Buddy Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 W zwiazku z tym, ze okres sylwestrowy bezpowrotnie :-(((( minal, czas zabrac sie do nastepnej roboty :-))) Doroczny, juz XVI ZJAZD GOLDENIARZY, Klub Milosnikow Goldena proponuje odbyc w czerwcu, w weekend Bozego Ciala czyli 7-10 czerwca. Zgodnie z sugestiami uczestnikow dyskusyjnej Listy Milosnikow Goldenow, bedziemy starali sie zrobic go w jak najbardziej centralnym miejscu Polski, by mozliwie duza czesc polskich goldeniarzy mogla wziac w nim udzial i miala w miare niedaleko. Jestesmy w trakcie ustalania osrodka spelniajacego warunki zakwaterowania (oczywiscie z psami), niedrogiego, PRZYLEGAJACEGO do jeziora. ZAPRASZAMY. Jasne jest ze Zjazd otwarty dla wszystkich goldeniarzy i goldenow honorowych. To tak oczywiste, ze nie powinnismy nawet inaczej myslec :-) Program Zjazdu i szczegoły będa albo na Liscie MG albo na stronie www.klubgoldena.com. Chetni proszeni sa o zgłaszanie się do marsalsyl@gmail.com Quote
goldenka245 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witamy:) Jak byliście w Porąbce to ja u Was byłam ale na spacerek sie nie załapałam :( O Bożym Ciele pomyśle ;-) Pozwoliłam sobie również wkleić foteczki z Porąbki do mojej galerii, jak coś to usune :) Quote
Buddy Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Podasz adres gdzie zobaczyc mozna fotki ? Pozdrawiam :-) Nie usuwaj, napewno fajne :-) Quote
goldenka245 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 http://picasaweb.google.pl/nitka.marek/IISYLWESTERGOLDENIARZYPorBka2006/ Oto link, ale ja nie wiem czy go tak dawać moge Quote
Gazuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Marku, wytłumacz mi, czy ten zjazd jest spod patronatu Klubu Miłośników Goldena, czy jest jakby poprostu "Zjazdem Goldenim"? Quote
Buddy Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 :lol: Gazuś napisał(a):Marku, wytłumacz mi, czy ten zjazd jest spod patronatu Klubu Miłośników Goldena, czy jest jakby poprostu "Zjazdem Goldenim"? Inicjatorem i organizatorem Zjazdów jest Stowarzyszenie "Klub Miłosników Goldena". Na Zjazdy (ten jest juz XVI) zapraszamy wszystkich chetnych goldeniarzy, szczególnie serdecznie zapraszamy goldeniarzy spoza KMG, których na kazdym Zjezdzie było sporo. Jesli jakies jeszcze watpliwosci, postaram sie odpowiedziec :lol: Quote
Gazuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Heh, reszta wątpliwości, jak coś na LMG Marek :lol: Quote
Buddy Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Gazuś napisał(a):Heh, reszta wątpliwości, jak coś na LMG Marek :lol: Ok :lol: , zreszta i tak zdziwilem sie ze tu mnie szukasz, skoro "na codzien" masz mnie na Liscie Miłosników Goldenów :lol: No, ale wątpilosci moze miec tez ktos z Dogomanii :-) Quote
Gazuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dlatego zapytałam :lol: A Ty lepiej wracaj na liste i pomagaj nam rozwiązać problemy literkowe! Quote
Buddy Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 madalenka napisał(a):Kto jedzie?? ;) Na Liscie LMG jest juz sporo zgloszen goldeniarzy :lol: Quote
madalenka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Buddy napisał(a):Na Liscie LMG jest juz sporo zgloszen goldeniarzy :lol: ????? Od niedawna mam goldena, baa .. pierwszego psa, wiec przepraszam bardzo za niezbyt madre watpliwosci ... LMG???? Bo mysle czy by sie nie wybrac, bo od dawna mam na cos takiego wielka ochote. :lol: Quote
Buddy Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 madalenka napisał(a):????? Od niedawna mam goldena, baa .. pierwszego psa, wiec przepraszam bardzo za niezbyt madre watpliwosci ... LMG???? Bo mysle czy by sie nie wybrac, bo od dawna mam na cos takiego wielka ochote. :lol: Zagadaj do mnie na gg 1306692, powiem wiecej :-) Quote
Gazuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ja ją rekomenduje, możesz Marku Magdę śmiało wpisać na listę :lol: Magda - LMG - Lista Miłośników Goldena. A Marek jest naszym (uluuuubionym :lol: ) modem :lol: Quote
Buddy Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Gazuś napisał(a):Ja ją rekomenduje, możesz Marku Magdę śmiało wpisać na listę :lol: Magda - LMG - Lista Miłośników Goldena. A Marek jest naszym (uluuuubionym :lol: ) modem :lol: OK, odezwij sie wiec Magdo na gg :lol: Quote
madalenka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hihihi:D Ale ja inteligenta jestem ... ;) eh ... :cool3: taa ... musze popracowac nad domyslnoscia ... Quote
Recommended Posts