Ajula Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 fajne fotki, Balu bardzo pasuje kolorystycznie do tego wnętrza :D Quote
snuszak Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 tylko trzeba by mu jakieś gryzaki załatwić jak on taki gryzoń :) Quote
BeaBono Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 http://allegro.pl/mlody-piekny-kundelek-czyli-kochany-balu-i2096506615.html Quote
SkarpetKa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 W sobotę byłyśmy z Eloonią na p/a, a dziś pewni państwo byli u Balu na rewizycie i...: "Witam, Bylismy dzisiaj na spotkaniu u Bolka:) Piesek w realu jest jeszcze fajniejszy." Trzymajcie kciuki za Balu - 17.02 ma mieć przeprowadzkę :):):) tylko wcześniej trzeba umówić odjajczanie. :diabloti: Quote
snuszak Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 rewelacja bo już zasiedziały się nasze tymczasiki :):) Quote
eloonia Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 SkarpetKa napisał(a):W sobotę byłyśmy z Eloonią na p/a, a dziś pewni państwo byli u Balu na rewizycie i...: "Witam, Bylismy dzisiaj na spotkaniu u Bolka:) Piesek w realu jest jeszcze fajniejszy." Trzymajcie kciuki za Balu - 17.02 ma mieć przeprowadzkę :):):) tylko wcześniej trzeba umówić odjajczanie. :diabloti: Fajna niespodzianka :) przekonana byłam, że namówiłyśmy Panią żeby jednak nie brała psa ;) A poważnie to trzymam kciuki, żeby wszystko się udało :) Quote
SkarpetKa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Już niedługo WIELKI dzień!!! W piątek na 8 na zabieg, a potem wprost do nowego domku!!!! Ciekawe czy Balu już czuje co się święci :evil_lol: Quote
Boogie Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Balu juz jutro do domu, aż sie nie mogę doczekać żeby przerzucic go do albumu "znalazły dom" :) Quote
eduso Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bardzo się cieszę, że mój ulubieniec znalazł dom ! :-) Długo to trwało, myślałam, że Balu zniknie ze schronu w trymiga , ale widać pisane mu było trochę poczekać... Juz chyba po zabiegu? Czekamy na wieści z nowego domu :) Quote
supergoga Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 A czy w ogóle sterylka byla. Gdzie? Na Polance? Bo Kasia dzwonila że nie wie czy ma jechać bo nie ma potwierdzenia... alenie mam pewnosci że chodzilo o Balu, może o inngeo pacjenta. Quote
supergoga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 No jest już. Miałam wieść, ale tylko że w domu. Czekamy na newsy z [pierwszych godzin domowych. Quote
What May NN Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ja także czekam na wieści... kto jest taki "wredny" i ukrywa szczegóły?? Quote
snuszak Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 i ja czekam na wieści co u naszego wypierdka :) Quote
SkarpetKa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 What May NN napisał(a):ja także czekam na wieści... kto jest taki "wredny" i ukrywa szczegóły?? No ba jak ktoś wredny to pewnie, że ja :p Balu wczoraj został wycięty. Mocno ukrwione i nabrzmiałe miał "te" miejsca, więc ma założone szwy nierozpuszczalne. Za 10 dni zdjęcie szwów. W nowym domku pojawiło się trochę krwi na podłodze, spojrzałyśmy na ranę i wszystko było w porządku, później się okazało, że to z łapki, którą musiał sobie gdzieś jeszcze w gabinecie zranić, bo faktycznie miał małą plamkę krwi na tylnym pazurku, jak go odbierałam. Pani Balu była z rana z nim u weta i wszystko jest w porządku. Jeszcze wczoraj, jak wyszedł ktoś, kto na chwilę Państwa odwiedził, Balu zaczął po jego wyjściu popiskiwać, później znowu jak na moment jego nowy pan wyskoczył po coś to też piszczał, ale tak to chłopak jest grzeczny, na razie nic nie zbroił ;) Kołnierz na pewno mu w tej grzeczności pomaga :evil_lol: Został na 15 minut sam i po powrocie wszystko było na swoim miejscu. Oczywiście boi się schodów u Państwa w mieszkaniu, ale te niestety są takie "prześwitujące", więc się tego spodziewałyśmy. Na michę z rana rzucił się z ooooogromnym apetytem, cały Balu :loveu: Quote
snuszak Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dokładnie cały Balu :loveu::loveu: dziękujemy za wieści Quote
SkarpetKa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wieści od Balu z 26.02: Witam, Wszystko goi się dobrze.Jutro idziemy szwy sciagnac. Balu jest kochanym psiakiem.Zaczyna powoli już rozrabiac :) Mamy nadzieje,że jest mu z nami dobrze. pozdrawiamy L.,R. i Balu Wieści z 13.03: "Witam Pania :) Balu jest kochany. Mielismy maly problem w tamtym tygodniu,poniewaz Balu zalapal wirusa,ale po paru wiazytach u lekarza wrocilo wszystko do normy. Bylismy w ten weekend u rodziny na opolszczyznie.Jazde autem znosi dobrze :) Co do zdjec jest ciezko,bo Balu jest ruchliwym pieskiem,ale jak wrocimy do domu to przesle pare zdjec. Pozdrawiamy i dziekujemy za pamiec" Quote
Recommended Posts