karolciasz28 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Agula99 napisał(a):Wycałowany i wytulony?? Nie wiem czy będzie taki chętny do domu iść ;) Jak go jeszcze raz tak wycałujecie i wytulicie to myślę że pójdzie. Tacy faceci jak on to za dużo nie lubią:evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ale w to że będzie za Wami tęsknił to nie wątpie:lol::lol: Quote
Agula99 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ale w to że będzie za Wami tęsknił to nie wątpie:lol::lol: My też za nim, jak za wszystkimi, ale chciałabym żeby coś ruszyło z jego adopcją... Quote
majuska Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Mam nadzieję, że lada chwila będzie ten duży pakiet dla niego, no i postaram sie przysiąść jeszcze dorobić mu te kilka nowych naszych z regionu :) Quote
Agula99 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Taki fajny pies a zero odzewu!! Przecież gdzieś tam są ludzie, którzy kochają duże psy!!! Quote
karolciasz28 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Oj są, są, ale mają rodziców, którzy nie rozumieją potrzeby towarzystwa psa i nawet nie chcą o nim słyszeć.:roll: Wierzę,że i do Budrysa się uśmiechnie szczęście.:) Quote
Agula99 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 No to Karolcia masz przechlapane ;) Quote
karolciasz28 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Agula99 napisał(a):No to Karolcia masz przechlapane ;) No niestety:placz: Dobrze,że u babci mamy suczkę z Orzechowiec to nie jestem całkiem źle,ale wiesz to taki pies z doskoku,że tak powiem, przecież codziennie u babci nie jestem. Quote
Agula99 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 No ale się nie martw, urośniesz, podrośniesz, zamieszkasz na swoim to podeślemy CI od razu kilka sztuk ;) ok??? Quote
karolciasz28 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Agula99 napisał(a):No ale się nie martw, urośniesz, podrośniesz, zamieszkasz na swoim to podeślemy CI od razu kilka sztuk ;) ok??? Już się boję, bo u Was kilka to...:evil_lol: no pewnie, ale mają być takie duże i męskie jak Budrys:diabloti: Quote
rozio Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Budrysowi jak będziecie robić ogłoszenia to nie piszcie, że niewychowany. Ładnie chodzi na smyczy, nie skacze i nie robi już głupich numerów. Jedyne co to piesków nie lubi, ale daje się już spokojnie opanować bez szarpaniny. Budrysowi to przydałoby się przed mrozami znaleźć jakiś dom - sierść to on ma marniutką. Aaa i mam jeszcze dwie sprawy. 1. Nie widziałem ogłoszeń wszystkich psiaków boguchwalskich na stronie przytuliska - tej co jest linkowana ze strony schroniska "Kundelek" ? Ja jakbym szukał pieska ze schroniska to na stronach schronisk najpierw bym szukał, a jak dzisiaj tam wszedłem zobaczyć to nie było tam wszystkich naszych psiaków http://kundelek.rsoz.org/?c=mdTresc-cmPokaz-478. Moim zdaniem lepsze to niż allegro gdzie ogłoszeń piesków są setki czy tysiące. 2. Moja Ula zbiera swoją kasę do specjalnej skarbonki na pieski boguchwalskie (na ogłoszenia). Na razie uzbierała 25 zł, ale szybko jej to idzie. Ile ma docelowo uzbierać, zebym mógł przelać te pieniążki na ogłoszenia i na jakie konto? Quote
majuska Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Rozio jakby co to ja podam Ci konto, bo trzymam boguchwalską kasę. A odnośnie mrozów to ja mam nadzieję, że one już za nami i że zima to już pomalutku będzie nas opuszczać :) Quote
barb Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='rozio']Budrysowi jak będziecie robić ogłoszenia to nie piszcie, że niewychowany. Ładnie chodzi na smyczy, nie skacze i nie robi już głupich numerów. Jedyne co to piesków nie lubi, ale daje się już spokojnie opanować bez szarpaniny. Budrysowi to przydałoby się przed mrozami znaleźć jakiś dom - sierść to on ma marniutką. Aaa i mam jeszcze dwie sprawy. Majuska, a jak jest w tekscie, ktory podsłałaś Siekowej ? 1. Nie widziałem ogłoszeń wszystkich psiaków boguchwalskich na stronie przytuliska - tej co jest linkowana ze strony schroniska "Kundelek" ? Ja jakbym szukał pieska ze schroniska to na stronach schronisk najpierw bym szukał, a jak dzisiaj tam wszedłem zobaczyć to nie było tam wszystkich naszych psiaków http://kundelek.rsoz.org/?c=mdTresc-cmPokaz-478. Moim zdaniem lepsze to niż allegro gdzie ogłoszeń piesków są setki czy tysiące. Która Ciotka uzupelni na Kundelku ? 2. Moja Ula zbiera swoją kasę do specjalnej skarbonki na pieski boguchwalskie (na ogłoszenia). Na razie uzbierała 25 zł, ale szybko jej to idzie. Ile ma docelowo uzbierać, zebym mógł przelać te pieniążki na ogłoszenia i na jakie konto? Bardzo zaangazowana jest Twoja córka, calkiem sporo uzbierała. A nie chce czasem zajrzeć na Dogo? Quote
rozio Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 majuska napisał(a):Rozio jakby co to ja podam Ci konto, bo trzymam boguchwalską kasę. to poproszę na PW nr konta Quote
barb Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ogłoszenia maja zamówione Kaja, Ozi i Budrys ? To zostaje Nutka, staruszek i Sonia (ona jeszcze nie w ogole ogłaszana). Quote
Dzika_Figa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dziewczyny, a kubraczki jakieś się ostały jeszcze? Może któryś by pasował na Budrysa? Nie, to dajcie znać czego i ile trzeba uszyć. Quote
Agula99 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Kubraczki są, ale takiego ogroma jak na Budrysa to nie ma!!! A on by marzł?? Ja miałam szyć kubraczki dla Funi, ale Funia pojechała i mrozów nie było, więc nie szyjemy, a u nas w przytułku kubraczki na Nutkę, Kajkę lub Oziego są :) Quote
Dzika_Figa Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 No z jego futrem to może marznąć. Porozumiem się z Alorentynką, czy one z Panią Matką uszyją, czy ja mam to zrobić. W każdym razie zmierz go Agula, jak możesz w klacie i długość ;) Quote
Becia66 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dzika_Figa napisał(a): Porozumiem się z Alorentynką, czy one z Panią Matką uszyją, czy ja mam to zrobić.) Dzika _Figo to ty potrafisz szyć ? :crazyeye: Zdolniacha z ciebie pod każdym względem. Nigdy niczego w życiu nie uszyłam, nie mam nawet pojęcia jak się za to zabrać... Quote
Dzika_Figa Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Becia66 napisał(a):Dzika _Figo to ty potrafisz szyć ? :crazyeye: Zdolniacha z ciebie pod każdym względem. Nigdy niczego w życiu nie uszyłam, nie mam nawet pojęcia jak się za to zabrać... Oczywiście, że potrafię, W burzliwiej młodości nawet sobie szyłam spodnie ;) Quote
Agula99 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Nieźle Figa!! Ja to coś tam też uszyłam, ale do szkoły i na drutach coś robiłam, ale ogólnie to nie moja pasja!! Najlepiej żeby Budrys znalazł ciepły domek, to by było super!! I nie musiał by marznąć :) Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Straszni mi szkoda Budrysa, a to taki fajny psiak!! Tak biedny przeżywa to zamknięcie! Dobrze, że dziś też miałam pomoc pod postacią Szpilki, więc wyprowadziłyśmy wszystkie rachu ciachu :) Dzięki Szpilko, wpadaj częściej, cooo :) ;) Quote
Recommended Posts