Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Dziewczynki czas zacząć zbierać pieniążki na utrzymanie Choco w DT i operacje, które ją czekają, bo te pieniążki, które dostaliśmy w spadku po Belluni na długo nie starczą...

Weszłam na wątek w tym samym celu, żeby przypomnieć, że sunia ma niewiele kasy i dobrze byłoby zacząć kampanię na rzecz zbierania dla niej kasy.
Ja finansowo mogę niewiele - 10 zł/m-c.

Poproszę moda o udostępnienie do rozliczeń trzeciego postu.
Może by też poprosić o przeniesienie Choco z wielkopolski na ogólne ?"

I proponuję zmienić tytuł z:
......Wsparcie finansowe bardzo mile widziane.

na

...ale brak kasy na opłacenie. Prosi o wsparcie.

Albo coś w tym stylu.

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']Taki tytuł może być? Oczywiście ode mnie Choco ma 50zł miesięcznie, jak pójdzie do adopcji Rafik to wtedy zwiększę.
Bardzo możde być :)

Żeby się nie pogubić tu zacznę rozliczenia, a potem przeniosę gdzie trzeba

DEKLARACJE stałe

.50,00 zł/m-c Asia & Ginger (post 123)
.10,00 zł/m-c elik (post 124)
.50,00 zł/m-c ania z poznania (post 125)
==========
110,00 zł/m-c

R O Z L I C Z E N I A

GRUDZIEŃ 2011 r.

WPŁATY:

220,00 zł - kwota podarowana od Belluni,
.50,00 zł - Asia & Ginger
=========

270,00 zł

WYPŁATY:

200,00 zł - hotelik za okres 18.12.2011 - 17.01.2012

[SIZE=2]POZOSTAJE NA KONCIE:

. 270,00 zł
-200,00 zł
=========
...70,00 zł

Nr konta do wpłat za hotelik poproszę.

Posted

elik napisał(a):
O kurcze całkiem zapomniałam zapytać o formę płatności - z góry, czy z dołu i kwota stała miesięcznie, czy za dzień x ilość dni w m-cu.
I oczywiście nr konta do wpłat poproszę.

Forma płatności: z góry, 200 zł/miesiąc, tak się zawsze umawiałam z Karmelcią.

Za ten miesiąc zapłaciłam już Karmelci, założyłam z moich pieniędzy.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Elu, ja numer Twojego konta poproszę :)...

Bardzo proszę :)
Asiu, a Ty masz nr mojego konta z czasów Belluni, czy tez Ci podesłać ?

...
Za ten miesiąc zapłaciłam już Karmelci, założyłam z moich pieniędzy.

W takim razie ja Ci zwrócę 150 zł i rozliczenia będą ok :)
Bardzo proszę o Twój nr konta :)
Trzeba mnie było po łebie walnąć i przypomnieć o obowiązkach skarbnika :evil_lol:

Posted

...poszukam we wpłatach jakby co.

Szkoda czasu, przesyłam Ci na PW, a Ty prześlij mi swój to prześle te 150 zł.

Posted

kaska doszla.dziekuje bardzo kochane dziewczyny a Choco ma sie swietnie,wlasnie skonczyla kropkowac wiec ja dzis wieczorem wykopie to troszke zalatuje cieczkowym smrodkiem.
moje drogie ,czy ja moge wziac Choco na zajecia???musze zrobic prezentacje jakiejs choroby na zaliczenie i pomyslalam o tej slepocie spanielowej....bedzie tez okazja zeby wiecej ludzi ja zobaczylo....w szkole kreci sie tego sporo,moze ktos sie zakocha????

Posted

[quote name='karmelcia']kaska doszla.dziekuje bardzo kochane dziewczyny...
A czy mogę prosić o datę - w rozliczeniach notuję datę zdarzenia.
Zwróciłam 150 zł Asi & Ginger, czyli kasa na hotelik została zdjęta z majątku Choco, a Asia & Ginger ma odnotowaną wpłatę deklaracji za hotelik na m-c XII.2011/I.2012.
Karmelciu proszę o nr konta do następnych wpłat.

[quote name='karmelcia']...moje drogie ,czy ja moge wziac Choco na zajecia???musze zrobic prezentacje jakiejs choroby na zaliczenie i pomyslalam o tej slepocie spanielowej....bedzie tez okazja zeby wiecej ludzi ja zobaczylo....w szkole kreci sie tego sporo,moze ktos sie zakocha????
Z mojej strony nie ma przeszkód :)

Posted

dzieki za pozwolenie,ja bede miec zaliczenie a przy okazji ROZGLOSZE PSIAKI DO ADOPCJI.....wypaplam oczywiscie ze kaski potrzeba i innych gadzetow....zwyczajni ludzie nie maja pojecia o dogo!!!
nr konta ma Asia ale jak trzeba to wysle na pw
Choco jest coraj bardziej rozbrykana,biega,bryka skacze jakies koziolki,widac psychicznie wraca do formy i pokazuje ze zadna z niej zniedolezniala babulina a kobitka w kwiecie wieku,ale jak odpinam jej smycz to juz nie wariuje ,jednak ja uczepiona na drugim jej koncu daje poczucie bezpieczenstwa wiec brykamy razem na polu.

Posted

karmelcia napisał(a):
...a przy okazji ROZGLOSZE PSIAKI DO ADOPCJI.....wypaplam oczywiscie ze kaski potrzeba i innych gadzetow....zwyczajni ludzie nie maja pojecia o dogo!!!

Reklama jest dźwignią handlu może i w adopcjach pomoże :)
karmelcia napisał(a):
...nr konta ma Asia ale jak trzeba to wysle na pw...

Bardzo proszę na PW, bo Asia jest wyjechana i wróci dopiero po Nowym Roku.

Posted

WITAMY WSZYSTKICH W NOWYM ROKU.... sylwester minal bez wiekszych atrakcji,Franek tylko szczekal z kazda pedarda Choco jakos specjalnie to nie obeszlo,lezala w lozku i chrapala.zadne sensacje sie nie dzieja tak wiec tylko melduje ze wszystko ok.

Posted

a teraz wiesci inne-wraz z Zioberek,ktora za kilka dni przywiezie mi swojego podopiecznego na dt wymyslilysmy plan zeby zabierac moje tymczasy na spacery do opola,i rozdawac ulotki z info o adopcji tych psiakow,potrzebuje tylko tylko takiej KOSZULKI dla Choco JESTEM DO ADOPCJI ja cos takiegos kiedys widzialam ale nie pamietam gdzie!!moze ktoras z cioteczek orientuje sie gdzie mozna takie cos dostac????poza tym chcialybysmy zrobic stoisko na Wystawie psow ktora bedzie w ostatni weekend kwietnia,ja moge zalatwic mam wejscie na teren wystawy ale musze miec wasza zgode,zeby nie bylo ze sie zadze,co o tym myslicie????takie cykliczne spacerki z psami rozreklamuja ADOPCJE bo wielu ludzi juz wie ze cos takiego jest ale wiekszosc nie wie gdzie tego szukac!!!!

Posted

karmelcia napisał(a):
a teraz wiesci inne-wraz z Zioberek,ktora za kilka dni przywiezie mi swojego podopiecznego na dt wymyslilysmy plan zeby zabierac moje tymczasy na spacery do opola,i rozdawac ulotki z info o adopcji tych psiakow,potrzebuje tylko tylko takiej KOSZULKI dla Choco JESTEM DO ADOPCJI ja cos takiegos kiedys widzialam ale nie pamietam gdzie!!moze ktoras z cioteczek orientuje sie gdzie mozna takie cos dostac????poza tym chcialybysmy zrobic stoisko na Wystawie psow ktora bedzie w ostatni weekend kwietnia,ja moge zalatwic mam wejscie na teren wystawy ale musze miec wasza zgode,zeby nie bylo ze sie zadze,co o tym myslicie????takie cykliczne spacerki z psami rozreklamuja ADOPCJE bo wielu ludzi juz wie ze cos takiego jest ale wiekszosc nie wie gdzie tego szukac!!!!

Ja myślę, że każda reklama adopcji jest bardzo potrzebna i na wagę złota :)