Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

loooooooooooosie, jak nie nietoperz to musztarda, jakie poetyckie porównania:mad:
a w dodatku kiedy kobitka wyłysieje nigdy nie jest piękna, popatrzcie na Britney a kto woła na nią musztarda, a?

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bidna ,,,,bidna,,,nie jest piekna jak niektore psiaki,,,nie ma pieknej puchatej siersci ,,malego kulfoniastego nochalka,,,czarnych jak wegielki oczu,,ale za to jest pewnie mila i sympatyczna i grzeczna!!!!!!
Ja w schronie nauczylam sie jednego ,,czesto przychodzily ,,na prawde piekne psy,,,ale od poczatku opowiem jedna historie,,,
Bylo to kilka lat w moje urodzinki akurat,,,mialam wolne ale jechalam do lekarza pracy,,stalam na dworcu czekajac na pociag,,,blakala sie tam piekna suka ,,przepikena duza duza owczarowata,,,cudo!!!sadzilam ze jest kogos,,,wiec nie zaczynalam zadnej akcji a pozatym powiedzilam ze nie bede nic robic ide w koncu do lekarza i nie bede sobie robic prolemu,,ale jednak,,okazala sie niczyja wiec sciagnelama pasek ze spodni i wcisnelam ja do pociagu ,,,pojechalismy oczywiscie do schronu a nie do lekarza,,,,,,kurczaczki jedne!!!!!!!
Byla piekna,,piekna taka o jakiej marze,,,,i myslalam a moze to jest akurat dar ,,prrezent dla mnie ,,w moje urodziny ja ja znalazlam,,itp,,ale z czasem sie okazalo ze jest histeryczna i glupkowata ze tak powiem ,,,oczywiscie znalezli sie wlasciciele,,,i ja odebrali ,,a ja sie nauczylam ze nie wyglad ,,,,
wtedy sobie pomyslslam ,,polasilam sie na taka pieknosc ,,wowczas gdy pod reka mam piekna i bardzo madra i oddana czarna ,,ktora jest ze mna na kazdym kroku,,
tak wiec do czego zmierzam ,,,a no do tego ze nie wyglad jest najwazniejszy

Posted

Ale ladnym psom duzo,duzo wiecej sie wybacza.Ile mamy tych ladnych,rasowych w schroniskach?
3 razy słyszałam historie o sznaucerach adoptowanych ze schronow,z ktorymi były same problemy.To były ładne psy-one nie wracały.Ale niechby jakis kudel typu Sonia u tych samych ludzi,osmielił sie zrobic to samo!

Posted

no pewnie masz racje,,a co do sznaucerow ,,to ja sie kiedys w jednym zakochalam,,,olbrzym a do tego tak lagodny zeby zalizal opiekunczo kazdego kociaka,,,po prostu marzenie!!!i te jego rozczapierzone klaki,,,,oh

Posted

ale z drugiej strony taki "kundel" choćby nie widomo jak by brzydki był, jak już jest Twój to patrzysz na niego sercem nie oczami i wtedy co NAJPIĘKNIEJSZY jest na świecie!

Posted

po pierwsze ona nie jest brzydka po drugie 100 razy dziennie leje musztarde komuś na jedzonko i stwierdzam że musztarda brzydka nie jest a sunieczka pochorowała sobie i tyle teraz już jest ładana i będzie za chwile piękna:loveu:

Posted

nie owijajmy czasem w bawelne,,tak jak nie wszyscy ludzie sa piekni tak i to stwierdzenie jest rowniez trafne i do zwierzat ,,pewnie ze kazdy ma to cos ,,co czyni go wyjatkowym,,,,i w tej psinie na pewno cos znajdziemy!!!!:multi: