Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis [B]Wiola[/B] napisała:
[QUOTE]Dziś odkryłam następną miłość i pasję "flądry" (nowa ksywka [IMG]http://www.pasterzeforum.pl/Smileys/emotki%20nowe/terefere.gif[/IMG] - ciekawe skąd się wzięła) -[B] biały serek z jajeczkiem[/B] [IMG]http://www.pasterzeforum.pl/Smileys/emotki%20nowe/heartbeat.gif[/IMG] To jest to! Po wylizaniu swojej miseczki, obchód pozostałych i proszący wzrok w kuchni- Bo ja taka chuda i niedożywiona jestem [IMG]http://www.pasterzeforum.pl/Smileys/emotki%20nowe/gwizdze.gif[/IMG][/QUOTE]

Posted

No to dziewczynka wie co dobre-moje za taki przysmak gotowe są zrobić wszystko :evil_lol:
[I]​p.s.nie ma za co dziękować,dziewczynka jest tak urocza,że wstyd byłoby do niej nie zajrzeć[/I]

Posted

Oj i jak królowa zniosła obecność w swoim towarzystwie tak pięknej berneńskiej damy:loveu:
p.s wszystkiego najpsiejszego weterance Medzie-8 lat to piękny wiek u berneńczyka

Posted

Na ostatnim spotkaniu Fundacji Pasterze Ginutka również była. Sabamlis udało się ją sfotografować i oto relacja:

Z radoscia maszerowala na spacerek

spokojnie dotrzymywala kroku innym psiakom

ale jeszcze dluga droga przed nia zeby dogonic zdrowe bernenczyki

Sunie czeka kolejna operacji i dluga rehabilitacja
Duzo zdrowka dla Gineczki

Posted

szkoda że mnie nie było :( Tak fajnie byłoby poznać księżniczkę...
Chudziutka ale idzie w dobrym kierunku ;) Trzymam kciuki za operację i rehabilitację :)

Posted

Ginutek chyba i tak odrobinkę ciała nabrał.:loveu:
A przy takich operacjach ponoć lepiej by były chudsze, więc najpierw szybkiej rehabilitacji po operacji a potem przytycia i super domku (o ile Wiola ją odda:cool3:)

Posted

Dzis Wiola napisała:

- Ginutek po prawej stronie. a niestety przy jej problemach z łapkami lepiej trzymać ją na sportowo Ginulek przybiera powoli i lepiej żeby waga szła jej w mięśnie niż w tuszę. Tylko Elza i ja tak naprawdę wiemy jakim "szkieletorem" była Dziunia na początku swej drogi do normalności

Posted

[quote name='ktiger']Zdrowe odżywianie i sportowa sylwetka. Chyba muszę iść na nauki do Giny.[/QUOTE]
To nie tylko Ty jedna-bo ja też :evil_lol:,a oprócz tego musiałabym zabrać swoją kolumbrynę Nefrę :evil_lol:

Posted

[quote name='KasiaT']To nie tylko Ty jedna-bo ja też :evil_lol:,a oprócz tego musiałabym zabrać swoją kolumbrynę Nefrę :evil_lol:[/QUOTE]

hmmm
mam kotkę Nefre i dziwnym trafem jej też by się przydało odchudzanie...
To pewnie przez to imię :cool3:

Posted

Ginutka to dzielna dziewczyna, oto co napisała Wiola:

Ginulka była na wizycie kontrolnej u "doktorów" Okazało się, że domowa rehabilitacja dała zadziwiająco dobre rezultaty Prawa łąpka Giny (operowana w końcu lutego) jest znacznie silniejsza niż lewa Przypominam, że przed zabiegiem było odwrotnie
Oznacza to, że Dziuńka zaczęła odciążać "gorszą" wywichniętą łaputkę Jesteśmy gotowe do kolejnego zabiegu
Poza tym humor i apetyt dopisuje paszczakowi- waga na dzisiaj 27,55 kg
Chciałam delikatnie przypomnieć , że Gina ważyła 22 kg ( po biegunkach zjechała do 21 kg ) Obecną wagę poczutuję za Ginki i mój osobisty sukces - tym bardziej, że młoda wciąga dawkę jedzonka dla 40 kg psa i ma naprawdę sporą dawkę ruchu I jeszcze restrykcyjne zalecenia wetów: Ginutek nie może ważyć więcej niż 30 kg