Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Becia66 napisał(a):
Dzwoniłam trzeci raz i dalej nikt nie odbiera, zaczynam się niepokoić....

Beciu, nie martw się na zapas. To telefon stacjonarny czy komorka ? Mnie zdarza sie nie wyjąć komorki z torebki i nie słyszę wtedy dzwonka. Może zajeci Budrysem też tak zrobili?

Edited by barb
Posted

U Budrysa wszystko dobrze, uffffff...Pan sam zadzwonił z rana i przepraszał że wczoraj nie odbierał ale spędzał czas z Budrysem na zewnątrz, a potem jak wrócił do domu to padł jak strucla bo był po nocce w pracy. Budrys spał na materacu w budynku gospodarczym, teraz od samego rana zwiedza każdy kąt w ogrodzie, obsikuje drzewka, goni koty. Zaraz idą na spacer, a potem też spędzą z panem cały dzień bo wziął sobie urlop w związku z tym, że Budrysek do nich zawitał .

Posted

Jak piękna wiosna zawitała u Budrysa więc :):):) jakie cudowne wieści - jak cudownie, ze coś rusza. To dzięki Wam wszystkim - tyle ogłoszeń, tyle pracy Waszej - i Budrys pojechał :) Ciekawe, czy jego ADHD ustąpi kiedyś :)

Posted

Becia66 napisał(a):
U Budrysa wszystko dobrze, uffffff...Pan sam zadzwonił z rana i przepraszał że wczoraj nie odbierał ale spędzał czas z Budrysem na zewnątrz, a potem jak wrócił do domu to padł jak strucla bo był po nocce w pracy. Budrys spał na materacu w budynku gospodarczym, teraz od samego rana zwiedza każdy kąt w ogrodzie, obsikuje drzewka, goni koty. Zaraz idą na spacer, a potem też spędzą z panem cały dzień bo wziął sobie urlop w związku z tym, że Budrysek do nich zawitał .

No matko jedyna, całe szczęście..bo myślałam już wczoraj, że Budrys zjadł tych swoich nowych państwa, albo w najlepszym razie ich telefony:cool3::lol: Ciekawa jestem bardzo jak tam pójdzie ucywilizowanie Budryska i czy skończy np. na jakiejś kanapie:eviltong:

Posted

rozmawiałam wieczorkiem z Panem, kazał pościągać ogłoszenia bo Budrys zachowuje się lepiej niż przypuszczał. Budrys biegał dzisiaj na spacerze na dłuższej smyczy przy rowerze, zmęczył sie trochę i potem był bardzo grzeczny. Trzyma się Pana blisko, a jak Pan wrócił z treningu / chyba sportowiec/to Budrys skakał z radości. Chyba mu tam będzie dobrze...

Posted

Chyba, to chyba złe słowo, ludzie na prawdę fajni, pan od razu zakochany w Budrysie, spoko, fajny facet, widać że Budrys polubił go od razu, no i te biegania, spacery, nawet pani mówiła że chce z nim biegać :diabloti:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
No niby tak, ale ja chciałam wiedzieć, że u niego jest wszystko w porządku na stówę.;)

jest na bank wszystko dobrze, biega z Panem bo ten trenuje piłkę nożną i ciągle w ruchu. Wiem od siostry Pana / ta co ma z Wieliczki przyjechać po Sybira/, że Budrys bardzo szczęsliwy i wszyscy w domu cieszą się z tej adopcji.

Posted

A ja wczoraj wieczorem dostalam z Tarnowiaka pytanie o Budrysa - czy znalazl juz dom.
Napisalam, że tak ale w Przytulisku jest dziesięć super psów i podalam link do strony Przytuliska na kundelku.

Posted

barb napisał(a):
A ja wczoraj wieczorem dostalam z Tarnowiaka pytanie o Budrysa - czy znalazl juz dom.
Napisalam, że tak ale w Przytulisku jest dziesięć super psów i podalam link do strony Przytuliska na kundelku.

dobrze barb zrobiłaś, może akurat któryś się spodoba i oby to był dobry domek.