Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto najnowsze super wiesci od Ginutki:

Tu Gina ! Mojej Pańci nie chce się pisać mówi, że upał daje się we znaki Ciekawe co ja mam powiedzieć Co rano wytarzam się w chłodnej rosie, a potem przysypiam rozłożona na zimnych kaflach Pani porozkładała "stare" chodniki, żeby mi się lepiej chodziło Opieram się już na czterech łapkach , ale jeszcze czasem tracę równowagę W upalne dni chłodzę dooopkę w stawie razem z moim idolem Nerusiem i "szefową" Nikusią W sekrecie powiem Wam, że Nike mnie chyba polubiła Pozwala mi nawet na poranne mizianki z Pańcią w łóżku

Pozdrawiam - Wasz Ginutek

Posted

Serce się raduje na takie wiadomości-Ginutku jesteś najdzielniejszą i najcierpliwszą sunieczką na świecie-kochaniutka wracaj szybciutko do zdrowia ,pozdrów swoją opiekunkę i szybko ulokuj się w jakimś fajowym domku

Posted

Dzisiaj ElzaMilicz tak napisała:

W sprawie Giny było kilka telefonów.
Niestety żaden z tych domów nie był odpowiedni, bo musimy pamiętać o tym,
że Gina nigdy nie będzie pełnosprawnym psem.
Ostatni raz podejmujemy próbę znalezienia dla niej odpowiedniego człowieka poprzez ogłoszenia.

Posted

hej
trafilam na watek przypadkiem....ale moze sie przydam,prowadze od 4 ponad lat pdt,mieszkam na wsi,jestem na 2 roku tech wet....nie pracuje zawodowo,zatem oferuje opieke 24h,jesli jestescie zainteresowani zapraszam serdecznie
pozdrowionka

Posted

[quote name='karmelcia']hej
trafilam na watek przypadkiem....ale moze sie przydam,prowadze od 4 ponad lat pdt,mieszkam na wsi,jestem na 2 roku tech wet....nie pracuje zawodowo,zatem oferuje opieke 24h,jesli jestescie zainteresowani zapraszam serdecznie
pozdrowionka[/QUOTE]

Hej.

Co to takiego "pdt" ?

Posted

Oto nasza cudna Ginutka:

Historia obrazkowa z pluszakiem w tle
Wchodzę

Wychodzę

Oddalam się z godnością

Już w bezpiecznej odległości

Jestem z siebie zadowolona

Zabrali pluszaka - spróbuję jeszcze raz