Gapka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 spoko spoko zawsze kiedy tylko mogę to z przyjemnością pomagam :lol: Szkoda tylko,że nic z tego nie wyszło ale naprawdę to"ogrodzenie" nie dla Budrysa Quote
majuska Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Gapko dziekujemy Ci serdecznie, że w nawale swoich zajęć wygospodarowałas czas na tę wizytę:Rose: Jednak fachowe oko to jest to, mamy pełną jasność i spokojne sumienie. Trudno, szkoda, smutno....co zrobić, czekamy dalej, może z tego nowego pakietu Karolci naszej kochanej ktoś sensowny sie odezwie:roll: Karolciu spóźnione ale najszczersze życzenia, spełnienia wszystkich marzeń, dużo sukcesów w szkole i dużo radości poza nią. Buziaki!!!!:loveu::loveu: Quote
barb Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Becia66 napisał(a):kciukać już nie musimy, dom kompletnie nie przygotowany na przyjęcia psa typu naszego Budrysa, jak i żadnego innego dopóki będą dziury w płocie i sam płot walący się na pchnięcie ręką. :placz::placz::placz: Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Tak Bodziu, fajnie to brzmiało, ale rzeczywistość jest jaka jest ...:shake: Quote
karolciasz28 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 O nie, nie Budrys to ma iść do suuuper domu, a nie do dziadów:mad:;). Dziewczyny kochany bardzo Wam dziękuję za życzenia!:lol::lol: Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Upsss Karolciu ja też się dołączam do życzeń!!! Sto lat , sto lat stooooo :Cool!::Cool!::laugh2_2::laugh2_2::user::user::dog::iloveyou::Rose::Rose: Quote
karolciasz28 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Bardzo mi miło, dziękuje serdecznie!:lol: Quote
karolciasz28 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 U Budrysa również zaproszę na bazar: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225428-%29-Dla-psa-i-dla-pani-i-dziecka-misz-masz-po-trochu-na-Boguchwale-do-14-04-2012 Quote
barb Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 karolciasz28 napisał(a):U Budrysa również zaproszę na bazar: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225428-)-Dla-psa-i-dla-pani-i-dziecka-misz-masz-po-trochu-na-Boguchwale-do-14-04-2012 Na którym jest coś dla Pani, dziecka, psa, kanarka, domu....a ewentualny dochód zostanie przeznaczony na psiaki z Przytuliska w Boguchwale. Quote
barb Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Roszpunka napisał(a):I tego życzę Budryskowi i wszystkim Waszym wspaniałym psiakom :) Dostałam przed chwilą mail z pytaniem o wiek Budrysa. Pomocy!!! W jakim on jest mniej wiecej wieku ? Wiem, ze młody... Ludzie chcieliby jak najmłodszego. Quote
majuska Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 barb on nie jest jakis super młody, może mieć 3 lata ( wersja optymistyczna ) a może mieć i 6, trzeba realnie ludziom powiedzieć, bo i tak się na pierwszej wizycie u weta dowiedza ile on może mieć...co nie zmienia faktu, że ma energii i pałera w sobie jak szczeniak :) Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Budrysku, a Ty dalej w przytulisku? Oczu ci ludzie nie mają, ani serc ani mózgów...:shake: Karolciu, bardzo spóźnione najlepsze życzenia urodzinowe. Bądź taka fajna jak jesteś i niech Ci się spełniają marzenia.:calus: Quote
barb Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 majuska napisał(a):barb on nie jest jakis super młody, może mieć 3 lata ( wersja optymistyczna ) a może mieć i 6, trzeba realnie ludziom powiedzieć, bo i tak się na pierwszej wizycie u weta dowiedza ile on może mieć...co nie zmienia faktu, że ma energii i pałera w sobie jak szczeniak :) Dzięki. Skontaktowałam sie już z Becią a ona z Waszą wetka, która oceniła Budrysa na 3-4 lata. Odpisalam Pani i podalam rowniez info, zeBudrys jest bardzo energiczny i chętnie się uczy. Zobaczę czy będzie jakaś odpowiedź. Quote
karolciasz28 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Budrysku kolejna szansa! Dzika figo dziękuję!:lol::lol: Quote
Agula99 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Bodziuniu nasz, noo kiedy to słonko zaświeci dla ciebie??? Trzymam kciuki żeby cię ktoś wreszcie pokochał, bo tak kiśniesz już w tym przytułku, że aż żal :placz: Quote
karolciasz28 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ściskam cię Budryku... U ciebie też taka ponura pogoda? Quote
barb Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/22542-Dla-psa-i-dla-pani-i-dziecka-misz-masz-po-trochu-na-Boguchwale-do-14-04-2012 Zaproszę wszystkich odwiedzających Budrysa do zajrzenia na bazar Ciotki Szpilki na akcję adopcyjną dla psów z Przytuliska w Boguchwale. Dziś ostatni dzień. Quote
Agula99 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Budrysku wszystko u ciebie poznikało, no nic, ale będziemy pisać!!! :) Quote
Becia66 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) Budrys pojechał własnie do nowego domku pod Krosnem :multi: Rano dzwonił Pan, że wypatrzył Budrysa na Kundelkowej stronie i chce przyjechać go zobaczyć. Przyjechał z żoną, zobaczył i wpadł....Poszli razem na spacer, wrócili zdecydowani zabrac go do domu, Aguli tak się spodobali, ze postanowiła go wydać bez wizyty przedadopcyjnej, oczywiście < z klauzulą > koniecznej po adopcji. Agula napisze więcej jak wróci z przytuliska. Dom, ogród, fajni ludzie...oby to własnie było tym, czym zowie sie szczęście. :loveu: Edited April 19, 2012 by Becia66 Quote
karolciasz28 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Matko jak się cieszę, mój mały, słodki Budrysek ma dom!! Hura!:multi::multi: Quote
barb Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='Becia66']Budrys pojechał własnie do nowego domku pod Krosnem :multi::multi::multi: Rano dzwonił Pan, że wypatrzył Budrysa na Kundelkowej stronie i chce przyjechać go zobaczyć. Przyjechał z żoną, zobaczył i wpadł....Poszli razem na spacer, wrócili zdecydowani zabrac go do domu, Aguli tak się spodobali, ze postanowiła go wydać bez wizyty przedadopcyjnej, oczywiście < z klauzulą > koniecznej po adopcji. Agula napisze więcej jak wróci z przytuliska. Dom, ogród, fajni ludzie...oby to własnie było tym, czym zowie sie szczęście. :loveu: Też się cieszę. Ale wizyta poadopcyjna jakaś będzie? No i oczywiście prośba o sygnał kiedy mozna usuwać ogłoszenia. Quote
majuska Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nareszcie chłopie....:multi::-D..pociągnij tam jeszcze którego za sobą;) Quote
Becia66 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 może na razie jeszcze ostrożnie z radością, Budrys nie jest łatwy w obyciu i może wrócić szybciej niż nam sie wydaje. Cieszyć to się możemy za kilka dni, kiedy wszyscy w domu sie dotrą i Budrys zaakceptuje nowe miejsce. A póki co dzwoniłam do Państwa dwukrotnie i martwi mnie, że nikt nie odbiera....Mam nadzieję że nie nawiał, bo o to się najbardziej boję. Quote
barb Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Becia66 napisał(a): A póki co dzwoniłam do Państwa dwukrotnie i martwi mnie, że nikt nie odbiera....Mam nadzieję że nie nawiał, bo o to się najbardziej boję. To dom czy mieszkanie ? Moze poszli z Budrysem na spacer ? Quote
Recommended Posts