Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spoko spoko zawsze kiedy tylko mogę to z przyjemnością pomagam :lol: Szkoda tylko,że nic z tego nie wyszło ale naprawdę to"ogrodzenie" nie dla Budrysa

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gapko dziekujemy Ci serdecznie, że w nawale swoich zajęć wygospodarowałas czas na tę wizytę:Rose: Jednak fachowe oko to jest to, mamy pełną jasność i spokojne sumienie.
Trudno, szkoda, smutno....co zrobić, czekamy dalej, może z tego nowego pakietu Karolci naszej kochanej ktoś sensowny sie odezwie:roll:

Karolciu spóźnione ale najszczersze życzenia, spełnienia wszystkich marzeń, dużo sukcesów w szkole i dużo radości poza nią. Buziaki!!!!:loveu::loveu:

Posted

Becia66 napisał(a):
kciukać już nie musimy, dom kompletnie nie przygotowany na przyjęcia psa typu naszego Budrysa, jak i żadnego innego dopóki będą dziury w płocie i sam płot walący się na pchnięcie ręką.

:placz::placz::placz:

Posted

Roszpunka napisał(a):
I tego życzę Budryskowi i wszystkim Waszym wspaniałym psiakom :)

Dostałam przed chwilą mail z pytaniem o wiek Budrysa. Pomocy!!! W jakim on jest mniej wiecej wieku ? Wiem, ze młody... Ludzie chcieliby jak najmłodszego.

Posted

barb on nie jest jakis super młody, może mieć 3 lata ( wersja optymistyczna ) a może mieć i 6, trzeba realnie ludziom powiedzieć, bo i tak się na pierwszej wizycie u weta dowiedza ile on może mieć...co nie zmienia faktu, że ma energii i pałera w sobie jak szczeniak :)

Posted

Budrysku, a Ty dalej w przytulisku? Oczu ci ludzie nie mają, ani serc ani mózgów...:shake:

Karolciu, bardzo spóźnione najlepsze życzenia urodzinowe. Bądź taka fajna jak jesteś i niech Ci się spełniają marzenia.:calus:

Posted

majuska napisał(a):
barb on nie jest jakis super młody, może mieć 3 lata ( wersja optymistyczna ) a może mieć i 6, trzeba realnie ludziom powiedzieć, bo i tak się na pierwszej wizycie u weta dowiedza ile on może mieć...co nie zmienia faktu, że ma energii i pałera w sobie jak szczeniak :)

Dzięki. Skontaktowałam sie już z Becią a ona z Waszą wetka, która oceniła Budrysa na 3-4 lata. Odpisalam Pani i podalam rowniez info, zeBudrys jest bardzo energiczny i chętnie się uczy. Zobaczę czy będzie jakaś odpowiedź.

Posted

Bodziuniu nasz, noo kiedy to słonko zaświeci dla ciebie??? Trzymam kciuki żeby cię ktoś wreszcie pokochał, bo tak kiśniesz już w tym przytułku, że aż żal :placz:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Budrys pojechał własnie do nowego domku pod Krosnem :multi:
Rano dzwonił Pan, że wypatrzył Budrysa na Kundelkowej stronie i chce przyjechać go zobaczyć. Przyjechał z żoną, zobaczył i wpadł....Poszli razem na spacer, wrócili zdecydowani zabrac go do domu, Aguli tak się spodobali, ze postanowiła go wydać bez wizyty przedadopcyjnej, oczywiście < z klauzulą > koniecznej po adopcji.
Agula napisze więcej jak wróci z przytuliska. Dom, ogród, fajni ludzie...oby to własnie było tym, czym zowie sie szczęście. :loveu:

Edited by Becia66
Posted

[quote name='Becia66']Budrys pojechał własnie do nowego domku pod Krosnem :multi::multi::multi:
Rano dzwonił Pan, że wypatrzył Budrysa na Kundelkowej stronie i chce przyjechać go zobaczyć. Przyjechał z żoną, zobaczył i wpadł....Poszli razem na spacer, wrócili zdecydowani zabrac go do domu, Aguli tak się spodobali, ze postanowiła go wydać bez wizyty przedadopcyjnej, oczywiście < z klauzulą > koniecznej po adopcji.
Agula napisze więcej jak wróci z przytuliska. Dom, ogród, fajni ludzie...oby to własnie było tym, czym zowie sie szczęście. :loveu:
Też się cieszę. Ale wizyta poadopcyjna jakaś będzie?
No i oczywiście prośba o sygnał kiedy mozna usuwać ogłoszenia.

Posted

może na razie jeszcze ostrożnie z radością, Budrys nie jest łatwy w obyciu i może wrócić szybciej niż nam sie wydaje. Cieszyć to się możemy za kilka dni, kiedy wszyscy w domu sie dotrą i Budrys zaakceptuje nowe miejsce. A póki co dzwoniłam do Państwa dwukrotnie i martwi mnie, że nikt nie odbiera....Mam nadzieję że nie nawiał, bo o to się najbardziej boję.

Posted

Becia66 napisał(a):
A póki co dzwoniłam do Państwa dwukrotnie i martwi mnie, że nikt nie odbiera....Mam nadzieję że nie nawiał, bo o to się najbardziej boję.

To dom czy mieszkanie ? Moze poszli z Budrysem na spacer ?