Tigraa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Lalke znalazla Dorka.Byla na spacerze ze swoimi psami.Lalka przyszla za nimi.Patrzyla w oczy smutno.Prosila o pomoc.Dorota nie mogla jej zostawic.Zabrala do domu.Biedna Lalka byla tak zmeczona ze natchmiast usnela.Sunia szuka rozpaczliwie domu.Ewidentnie ja ktos wyrzucil.Dorota nie moze jej miec u siebie bo ma juz 5 psow.Laleczka jest malutka,ma ok.roku.Jest grzeczna,mila i przyjazna.Wielkosci ratlerka.Bardzo prosimy o Allegro.Pomozcie szukac jej domu Quote
malagos Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Rzeczywiście maleństwo....:shake: Będzie wdzieczna za ciepły kącik .... Quote
red Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nie wyobrażam sobie Lalki w schronisku, jest taka wrażliwa, ufna i łagodna. To idealny piesek do domu, do bloku, nie załatwia się w pomieszczeniu, kocha ciepełko, najgorsze jest to, że nie może być w obecnym miejscu, musimy podjąć jakąś decyzję. To malutka i niekłopotliwa sunia. Quote
D O R K A Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Laleczka przebywa u mnie w domu. Długo niestety u mnie nie będzie mogla przebywać ponieważ mam pięcioro psiaków, w tym dwie wredne suki, które dokuczają małej Lalce. Sunia jest przemiła, wesoła, cały czas domaga się pieszczot, jest bardzo skora do zabawy, zaczepia moje psiaki, które niestety nie chcą się z nią bawić:shake: Bardzo proszę wszystkich o pomoc w szukaniu domku dla ślicznej małej suni..... Quote
D O R K A Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Nikt nie zagląda do mnie...... a ja tak pragnę ciepłego, kochającego domku:-( :-( :-( Quote
red Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Laleczka nie może być u Dorki, nie pozwólmy, żeby trafiła do schroniska.. ona jest zbyt delikatna i ufna.Sunia jest zadbana i ma maniery pieska domowego, potrzebujemy domku choćby tymczasowego, w naszym mieście chyba nie znajdziemy:shake: Quote
D O R K A Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Czy ktoś może wystawić Lalkę na allegro? Prosimy......:placz: Quote
red Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Niekt z allegrowiczów nie zagląda do Laleczki, a ona potzrebuje pilnie pomocy..... Quote
pidzej Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 napisałam do fattyciaka z prośbą o allegro, poczekam na odp. Quote
fattyciak Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 i oto jestem,ściągnięta pidzejowymi mocami :) Proszę o podanie jakiegoś kontaktu(mail,tel) dla ewentualnych chętnych, miasta gdzie sunia jest(Radom?) i wystawię małą :) Quote
pidzej Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dzięki fattyciak:loveu: kontakt na pewno ktoś z bliżej zainteresowanych poda. Quote
D O R K A Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dopiero dorwałam się do kompa. Podaję namiary na pw. Dziewczyny jesteście super, stokrotne dzięki:buzi: Quote
tula Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Podnioszę sunieczkę, na fotkach widać że strasznie słodka, jutro postaram się wstawić ją do wyborczej i alegratka. Quote
fattyciak Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 nie ma za co, mam nadzieję,ze ktoś ją dostrzeże :) http://allegro.pl/show_item.php?item=157384560 Quote
Aga76 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 cudna kruszynka :loveu: maleństwo znajdź kochający domek Quote
jotpeg Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 przypominam malutką sunię, sytuacja PILNA!!!!!! Quote
Recommended Posts