KasiaT Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Przepiękna,urocza,a z misiakiem-pluszakiem w paszczy przyłapana na gorącym uczynku wygląda po prostu cudnie Quote
ktiger Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Przecudna suńka :loveu: jeszcze tylko dobry domek i będzie pełnia szczęścia! Quote
KasiaT Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ginutku wracaj szybbko do pełni sił,a kradziejstwo pluszaków niech Ci służy jako rehabilitacja. Quote
ktiger Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 dokładnie, możesz nawet wszystkie pluszaki skraść jeśli tylko to pomoże w zdrowieniu :loveu: Quote
feliksik Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 trzymam kciuki za dobry domek dla tej ślicznotki Quote
ktiger Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='feliksik']trzymam kciuki za dobry domek dla tej ślicznotki[/QUOTE] jestem za! też trzymam za to kciuki :) Quote
saba&mlis Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='ktiger']ach ta Ginka, zawodowy "kradziej" serc...[/QUOTE] ja tez mam slabosc do Ginutki Quote
ktiger Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Przypominam i zapraszam na bazarki na rzecz podopiecznych Fundacji Pasterze :) [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
ktiger Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ginka z każdą nową fotką przechodzi olbrzymią metamorfozę, a po rehabilitacji zapewne nie poznamy psiaka... Quote
KasiaT Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ginutku,a co u Ciebie,jak Twoje zdrówko-poproś swoją tymczasową opiekunkę,aby wstawiła trochę fotek Quote
KasiaT Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ktiger napisał(a):fajnie by było zobaczyć nowe fotki Też mi się tak wydaje-nie mogę się doczekać Quote
ktiger Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Na pytanka "co u Giny?" tak odpowiedziała ElzaMilicz: Gina jest gotowa do adopcji. Wyszły ogłoszenia, jednak na razie nie mamy dla niej domu jakiego byśmy sobie życzyły. Quote
ktiger Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Fszut miała okazję poznać Ginkę i tak o niej pisze: Miałam okazję niedawno spotkać się z Giną i jej cała rodzinką DT. Dziewczyna jest niesamowita: wskajuje i zeskakuje z wysokiego tarasu, jest zdystansowana do obcych ale nie agresywna - musi najpierw sprawdzić czy ten nowy jest wart jej zainteresowania. Niesamowite jak szybko wraca do formy po drugim zabiegu. Będzie wspaniałym towarzyszem dla osób, które zechcą ją adoptować - naprawde jest tego warta. Wielkie podziękowania dla Wioli i jej rodzinki. Quote
KasiaT Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Wspaniałe wieści,teraz tylko brakuje jej osobistych człowieków. Quote
Recommended Posts