Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elik']A one tak bardzo si do schronu nie nadają. Żadne psy się tam nie nadają, ale spanielki jeszcze bardziej :([/QUOTE]
To prawda Elu. Schron to nie miejsce dla spanieli, które tak bardzo kochają ludzi i chcą być cały przy człowieku. Już nie wspomnę co się dzieje z sierścią spanieli w schronie... :shake:

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']...Już nie wspomnę co się dzieje z sierścią spanieli w schronie... :shake:[/QUOTE]

Filc, który nie grzeje, a ziębi i rani ciało przy każdym ruchu :(

Posted

[quote name='ania z poznania']Asiu, teoretycznie dwa tygodnie, ale to jest czysta teoria, jak ktoś będzie chciał adoptować wcześniej to dostanie! Możemy jedynie zrobić rezerwację, ale musiałybyśmy wiedzieć, że jest jakieś miejsce dla nich......[/QUOTE]
Osz kurde! Jak to bez kwatantanny?

Czy mogę im zrobić wydarzenia na FB bez podawania gdzie dokładnie przebywają?

Posted

Asiu, dziękujemy :) Ślicznie razem wyglądają czekoladki :) A śniegu to jeszcze u Was sporo. U nas już nie ma śladu po śniegu.

Posted

Kochane Cioteczki, wyczytałam o niewidomych psach, że nie powinny nosić obroży, tylko szelki bo obroża powoduje wzrost ciśnienia śródgałkowego, a to może być dla psa bolesne....

Karmelciu, mogłabyś zmierzyć Choco w klacie?

Posted (edited)

ania z poznania napisał(a):
Kochane Cioteczki, wyczytałam o niewidomych psach, że nie powinny nosić obroży, tylko szelki bo obroża powoduje wzrost ciśnienia śródgałkowego, a to może być dla psa bolesne....

Karmelciu, mogłabyś zmierzyć Choco w klacie?

Karmelciu zmierzyłaś Choco?

Pisz kochana co tam u Czekoladki, bo się stęskniliśmy za informacjami o niej. :cool3:

Edited by Asia & Ginger
Posted

Przypominam, że upłynał już termin płatności za hotelik. Proszę o uregulowanie zaległych wpłat. ;)

Wpłaciłam dzisiaj Eli na konto 105 zł:
- 50 zł, czyli moja deklaracja
- 25 zł z bazarku z odblaskowymi obróżkami i smyczkami (w moim podpisie)
- 30 zł od Lidki RT z forum spanielowego

Posted (edited)

Asia & Ginger napisał(a):
Przypominam, że upłynał już termin płatności za hotelik. Proszę o uregulowanie zaległych wpłat. ;)
Wpłaciłam dzisiaj Eli na konto 105 zł:
- 50 zł, czyli moja deklaracja
- 25 zł z bazarku z odblaskowymi obróżkami i smyczkami (w moim podpisie)
- 30 zł od Lidki RT z forum spanielowego

Ja dołożyłam 10 zł - deklaracja za marzec.
Brakuje wpłaty deklaracji od Ani z Poznania za luty i marzec - 100 zł.
Łącznie będzie 215 zł przeleję karmelci, jak tylko znajdą się na moim koncie. Teraz mogłabym przelać moje 10 zł, ale to chyba nonsens :)

Edit
Przelałam na konto karmelci 115,00 zł. Założyłam za te, które Asia wysłała na moje konto. Jutro powinny wpłynąć.

Edited by elik
Posted

elik napisał(a):
Ja dołożyłam 10 zł - deklaracja za marzec.
Brakuje wpłaty deklaracji od Ani z Poznania za luty i marzec - 100 zł.
Łącznie będzie 215 zł przeleję karmelci, jak tylko znajdą się na moim koncie. Teraz mogłabym przelać moje 10 zł, ale to chyba nonsens :)

Edit
Przelałam na konto karmelci 115,00 zł. Założyłam za te, które Asia wysłała na moje konto. Jutro powinny wpłynąć.

Dziękuję Elu. :Rose:

Aniu przypominamy o wpłacie deklaracji. ;-)

Zrobię bazarek na następny miesiąc. Trzeba zbierać pieniążki, bo cały czas mamy na styk.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
...
Aniu przypominamy o wpłacie deklaracji. ;-)
Zrobię bazarek na następny miesiąc. Trzeba zbierać pieniążki, bo cały czas mamy na styk.

Na styk, a jak ktoś nie wpłaci, to za mało :(

Posted

ania z poznania napisał(a):
Poszło ode mnie :).

Karmelciu, zmierzysz Choco? To kupiłabym jej szeleczki.

Dzięki Aniu za wpłatę. :Rose:

W sprawie szeleczek napiszę jutro smsa do Karmelci, bo ma ostatnio masę spraw i może zapomniała tutaj zajrzeć.

elik napisał(a):
Wczoraj wpłynęła wpłata Asi. Dziękuję :lol::Rose::Rose::Rose:

Cieszę się, że już dotarła kasiurka. :p

Posted

W sprawie szeleczek napiszę jutro smsa do Karmelci, bo ma ostatnio masę spraw i może zapomniała tutaj zajrzeć.

Asiu, byłabym Ci wdzięczna, bo jestem do jutra w Polsce, a później półtora tygodnia mnie nie będzie, chciałabym jeszcze przed wyjazdem je kupić. A ile ma przeciętny spaniel w klacie?