Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tego to ja już nie wiem, ale jak ktoś ma zamiar walnąć psa na ogród i tyle, to z dzieckiem nie będzie miał dużo do czynienia, tylko sensu w tym brak. No ale zobaczymy, może przyjdą w sobotę, to się wszystkiego dowiem, a jak nie przyjdą, to....nie przyjdą i już.

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):
Wierzę Agula, że nie dasz Budrysowi zrobić krzywdy...;) I dziecku chyba też nie...;)

No waśnie, komu dam zrobić krzywdę, to się jeszcze zastanowię :) w razie W spuszczę psa wojny, czyli Sonię ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
No waśnie, komu dam zrobić krzywdę, to się jeszcze zastanowię :) w razie W spuszczę psa wojny, czyli Sonię ;)

Może tak żle nie będzie. ;)
Najgorsze,że z tych wszystkich ogloszeń byl dopiero jeden telefon...:shake:

Posted

barb napisał(a):
Może tak żle nie będzie. ;)
Najgorsze,że z tych wszystkich ogloszeń byl dopiero jeden telefon...:shake:

No właśnie, może ten jeden telefon i to jedno zainteresowanie przerwą złą passę :)

Posted

Agula nie nastawiaj sie z góry bojowo bo nic jeszcze nie wiemy. Magda mówiła że pies ma być w domu - tak jej powiedzieli. Nic więcej nie wiem, nie rozmawiałam i proszę nie szukaj problemow których jeszcze nie ma.

Posted

Ale Beciu, gdzie ja tam, ja się nie nastawia absolutnie bojowo, wiesz że żartujemy :) ja sobie Budrysa w domu z dzieckiem nie wyobrażam, ale jakby fajni państwo sobie wyobraźili, to ja też moge ;)

Posted

Pewnie nic z tego nie będzie ale fajnie sobie pomarzyć. Ci państwo już wielokrotnie mieli kontakt z Budrysem, ponoć nawet głaskali go przez siatkę na ile się dało, chcą podejść do przytuliska żeby poznać go naprawdę. Jeśli gościu to silny i konkretny facet to mogłoby się udać, jeśli ciepłe kluchy to szkoda zachodu. Jak na ten moment to nic nie wiemy i być może wcale nie przyjdą.

Posted

No właśnie pomarzyć można :) Budrysek fajny, do tulenia się nadaje, no ale potrzebuje dużo ruchu i zdecydowanej ręki, bo inaczej chałupę rozniesie ;) choć ostatnio spokojniejszy jest, ale dla niego to ktoś ruchliwy i żywy :) a nie upatrzyli sobie tam co innego??? No zobaczymy, może przyjdą, może nie...kto to wie ??? :)

Posted

Jak na razie pan nie zadzwonił, a Sonia była dziś niegrzeczna. Jak odchodziłam z przytułku po wydaniu tego nowego,to dalej ją wypuściłam, ona do bramki, pewnie myśli że na spacer, to ją przytrzymałam, wychodzę, a ona z zębami na mnie. O taka jest ta Sonia, gorszy przypadek niż Kajka niestety...

Posted

No i nikt się nie zgłosił, myślę że to takie widzi misię, bo jak komuś zależy, to potrafi gonić w te pędy :) Budryś dziś wyspacerowany przez pana Maćka, któremu bardzo dziękuję za pomoc, za słomę i za pakę chappi :)

Posted

Agula99 napisał(a):
No i nikt się nie zgłosił, myślę że to takie widzi misię, bo jak komuś zależy, to potrafi gonić w te pędy :) Budryś dziś wyspacerowany przez pana Maćka, któremu bardzo dziękuję za pomoc, za słomę i za pakę chappi :)

Macie nowego Wolontariusza ?

Posted

barb napisał(a):
Macie nowego Wolontariusza ?

Nie, to pan Maciek, który zaadoptował Ninkę i poprosiłam go o słomę, więc jak przyjechał to i wyprowadził, a tak przy okazji, u Ninki wszystko dobrze, kopie dziury, kocha żółwia, wariuje, szaleje, grandzi, czyli standard ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Nie, to pan Maciek, który zaadoptował Ninkę i poprosiłam go o słomę, więc jak przyjechał to i wyprowadził, a tak przy okazji, u Ninki wszystko dobrze, kopie dziury, kocha żółwia, wariuje, szaleje, grandzi, czyli standard ;)

Miło czytać dobre wieści.

Posted

No jak ci potencjalni ludzie nie mają dość przekonania, żeby dzwonić natychmiast, to to nie są ludzie dla Budrysa.
Jemu trzeba zdecydowanych i konsekwentnych opiekunów wszak.
Allegro się skończyło, ale nie wiem, czy jest sens odnawiać, pewnie mi usuną...
trzeba się będzie podszkolić z portali ogłoszeniowych...

Posted

Z tym allegro to pewnie nie ma już sensu, gdziekolwiek zaglądam wszędzie każdy się burzy, bo pousuwali wszystkie ogłoszenia, no cóż, trzeba się przerzucić na coś innego :)