Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobotę byłyśmy z Eloonią na p/a, a dziś pewni państwo byli u Balu na rewizycie i...:

"Witam,
Bylismy dzisiaj na spotkaniu u Bolka:)
Piesek w realu jest jeszcze fajniejszy."

Trzymajcie kciuki za Balu - 17.02 ma mieć przeprowadzkę :):):) tylko wcześniej trzeba umówić odjajczanie. :diabloti:

Posted

SkarpetKa napisał(a):
W sobotę byłyśmy z Eloonią na p/a, a dziś pewni państwo byli u Balu na rewizycie i...:

"Witam,
Bylismy dzisiaj na spotkaniu u Bolka:)
Piesek w realu jest jeszcze fajniejszy."

Trzymajcie kciuki za Balu - 17.02 ma mieć przeprowadzkę :):):) tylko wcześniej trzeba umówić odjajczanie. :diabloti:

Fajna niespodzianka :) przekonana byłam, że namówiłyśmy Panią żeby jednak nie brała psa ;)
A poważnie to trzymam kciuki, żeby wszystko się udało :)

Posted

Bardzo się cieszę, że mój ulubieniec znalazł dom ! :-) Długo to trwało, myślałam, że Balu zniknie ze schronu w trymiga , ale widać pisane mu było trochę poczekać...
Juz chyba po zabiegu? Czekamy na wieści z nowego domu :)

Posted

A czy w ogóle sterylka byla. Gdzie? Na Polance? Bo Kasia dzwonila że nie wie czy ma jechać bo nie ma potwierdzenia... alenie mam pewnosci że chodzilo o Balu, może o inngeo pacjenta.

Posted

What May NN napisał(a):
ja także czekam na wieści... kto jest taki "wredny" i ukrywa szczegóły??

No ba jak ktoś wredny to pewnie, że ja :p

Balu wczoraj został wycięty. Mocno ukrwione i nabrzmiałe miał "te" miejsca, więc ma założone szwy nierozpuszczalne. Za 10 dni zdjęcie szwów.

W nowym domku pojawiło się trochę krwi na podłodze, spojrzałyśmy na ranę i wszystko było w porządku, później się okazało, że to z łapki, którą musiał sobie gdzieś jeszcze w gabinecie zranić, bo faktycznie miał małą plamkę krwi na tylnym pazurku, jak go odbierałam. Pani Balu była z rana z nim u weta i wszystko jest w porządku.

Jeszcze wczoraj, jak wyszedł ktoś, kto na chwilę Państwa odwiedził, Balu zaczął po jego wyjściu popiskiwać, później znowu jak na moment jego nowy pan wyskoczył po coś to też piszczał, ale tak to chłopak jest grzeczny, na razie nic nie zbroił ;) Kołnierz na pewno mu w tej grzeczności pomaga :evil_lol: Został na 15 minut sam i po powrocie wszystko było na swoim miejscu. Oczywiście boi się schodów u Państwa w mieszkaniu, ale te niestety są takie "prześwitujące", więc się tego spodziewałyśmy.

Na michę z rana rzucił się z ooooogromnym apetytem, cały Balu :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Wieści od Balu z 26.02:

Witam,
Wszystko goi się dobrze.Jutro idziemy szwy sciagnac.
Balu jest kochanym psiakiem.Zaczyna powoli już rozrabiac :)
Mamy nadzieje,że jest mu z nami dobrze.

pozdrawiamy
L.,R. i Balu

Wieści z 13.03:

"Witam Pania :)
Balu jest kochany.
Mielismy maly problem w tamtym tygodniu,poniewaz Balu zalapal wirusa,ale po paru wiazytach u lekarza wrocilo wszystko do normy.
Bylismy w ten weekend u rodziny na opolszczyznie.Jazde autem znosi dobrze :)
Co do zdjec jest ciezko,bo Balu jest ruchliwym pieskiem,ale jak wrocimy do domu to przesle pare zdjec.
Pozdrawiamy i dziekujemy za pamiec"