Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od dzisiaj Choco ma nowego kolegę, czekoladowego spanielka Bonesa ze schroniska w Jastrzębiu Zdroju.
Także Karmelcia ma duecik Choco Bones.
Tu wątek Bonesika:
http://www.dogomania.pl/threads/220158-Bones-chory-na-serce-jest-już-w-DT-!!-Szukamy-DS-!!!!

Elu z bazarku na Choco i Fugę uzbierało się 182 zł, czyli na każdą z panienek po 91 zł. :p
Przeleję razem z moją deklaracją.
Link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/221668-Psie-akcesoria-i-zabawki-na-leczenie-i-utrzymanie-starszych-spanielek-do-2-lutego

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Od dzisiaj Choco ma nowego kolegę, czekoladowego spanielka Bonesa ze schroniska w Jastrzębiu Zdroju.
Także Karmelcia ma duecik Choco Bones.
Tu wątek Bonesika:
http://www.dogomania.pl/threads/220158-Bones-chory-na-serce-jest-już-w-DT-!!-Szukamy-DS-!!!!

Elu z bazarku na Choco i Fugę uzbierało się 182 zł, czyli na każdą z panienek po 91 zł. :p
Przeleję razem z moją deklaracją.
Link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/221668-Psie-akcesoria-i-zabawki-na-leczenie-i-utrzymanie-starszych-spanielek-do-2-lutego

O Bonesiku wiem, podczytuję jego watek :)

Za pieniążki dziękuję, jak dotrą dam znać na wątku i oczywiście dopisze do rachunku Choco.

Posted

no mam mam spanielki czekoladki Choco oczywiscie warczala na Bonesa BO ONA NIE LUBI JAK SIE JA WACHA ale pozniej juz spacerowalay razem,Jescze dojedzie staruszka ze szczecina I DOM SPANIELAMI SILNY BEDZIE hahhhahah

Posted

WYSLALAM FOTECZKI I FILMIKI zobaczycie dziewczeta co tez te spanielki u mnie wyczyniaja,fotki Choco niestety sredniej jakosci bo ta cholernica ani pol sekundy nie usiedzi na dupce,ciagle gdzis sie spieszy,i jak czolg taranuje wszelkie przeszkody,lacznie ze mna,

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Elu rzuć okiem czy moja wpłata już dotarła? Wpłacałam wczoraj w nocy.

I jeśli możesz, to przelej Karmelci tyle ile mamy w tej chwili, nie ma na co czekać. ;-)[/QUOTE]

Sprawdziłam, jest. Wpłynęło od Ciebie wczoraj 141 zł czyli jak piszesz 50 deklaracja za luty i 91 zł z bazarków. Oczywiście zaraz zrobię przelew. Niestety nie mogę dopisać do rozliczenia wczorajszej wpłaty, ponieważ od wczoraj dogo katuje mnie html-em. Dogo, albo mój komputer jest tego sprawcom. W każdym bądź razie efekt jest taki, że aby formatować tekst, muszę używać html-a i nie jest możliwe poprawianie postów. To znaczy poprawić można, ale nie zapisze poprawek.Złości mnie to i martwi, bo dotychczas zdarzało mi sie to na kilka, najwyżej kilkanaście godzin. Tym razem trwa to już od wczoraj rano. Czy Wam zdarzają się takie sytuacje ? Pytam, bo to może wskazać czy winne jest dogo, czy mój komp. Jeśli Wam tez się to zdarza, winne może być dogo, a jeśli nie macie takich przypadłości, to będzie znaczyć, że mój komp. Wolałabym to drugie, bo i tak wybieram się z nim doi fachowca więc może coś z tym zrobi. Jeśli natomiast to dogo kombinuje, to marne szanse na wykluczenie. Oczywiście nie przeszkadza to w zrobieniu przelewu i zaraz to zrobię. Chciałam tylko wyjaśnić dlaczego nie będzie na razie zmiany w rozliczeniach.

Posted

[quote name='karmelcia']UPRZEJMNIE DONOSZE ZE KASKA WPLYNELA.kurcze co to za spanielowy pomor ze tak powiem ,co chcwile gdzies laduje jakis ,masakra[/QUOTE]

Dziękuję za informacje :)

Posted

[quote name='elik']Na koncie Choco, po Twojej wpłacie było 191,- zł. Przed chwilą zrobiłam przelew na 200 zł.[/QUOTE]
Super! Dziękuję. :p

[quote name='ania z poznania']A my mamy w przytulisku nową spanielkę........... Dzisiaj popołudniu dostanę zdjęcia to wrzucę.[/QUOTE]
Masakra! Wysyp spanieli utrzymuje się od jesieni, ale teraz jest chyba coraz gorzej... :-(

Foteczki i filmik wstawię jutro, dzisiaj nie mam już siły.

Posted

[quote name='karmelcia']
Asiunia wrzuc tez na watek Bonusa,prosze....[/QUOTE] Ja tez proszę :modla:!
Poczytuję sobie wątek Choco - mam nadzieje, że odwiedzę nasze czekoladki w marcu, kiedy śniegi już stopnieją :evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='ania z poznania']W sobotę i niedzielę trafiły do przytuliska kolejne dwa spaniele................ W sumie są trzy![/QUOTE]

Co się dzieje, czemu pozbywają się tych psiaczków :(

Posted

[quote name='ania z poznania']Fakt! Normalnie więcej spanieli niż mieszańców do nas przybywa![/QUOTE]

A one tak bardzo si do schronu nie nadają. Żadne psy się tam nie nadają, ale spanielki jeszcze bardziej :(