Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
Agula , zostawiacie jakiegoś pieska poza boksem aby sobie biegał jak was nie ma ?

Tak, Lukas i Ozi tłuką się na całego, starają się zrobić z tej imprezy dzieci, ale im nie wychodzi ;), więc mam nadzieję, że im zimno nie jest :)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Bodziluec ma Ciebie kubraka pewno nie ma[/QUOTE]
Na Bodziulca to można założyć dziaduszkowy, ale Bodziulec takie rozbestwiony że kubraka nie chce, skacze, podskakuje, kubrak rozszarpuje :)
ale Becia zastawiła mu kołderkę, ma teraz chłopka zajęcie, trochę się rozgrzeje no i się już nie nudzi ;)

Posted

Budrys ma najzimniejszy boks w całym przytulisku, woda w misce tak zmarźnięta , że nie dała się wybić.
Rozio - mam wielką prośbę. Jak będziesz jutro w przytulisku ustaw mu tę budę bokiem jeśli dasz radę, tak jak ma Lukas.
Wejście do budy ma centralnie na pola i Wisłok i jak wiatr wieje to pcha mu się prosto do budy i on żywcem nie ma się gdzie schronić. :shake:

Posted

Budrysek na ogródku, to choć może się trochę do słonka pogrzać, a tak siedzi w budzie, kto by pomyślał, że on się tam zmieści??? Pewnie jogę ćwiczył :) ;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Takie zimno Budrysku biedaku co ty tam poczniesz:-(

Karolcia, jeszcze w ciągu dnia, do słońca nie jest tak źle, mój kot wygrzewał się dziś do słońca na murku, a jak go dotknęłam to był cieplusi, więc myślę,że Budrysowi nie jest strasznie zimno, a poza tym ma możliwość pobiegania i to też zawsze coś :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Karolcia, jeszcze w ciągu dnia, do słońca nie jest tak źle, mój kot wygrzewał się dziś do słońca na murku, a jak go dotknęłam to był cieplusi, więc myślę,że Budrysowi nie jest strasznie zimno, a poza tym ma możliwość pobiegania i to też zawsze coś :)

Dobrze dobrze:lol: ale i tak mi go tak strasznie szkoda.:shake:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dobrze dobrze:lol: ale i tak mi go tak strasznie szkoda.:shake:

Wiesz, wszystkich jest szkoda, ale pomyśl o tych co są głodne i bez bud, to jest dopiero tragedia! Nasze przynajmniej wypieszczone, najedzone i wybiegane.

Posted

Agula99 napisał(a):
Wiesz, wszystkich jest szkoda, ale pomyśl o tych co są głodne i bez bud, to jest dopiero tragedia! Nasze przynajmniej wypieszczone, najedzone i wybiegane.

albo na łańcuchu 1 m , bez wody , ochłapy , czego świnie nie zjedzą..:-(

Posted

figa33 napisał(a):
albo na łańcuchu 1 m , bez wody , ochłapy , czego świnie nie zjedzą..:-(

Figuś, Ty to potrafisz być drastyczna ;) Koniec z tym już, koniec, zmieniamy temat :)

Posted

Renata wpadła dziś na świetny pomysł, dzięki czemu psiaki korzystają z widoków i słońca. Jak dobrze wiemy, Sonia drze Koty z Kają, więc trzeba ja zamykać jeszcze drzwiami od Budrysowego boksu, no to przełożyłyśmy Sonią na ogródek, Budrysa na główny wybieg, Dingusia dziadziusia do Budrysa, Kai nie trzeba już zamykać, bo Budrys z nią się nie żre, Terri u Lukasa, no i myślę że każdy już bardziej zadowolony :)