Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
przełożyłyśmy Sonią na ogródek, Budrysa na główny wybieg, Dingusia dziadziusia do Budrysa, :)

szkoda tylko ze nie zamknęłyście boksu Dinga bo cała moja praca na nic, rzeczy zmarnowane a dziadek dalej marźnie. !!!

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
szkoda tylko ze nie zamknęłyście boksu Dinga bo cała moja praca na nic, rzeczy zmarnowane a dziadek dalej marźnie. !!!

Becia, żeby tak każdy pies marzł jak dziś Dindo, to byłby raj! Ma słomę, przecież Budrys jej nie wydarł, te mrozy nie od dziś i jakoś dawał radę. Jutro mu tam powkładam co się da i budę nakryję, jeszcze się świat nie zawali!! Da dziadziuś radę!!! :)

Posted

Agula , myslę że nie ma go co przenosić na dzień do boksu Budrysa bo tam centralnie wieje do szpiku kości, a słoneczko i widoki mu na nic bo i tak niedowidzi.
Niech lepiej sobie siedzi w tym swoim boksie bo tam zacisznie. Przynajmniej do czasu, kiedy te wielkie mrozy nie ustąpią.

Posted

figa33 napisał(a):
Jak tam Budrysku , grzeczny dzisiaj byłeś ?:lol:

grzeczny, był na spacerku z Agulą, a potem niestety powędrowal do boksu bo na wybiegu został Ozzi. I żarełko jeszcze ciepłe zjadł ze smakiem więc pewnie bedzie spał spokojnie. :lol:

Posted

figa33 napisał(a):
ciepłe jedzonko w taki mróz to wspaniała rzecz ,dzięki Beciu ,że nagotowałaś psiakom:calus:

Rano Irka ugotowała im pyszności więc dzisiaj 2 razy było ciepłe. I tak powinny jadać w te mrozy. :lol:

Posted

Rozmawiałam ostatnio z wiceprezesem kieleckiego ŚTOZ-u. Podałam mu przykład Waszego przytuliska jako wzorcowe i w sumie niezbyt kosztowne rozwiązanie dla gmin, szczególnie, że od stycznia tego roku każda z nich ma obowiązek stworzyć program zapobiegania bezdomności zwierząt.
Brawo! Jestem pełna podziwu dla Waszej pracy, entuzjazmu i determinacji.

Posted

Bodek stwierdził, że fajna dziś pogoda - można szaleć ile wlezie na wybiegu i innym psom pyskować ile wlezie i szron na wąsach się nie odkłada.... idzie wiosna pewno - łabędzi trzeba wypatrywać

Posted

Becia66 napisał(a):
lepiej ludzia jakiegoś konkretnego, co to przytuli, poszarpie po czuprynie i na spacer wyprowadzi. :lol:

I tego życzę Budryskowi i wszystkim Waszym wspaniałym psiakom :)