Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Budrysku szkoda,że nie mieszkam w domku prywatnym bo bym Cię zaraz wzięła dla mojej Gapy do towarzystwa:) Gdzie Twój domek? Taki fajny psiak na wyrku już powinien leżeć:)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
i cycki opadaja:diabloti: :D

Widzę, że Szpilka już z najsłynniejszym wątkiem zapoznana!! Następnym razem, jak będziemy mieć nowego psiaka, zrobię tytuł wątku " taka a taka urocza sunia, jak ją zobaczysz to ci.... opadną" ;) może być???

Posted

Agula99 napisał(a):
Widzę, że Szpilka już z najsłynniejszym wątkiem zapoznana!! Następnym razem, jak będziemy mieć nowego psiaka, zrobię tytuł wątku " taka a taka urocza sunia, jak ją zobaczysz to ci.... opadną" ;) może być???

No ba:p zresztą my mamy tylko takie psy na których widok to i tamto opada:razz:;)

Posted

"A co do Budrysa to tak na serio naprawdę ładnie chodzi na smyczy przy nodze i nie startuje z agresją już do piesków jak kiedyś. Z aportowaniem i zabawą tez nie żartuję. Jest delikatny, chociaż ruchliwy i lubi skakać, ale jak łapie zębami w zabawie to naprawdę z wyczuciem, daje się czochrać jak żaden inny i jest chętny do współpracy i działają na niego smaczki. Daje się też zdominować na spacerze i nie rozrabia. Gorzej z Sońką - tej to się pogorszyło do obcych i do psów a na spacerze dominuje. Do swoich jest spoko - wyluzowała i to zdrowo. Niestety nie reaguje na smakołyki (przynajmniej ode mnie) a nagrody w formie zabawy też u niej nie da się za bardzo zastosować - wiec trochę ciężka z niej sztuka" - wypowiedz Rozio z głównego wątku ;)

Rozio prosim wstawiać info o Budrysie na jego stronce!! Umawialiśmy się, że na głównym wątku tylko najważniejsze sprawy. To co do poszczególnych psów, to na ich wątkach, bo tu ostatnio tak mało się dzieje, więc pisz o nim tutaj. OK?? :)

Posted

figa33 napisał(a):
Budrys dzięki wam to nabierze ogłady , i fajny domek znajdzie:lol:

Z tym domkiem to też ciężko, nie pisałam ale miałam o niego telefon, Gapka nawet pojechała sprawdzić ten domek, ale porażka!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
Z tym domkiem to też ciężko, nie pisałam ale miałam o niego telefon, Gapka nawet pojechała sprawdzić ten domek, ale porażka!!!

Ty Agula nam takie rzeczy tez pisz. A gdzie go ludzie wypatrzyli ?

Posted

Gapka napisał(a):
i szkoda tego psa,którego wzięli zamiast Budryska:(

o kurcze ,że też nie ma kary dla takich ..
zawsze mnie zastanawia , po co niektórzy ludzie biorą sobie psa ...:shake:

Posted

Pamiętam jak rok temu pojechałyśmy z Agulą sprawdzić domek dla husky Loli. Te nasze miny i spojrzenia.....do tej pory na samo wspomnienie pękamy ze śmiechu. :evil_lol:
Z grubsza powiem tak, szukając numeru mijałyśmy piękne, nowe domy, sypialnie Rzeszowa, coraz większe posesje i ładniejsze ogrodzenia i już będąc dobrej myśli na adopcję zatrzymałyśmy się przed maleńkim drewnianym domkiem, gdzie na naszą Lolę czekala ...stajenka. :evil_lol: