karolciasz28 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zrobiłam chłopakowi kilka nowych ogłoszeń, m.in. krakusik, cwirek. Quote
Dzika_Figa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A ja dziś wreszcie zrobię to allegro... Quote
Agula99 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 A ja zapraszam do Dingo, naszego nowego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/220156-Dingo-%C5%9Blepawy-straruszek-wyrzucony-jak-%C5%9Bmie%C4%87!?p=18286749#post18286749 Quote
Agula99 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Budrys dziś nie zabłysnął kulturą. Chciałam go zabrać na spacer z Kają, bo kiedyś rozio powiedział mi że na spacerku ładnie razem chodzą, to pomyślałam że pójdę jeden raz mniej (bo jak Pakuś zgadza się z Sonią, to wezmę Kajkę z Budrysem), ale kiedy ją wypuściłam to ona oczywiście na niego, a on na nią tak się rzucił, że musiałam go przydusić, bo inaczej by ją rozszarpał. Ech...nic się nie stało, ale niestety, nie będzie dwóch spacerków, tylko ciągle trzy, a jak dołączy do tego Dingo to będą cztery. Także nie poleca wyprowadzać Kai i Budrysa wspólnie, bo to może się źle skończyć. W sumie Budrys jak jest sam to jest spokojny i bardziej opanowany, no ale u nas teraz nerwowa atmosfera, każdy ujada na każdego...przydałoby się to trochę rozładować! Budry - gdzie ten twój domek???? Quote
barb Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Agula99 napisał(a):Budrys dziś nie zabłysnął kulturą. Chciałam go zabrać na spacer z Kają, bo kiedyś rozio powiedział mi że na spacerku ładnie razem chodzą, to pomyślałam że pójdę jeden raz mniej (bo jak Pakuś zgadza się z Sonią, to wezmę Kajkę z Budrysem), ale kiedy ją wypuściłam to ona oczywiście na niego, a on na nią tak się rzucił, że musiałam go przydusić, bo inaczej by ją rozszarpał. Czyli akcja z Sonia niczego Kajuni nie nauczyła :shake: Dobrze, że udało Ci się jakoś ich rozdzielić. Quote
Agula99 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Kaja to nic sobie z tego nie robi, ale Budrys też nie lepszy, rzucił się na nią, a ona taka kruszynka w porównaniu do niego! To zamknięcie go drażni, no i inne psy, dobrze było by żeby znalazł fajny domek z ogrodem i kimś kto uwielbia spacery! Quote
Agula99 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Beciu, nie ma żadnych telefonów w sprawie Budrysa??? Nawet tych głupich??? Quote
Dzika_Figa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ciągle coś mi wypada, że tego allegro nie robię. Obiecałam sobie, że sylwestra spędzę po psiemu i będzie na pewno. Oj, nie popisał się Budrys, kto to widział, żeby kobietę bić, nawet taką zołzę, jak Kaja? Quote
Becia66 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Agula99 napisał(a):Beciu, nie ma żadnych telefonów w sprawie Budrysa??? Nawet tych głupich??? nawet tych głupich...:shake: Ostatni telefon jaki miałam kilka dni temu był w sprawie Berrego i od tej pory kompletna cisza. Quote
karolciasz28 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Becia66 napisał(a):nawet tych głupich...:shake: Ostatni telefon jaki miałam kilka dni temu był w sprawie Berrego i od tej pory kompletna cisza. Nie rozumiem czemu:shake: może ludzie jeszcze w transie świątecznym, a teraz się przygotowują do sylwestra, no nie wiem.:roll: Quote
Agula99 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 No to ja w tym transie zapraszam do odwiedzenia Nutki :) http://www.dogomania.pl/threads/220273-Nutka-weso%C5%82a-suczka-porzucona-na-blokowisku.?p=18299724#post18299724 Quote
Agula99 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Budrys pyszczy do nowej koleżanki!!! :) A potem poszedł ładnie na spacerek :) Quote
Agula99 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Budrys się wścieka, ale zachęca do karmienia innych psiaków :) http://spechato.cz/dogs/rankings/ Quote
Dzika_Figa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Mam nadzieję, że będzie szczęśliwe.... http://allegro.pl/show_item.php?item=2030543987 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, Wszystkim Wam. Buziaki! Quote
barb Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Mam nadzieję, że będzie szczęśliwe.... http://allegro.pl/show_item.php?item=2030543987 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, Wszystkim Wam. Buziaki! Wspaniałe allegro. Oby zaczęly dzwonić telefony. Quote
Becia66 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Dzika_Figa'] http://allegro.pl/show_item.php?item=2030543987 Łoł, piękne allegro Dzika_Figo, oby się to przełożyło na piękne telefony. Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
karolciasz28 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Śliczne allegro, musi przynieść temu miśkowi szczęście :) Quote
Agula99 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Świetne allegro!!! Najlepsze jest to ostanie zdjęcie, takie wymowne: " a ja was olewam" ;) he he he :) Quote
Dzika_Figa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Agula99 napisał(a):Świetne allegro!!! Najlepsze jest to ostanie zdjęcie, takie wymowne: " a ja was olewam" ;) he he he :) Dokładnie o to mi chodziło, że takich, co myślą, że sobie mogą jednym kliknięciem kupić psa przez internet, to my olewamy :diabloti: Rozio mam nadzieję wie, że tam jego numer podany...? Quote
rozio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Rozio mam nadzieję wie, że tam jego numer podany...? :crazyeye: Na razie nikt nie dzwonił, a Budrysa to ja ponad tydzień nie widziałem. Dzisiaj pierwszy raz z domu wyszedłem od poniedziałku - zmordowało mnie strasznie i jeszcze trochę trzyma. Jutro już do roboty idę i pewnie zaglądnę do psiaków zobaczyć na chwilę popołudniu. Quote
Agula99 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Budrys wariuje i szaleje nawet na punkcie Nutki, widzę, że tylko czuje miętę do Sonii, resztę rozerwałby na strzępy!!! :) Quote
rozio Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ja jak go wyprwadzałem z Kają to najpierw wyprowadzałem BUdrysa za ogrodzenie przytułku i wiązałem 30 m dalej (tam gdzie ten boks jest ze sprzetem ppoż.), a potem dopiero Kaję brałem i spokojnie do niego podchodziłem, zeby zdążył się przyzwyczaić. Potem można było spokojnie iść na spacer i się pieski ignorowały. NIgdy ich nie wypuszczałem razem na terenie przytuliska. Budrys niestety reaguje negatywnie nie tylko na psy ale też suki na spacerze i widać nie bardzo kuma o co chodzi jak jakiś pies czy suka wykazuje objawy uległości. Może za wczesnie został zabrany od matki i rodzeństwa na łańcuch i nie zdążył się nauczyć podstawowych psich zachowań. Ja to uważam, ze pierwsze spotkania nosem w nos to powinno się na neutralnym gruncie robić Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 A u Budrysa też grobowa cisza??? Żadnych telefonów, pytań??? Biedak też nieszczęśliwy w tym zamknięciu!! Quote
figa33 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 taki czas.. niby świąteczny.. nie wiem dlaczego , ale myślę ,że Budrys będzie miał fajny kiedyś domek Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 figa33 napisał(a):taki czas.. niby świąteczny.. nie wiem dlaczego , ale myślę ,że Budrys będzie miał fajny kiedyś domek Oby Figo, oby, bo to by nam trochę rozluźniło sytuację!!! Quote
Recommended Posts