Asia & Ginger Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='elik']A one tak bardzo si do schronu nie nadają. Żadne psy się tam nie nadają, ale spanielki jeszcze bardziej :([/QUOTE] To prawda Elu. Schron to nie miejsce dla spanieli, które tak bardzo kochają ludzi i chcą być cały przy człowieku. Już nie wspomnę co się dzieje z sierścią spanieli w schronie... :shake: Quote
elik Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Asia & Ginger']...Już nie wspomnę co się dzieje z sierścią spanieli w schronie... :shake:[/QUOTE] Filc, który nie grzeje, a ziębi i rani ciało przy każdym ruchu :( Quote
ania z poznania Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Dziewczyny kochane, HELP :placz::placz:! Mamy trzy spanielki, sunie, te dwie z prawej trafiły w weekend, były znalezione razem. Boję się, że trafią do jakiegoś rozmnażacza :placz::placz:!!!! http://www.dogomania.pl/threads/2076...pcjach!/page36 Quote
Asia & Ginger Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 O matko! Mi się kończą pomysły na tymczasy... :placz: :placz: :placz: Do kiedy wszystkie sunie mają kwarantannę? Quote
ania z poznania Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Asiu, teoretycznie dwa tygodnie, ale to jest czysta teoria, jak ktoś będzie chciał adoptować wcześniej to dostanie! Możemy jedynie zrobić rezerwację, ale musiałybyśmy wiedzieć, że jest jakieś miejsce dla nich...... Quote
Asia & Ginger Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='ania z poznania']Asiu, teoretycznie dwa tygodnie, ale to jest czysta teoria, jak ktoś będzie chciał adoptować wcześniej to dostanie! Możemy jedynie zrobić rezerwację, ale musiałybyśmy wiedzieć, że jest jakieś miejsce dla nich......[/QUOTE] Osz kurde! Jak to bez kwatantanny? Czy mogę im zrobić wydarzenia na FB bez podawania gdzie dokładnie przebywają? Quote
ania z poznania Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Asiu, jasne, dzięki wielkie!!! Quote
Asia & Ginger Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Wydarzenie spanielek: http://www.facebook.com/events/199974753442773/ Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 I na koniec filmik: http://imageshack.us/clip/my-videos/215/gdy.mp4/ Choco jest prześmieszna jak się tak tarza. :evil_lol: :loveu: Zdjęcia domowe wstawię innym razem, żeby nie było za dobrze. :evil_lol: ;) Quote
elik Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Asiu, dziękujemy :) Ślicznie razem wyglądają czekoladki :) A śniegu to jeszcze u Was sporo. U nas już nie ma śladu po śniegu. Quote
ania z poznania Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Kochane Cioteczki, wyczytałam o niewidomych psach, że nie powinny nosić obroży, tylko szelki bo obroża powoduje wzrost ciśnienia śródgałkowego, a to może być dla psa bolesne.... Karmelciu, mogłabyś zmierzyć Choco w klacie? Quote
emilia2280 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 oo, co slychac u Tarzajácej-sié-w-sniegu? Quote
Asia & Ginger Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) ania z poznania napisał(a):Kochane Cioteczki, wyczytałam o niewidomych psach, że nie powinny nosić obroży, tylko szelki bo obroża powoduje wzrost ciśnienia śródgałkowego, a to może być dla psa bolesne.... Karmelciu, mogłabyś zmierzyć Choco w klacie? Karmelciu zmierzyłaś Choco? Pisz kochana co tam u Czekoladki, bo się stęskniliśmy za informacjami o niej. :cool3: Edited March 13, 2012 by Asia & Ginger Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Przypominam, że upłynał już termin płatności za hotelik. Proszę o uregulowanie zaległych wpłat. ;) Wpłaciłam dzisiaj Eli na konto 105 zł: - 50 zł, czyli moja deklaracja - 25 zł z bazarku z odblaskowymi obróżkami i smyczkami (w moim podpisie) - 30 zł od Lidki RT z forum spanielowego Quote
elik Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 (edited) Asia & Ginger napisał(a):Przypominam, że upłynał już termin płatności za hotelik. Proszę o uregulowanie zaległych wpłat. ;) Wpłaciłam dzisiaj Eli na konto 105 zł: - 50 zł, czyli moja deklaracja - 25 zł z bazarku z odblaskowymi obróżkami i smyczkami (w moim podpisie) - 30 zł od Lidki RT z forum spanielowego Ja dołożyłam 10 zł - deklaracja za marzec. Brakuje wpłaty deklaracji od Ani z Poznania za luty i marzec - 100 zł. Łącznie będzie 215 zł przeleję karmelci, jak tylko znajdą się na moim koncie. Teraz mogłabym przelać moje 10 zł, ale to chyba nonsens :) Edit Przelałam na konto karmelci 115,00 zł. Założyłam za te, które Asia wysłała na moje konto. Jutro powinny wpłynąć. Edited March 20, 2012 by elik Quote
Asia & Ginger Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 elik napisał(a):Ja dołożyłam 10 zł - deklaracja za marzec. Brakuje wpłaty deklaracji od Ani z Poznania za luty i marzec - 100 zł. Łącznie będzie 215 zł przeleję karmelci, jak tylko znajdą się na moim koncie. Teraz mogłabym przelać moje 10 zł, ale to chyba nonsens :) Edit Przelałam na konto karmelci 115,00 zł. Założyłam za te, które Asia wysłała na moje konto. Jutro powinny wpłynąć. Dziękuję Elu. :Rose: Aniu przypominamy o wpłacie deklaracji. ;-) Zrobię bazarek na następny miesiąc. Trzeba zbierać pieniążki, bo cały czas mamy na styk. Quote
elik Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Asia & Ginger napisał(a):... Aniu przypominamy o wpłacie deklaracji. ;-) Zrobię bazarek na następny miesiąc. Trzeba zbierać pieniążki, bo cały czas mamy na styk. Na styk, a jak ktoś nie wpłaci, to za mało :( Quote
ania z poznania Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Poszło ode mnie :). Karmelciu, zmierzysz Choco? To kupiłabym jej szeleczki. Quote
elik Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Wczoraj wpłynęła wpłata Asi. Dziękuję :lol::Rose::Rose::Rose: Quote
Asia & Ginger Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ania z poznania napisał(a):Poszło ode mnie :). Karmelciu, zmierzysz Choco? To kupiłabym jej szeleczki. Dzięki Aniu za wpłatę. :Rose: W sprawie szeleczek napiszę jutro smsa do Karmelci, bo ma ostatnio masę spraw i może zapomniała tutaj zajrzeć. elik napisał(a):Wczoraj wpłynęła wpłata Asi. Dziękuję :lol::Rose::Rose::Rose: Cieszę się, że już dotarła kasiurka. :p Quote
ania z poznania Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 W sprawie szeleczek napiszę jutro smsa do Karmelci, bo ma ostatnio masę spraw i może zapomniała tutaj zajrzeć. Asiu, byłabym Ci wdzięczna, bo jestem do jutra w Polsce, a później półtora tygodnia mnie nie będzie, chciałabym jeszcze przed wyjazdem je kupić. A ile ma przeciętny spaniel w klacie? Quote
Recommended Posts