bedzie rosła taka ma zostać bo wzrostem malutka i waga super a jakby cos to zapiszemy się na fitnes hihihihhi Aguś a co z ta klatką pisał ktoś i wypcham poszewkę gazetami zobaczymy co to będzie , ma kości zabawki itp a ona papier woli mało wymagająca psotka , zapytam weta o ten szampon i czy moge go myć żeby się nie rozchorował

Posted

[quote name='Ela&Puch']mam nadzieje ze więcej nie bedzie rosła taka ma zostać bo wzrostem malutka i waga super a jakby cos to zapiszemy się na fitnes hihihihhi Aguś a co z ta klatką pisał ktoś i wypcham poszewkę gazetami zobaczymy co to będzie , ma kości zabawki itp a ona papier woli mało wymagająca psotka , zapytam weta o ten szampon i czy moge go myć żeby się nie rozchorował
Blekuś ma kubraczek. Jeżeli wykąpiesz go po ostatnim spacerku, przez noc wyschnie i rano będzie mógł iść na spacerek poubierany :)
Z klatką niestety nikt się nie odezwał :(

Lilce kup kulę-smakulę i nafaszeruj ją parówkami pokrojonymi w drobną kosteczkę, albo smaczkami tymi które najlepiej lubi. Też powinna się zająć na dłuższą chwilę :)

Takie cuś:

ewentualnie kong:

Posted

[quote name='Agucha']Blekuś ma kubraczek. Jeżeli wykąpiesz go po ostatnim spacerku, przez noc wyschnie i rano będzie mógł iść na spacerek poubierany :)
Z klatką niestety nikt się nie odezwał :(

Lilce kup kulę-smakulę i nafaszeruj ją parówkami pokrojonymi w drobną kosteczkę, albo smaczkami tymi które najlepiej lubi. Też powinna się zająć na dłuższą chwilę :)

Takie cuś:

ewentualnie kong:

mamy taką kule to się złości bo nie może wydostać smaczków hihihi wyśle ci zdjęcie to tu wstawisz właśnie teraz ją obraca

Posted

Czy jest tu ktoś kto w najbliższych dniach będzie jechał z Katowic do Krakowa i kto mógłby podrzucić Eli klatkę kennelową???

[SIZE=2]Nasza Gwiazdeczka :lol:

Może za mała dziurka w tym kongu?
Wkładaj jej tam suche smaczki, żeby same wypadały jak zacznie się nim bawić :)