Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lalke znalazla Dorka.Byla na spacerze ze swoimi psami.Lalka przyszla za nimi.Patrzyla w oczy smutno.Prosila o pomoc.Dorota nie mogla jej zostawic.Zabrala do domu.Biedna Lalka byla tak zmeczona ze natchmiast usnela.Sunia szuka rozpaczliwie domu.Ewidentnie ja ktos wyrzucil.Dorota nie moze jej miec u siebie bo ma juz 5 psow.Laleczka jest malutka,ma ok.roku.Jest grzeczna,mila i przyjazna.Wielkosci ratlerka.Bardzo prosimy o Allegro.Pomozcie szukac jej domu

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wyobrażam sobie Lalki w schronisku, jest taka wrażliwa, ufna i łagodna. To idealny piesek do domu, do bloku, nie załatwia się w pomieszczeniu, kocha ciepełko, najgorsze jest to, że nie może być w obecnym miejscu, musimy podjąć jakąś decyzję. To malutka i niekłopotliwa sunia.

Posted

Laleczka przebywa u mnie w domu. Długo niestety u mnie nie będzie mogla przebywać ponieważ mam pięcioro psiaków, w tym dwie wredne suki, które dokuczają małej Lalce. Sunia jest przemiła, wesoła, cały czas domaga się pieszczot, jest bardzo skora do zabawy, zaczepia moje psiaki, które niestety nie chcą się z nią bawić:shake: Bardzo proszę wszystkich o pomoc w szukaniu domku dla ślicznej małej suni.....

Posted

Laleczka nie może być u Dorki, nie pozwólmy, żeby trafiła do schroniska.. ona jest zbyt delikatna i ufna.Sunia jest zadbana i ma maniery pieska domowego, potrzebujemy domku choćby tymczasowego, w naszym mieście chyba nie znajdziemy:shake: