Agula99 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 (edited) SZPiLKA23 napisał(a):Glebowanie zaliczyl:D to widzę, że tam były jakieś przytulanka na glebie :) Edited January 25, 2012 by Agula99 Quote
majuska Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Agula99 napisał(a):to widzę, że tam były jakieś przytulanka na glebie :) W naszym przytulisku to normalne..."sodomia i gomoria":-D Quote
Gapka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Budrysku szkoda,że nie mieszkam w domku prywatnym bo bym Cię zaraz wzięła dla mojej Gapy do towarzystwa:) Gdzie Twój domek? Taki fajny psiak na wyrku już powinien leżeć:) Quote
Agula99 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):i cycki opadaja:diabloti: :D Widzę, że Szpilka już z najsłynniejszym wątkiem zapoznana!! Następnym razem, jak będziemy mieć nowego psiaka, zrobię tytuł wątku " taka a taka urocza sunia, jak ją zobaczysz to ci.... opadną" ;) może być??? Quote
karolciasz28 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Agula99 napisał(a):Widzę, że Szpilka już z najsłynniejszym wątkiem zapoznana!! Następnym razem, jak będziemy mieć nowego psiaka, zrobię tytuł wątku " taka a taka urocza sunia, jak ją zobaczysz to ci.... opadną" ;) może być??? No ba:p zresztą my mamy tylko takie psy na których widok to i tamto opada:razz:;) Quote
Agula99 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 karolciasz28 napisał(a):No ba:p zresztą my mamy tylko takie psy na których widok to i tamto opada:razz:;) haaa tak, a niektórym nawet ODPADA ;) Quote
Gapka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Budrysku zciskam Cię mocno i całuję w nochalek Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 "A co do Budrysa to tak na serio naprawdę ładnie chodzi na smyczy przy nodze i nie startuje z agresją już do piesków jak kiedyś. Z aportowaniem i zabawą tez nie żartuję. Jest delikatny, chociaż ruchliwy i lubi skakać, ale jak łapie zębami w zabawie to naprawdę z wyczuciem, daje się czochrać jak żaden inny i jest chętny do współpracy i działają na niego smaczki. Daje się też zdominować na spacerze i nie rozrabia. Gorzej z Sońką - tej to się pogorszyło do obcych i do psów a na spacerze dominuje. Do swoich jest spoko - wyluzowała i to zdrowo. Niestety nie reaguje na smakołyki (przynajmniej ode mnie) a nagrody w formie zabawy też u niej nie da się za bardzo zastosować - wiec trochę ciężka z niej sztuka" - wypowiedz Rozio z głównego wątku ;) Rozio prosim wstawiać info o Budrysie na jego stronce!! Umawialiśmy się, że na głównym wątku tylko najważniejsze sprawy. To co do poszczególnych psów, to na ich wątkach, bo tu ostatnio tak mało się dzieje, więc pisz o nim tutaj. OK?? :) Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zrobilam mu ogłoszenie na Tarnowiaku - czeka na akceptację. Quote
figa33 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Budrys dzięki wam to nabierze ogłady , i fajny domek znajdzie:lol: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 figa33 napisał(a):Budrys dzięki wam to nabierze ogłady , i fajny domek znajdzie:lol: Z tym domkiem to też ciężko, nie pisałam ale miałam o niego telefon, Gapka nawet pojechała sprawdzić ten domek, ale porażka!!! Quote
figa33 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 ech ,, Budrysku , najpierw cię przywiązali do drzewa abyś umarł , nie masz szczęścia:shake: Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Agula99 napisał(a):Z tym domkiem to też ciężko, nie pisałam ale miałam o niego telefon, Gapka nawet pojechała sprawdzić ten domek, ale porażka!!! Ty Agula nam takie rzeczy tez pisz. A gdzie go ludzie wypatrzyli ? Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 barb napisał(a):Ty Agula nam takie rzeczy tez pisz. A gdzie go ludzie wypatrzyli ? To nie byli ludzie, szkoda było o tym pisać, strata czasu! Quote
Gapka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 i szkoda tego psa,którego wzięli zamiast Budryska:( Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Gapka napisał(a):i szkoda tego psa,którego wzięli zamiast Budryska:( No i co my możemy na to poradzić...ech co za życie, nie ma o czym pisać. Quote
figa33 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Gapka napisał(a):i szkoda tego psa,którego wzięli zamiast Budryska:( o kurcze ,że też nie ma kary dla takich .. zawsze mnie zastanawia , po co niektórzy ludzie biorą sobie psa ...:shake: Quote
Becia66 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Pamiętam jak rok temu pojechałyśmy z Agulą sprawdzić domek dla husky Loli. Te nasze miny i spojrzenia.....do tej pory na samo wspomnienie pękamy ze śmiechu. :evil_lol: Z grubsza powiem tak, szukając numeru mijałyśmy piękne, nowe domy, sypialnie Rzeszowa, coraz większe posesje i ładniejsze ogrodzenia i już będąc dobrej myśli na adopcję zatrzymałyśmy się przed maleńkim drewnianym domkiem, gdzie na naszą Lolę czekala ...stajenka. :evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Oj ta stajenka, stajenka, a w domku takie jakieś miejsce z boku mini korytarzyka...och ale musiałam potem do tych ludzi zmyślnego sms wystosować :) Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Budrys na tarnowiaku http://www.tarnowiak.pl/ogloszenie/195495/budrys-to-przepiekny-duzy-masywny-psiak-o-figla/ ale okazalo sie, że jedno juz tam mial zrobione ... Quote
Agula99 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Budrys do domu!!! Noo ludzie dzwońcie, pytajcie i Budrysia na kanapkę zabierajcie :) Quote
figa33 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 o jejku , stajenka dla Loli..:roll: Budrysku , jak ty się masz psiaczku w taki mróz... Quote
Recommended Posts