meow Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Witam. Ja nazywam się Magda a to moja sunia Betti. Betti "uratowaliśmy" 17 września,od pewnej Pani, która rzekomo chciała ją utopić. Mała miała wtedy jakieś niecałe 8tyg, była zadbana i okrąglutka, problemem były jedynie robaki. Następnego dnia zaliczyliśmy weterynarza.I od tej pory mała jest członkiem naszej rodzinki :) Mimo ogólnej niechęci, stała się ulubieńcem wszystkich.Teraz to zabaweczka mojej mamy, a tata uśmiecha się na jej widok. [URL="https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/386465_287064278002997_100000982819386_806599_775482928_n.jpg"][IMG]http://oi44.tinypic.com/2r7sg8n.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://oi41.tinypic.com/hsjlft.jpg[/IMG] [IMG]http://oi41.tinypic.com/orruxz.jpg[/IMG] Swoją droga, czy przypomina Wam jakąś rasę?Ciekawa jestem co z niej wyrośnie :) Quote
dianusia921 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Hej witamy ! :) Jakie słodkie to Twoje maleństwo :loveu::loveu: Czekam na więcej zdjęć, pozdrawiam :) Quote
meow Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Dziękujemy za powitanie, zaraz uzupełnię opis, żebyście wiedzieli z kim macie do czynienia ;) Betti pozdrawia śmieszną plamką na środku ogona :) [IMG]http://i42.tinypic.com/3589me1.jpg[/IMG] Quote
pędzelopka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Słodki maluch :loveu: przypomina odrobinkę sheltie. Quote
meow Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 dziękujemy za odwiedziny :) faktycznie troszkę z pyszczka podobny, ale nie ta sierść. od wczoraj klikamy wejście do legowiska, jestem zachwycona jak szybko mała pojmuje o co chodzi :) Quote
pędzelopka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Po prostu pierwsze skojarzenie jak się spojrzy na Twoją płową bestię :) ciekawe czy duża urośnie. widać po iskierkach w oczach , że z Betti niezła zadziora rośnie :evil_lol: jakby próbowała wykombinować co by tu zbroić. proszę o więcej fotek! Quote
Klaudia&Aza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='pędzelopka']Po prostu pierwsze skojarzenie jak się spojrzy na Twoją płową bestię :) ciekawe czy duża urośnie. widać po iskierkach w oczach , że z Betti niezła zadziora rośnie :evil_lol: jakby próbowała wykombinować co by tu zbroić. proszę o więcej fotek![/QUOTE] No dokładnie, niezła zardziora chyba z niej wyrośnie..:evil_lol: [URL]http://oi41.tinypic.com/orruxz.jpg[/URL] tutaj wyszła przeuroczo:loveu: Quote
Misia&Ruby Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Witam się! :multi: Cudna dziewczyneczka :loveu: I że tak strasznie mogła skończyć... :-( Jakie szczęście, że trafiła na tak dobrego człowieka jak Ty :) Mi również przupomina sheltie :) Pozdrawiam! Quote
cockermaister Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i ta plamka na środku ogonka cudo :loveu::loveu::loveu: Quote
meow Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 plamka odbarwiła się dopiero niedawno ku mojemu wielkiemu zdziwieniu :O A Wy nie wzięlibyście takiej kulki? :) (drugi dzień u nas) a tu coś w tematyce świątecznej :) sorki za jakość. Quote
Oscar Patric Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ale superaśna suczka:) pozdrawiamy i zapraszamy do Nas:) Quote
meow Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 unikatowydiament, dziękujemy :) Betti robi progres bo nie piszczy juz pod drzwiami kuchni.Drzwi muszą niestety być zamknięte, bo przez kuchnie przechodzi się do pokoju w którym jest dywan i mała baaaardzo lubi sobie go zaznaczać :) Teraz kiedy nie wie co ma ze sobą zrobić albo jej się nudzi, to leży sobie w przedpokoju, z widokiem na kuchenne drzwi i duży pokój :) nie piszczy! A ten rozbrajający widok kiedy niesie sobie zabawkę do legowiska, przytula się do niej i zasypia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 meow napisał(a):[B] A ten rozbrajający widok kiedy niesie sobie zabawkę do legowiska, przytula się do niej i zasypia :loveu::loveu::loveu::loveu: no i to jest jeden z sekretów życia z psiakami:) Quote
meow Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 unikatowydiament napisał(a):no i to jest jeden z sekretów życia z psiakami:) dokładnie :) Betti teraz leży na kanapie, a głowa leci jej na wszystkie strony.zgon :D a tu przyjaciel Betti, dachowiec tripod aka AngryCat :) Quote
Kirinna Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='meow']unikatowydiament, dziękujemy :) Betti robi progres bo nie piszczy juz pod drzwiami kuchni.Drzwi muszą niestety być zamknięte, bo przez kuchnie przechodzi się do pokoju w którym jest dywan i mała baaaardzo lubi sobie go zaznaczać :) Teraz kiedy nie wie co ma ze sobą zrobić albo jej się nudzi, to leży sobie w przedpokoju, z widokiem na kuchenne drzwi i duży pokój :) nie piszczy! A ten rozbrajający widok kiedy niesie sobie zabawkę do legowiska, przytula się do niej i zasypia :loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczna szczęściara. Mój za to przywłaszczył sobie poduszkę i zanosi ją podobnie jak twoja do legowiska, układa i uklepuje łapami, kladzie na niej łepek i dopiero wtedy może spokojnie zasnąć:) Quote
meow Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 (edited) przypominamy się :) Edited March 3, 2012 by meow Quote
Misia&Ruby Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jaka ona już duża :) Piękna dziewuszka :loveu: Quote
meow Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 GRYZIENIE PO RĘKAAAAAAACH! :diabloti: Quote
cockermaister Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jaka duża panna :loveu::-o śliczna :loveu::loveu: Quote
meow Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Jean napisał(a):Witamy się u ślicznotki :)) Witamy również :) Luna jest prześliczna! Myślałam, że w wieku Betti a jednak młodsza o 3 miesiące :O Quote
Jean Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 No, 2 msc to nie duża różnica, ale wzrostowo chyba takie same są :) Quote
meow Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Nie wiem, wydaje mi się, że Luna jest większa ;> ale to może takie złudzenie bo Betti ma dłuższą sierść. Idziemy trochę pomrozić łapki na ten mróz :) Quote
Jean Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 noo, nie ma jak paćkolandia na kanapie :D Quote
Recommended Posts