em-bub Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kinga jot! bardzo Ci współczuję, ale Rekus ma całkowitą rację. weź się w garść i walcz. powinnaś to zrobić chociażby po to, żeby następni czworonożni pacjenci byli traktowani bardziej poważnie i odpowiedzialnie. magda Quote
Kinga_jot Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Rekus ! widzę ,że się niecierpliwisz , przepraszam , miałam wyłączony internet. siadam teraz i przepisuję , wiem ,że mam wysłać prywatne wiadomości , bo ' licho nie śpi" , Kolka też mnie ostrzegła w priv.m. . Jak przepiszę treść całego pisma , to wkleje do wszystkich , którzy mogą mi pomóc..bo macie racje , że może byłoby to zbyt ryzykowne na forum dostępnym ( może tu zagladają jednak zainteresowani..) Pozdrawiam z nocnego Poznania Kinga Quote
mada80 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kinga_jot napisał(a):Rekus ! widzę ,że się niecierpliwisz , przepraszam , miałam wyłączony internet. siadam teraz i przepisuję , wiem ,że mam wysłać prywatne wiadomości , bo ' licho nie śpi" , Kolka też mnie ostrzegła w priv.m. . Jak przepiszę treść całego pisma , to wkleje do wszystkich , którzy mogą mi pomóc..bo macie racje , że może byłoby to zbyt ryzykowne na forum dostępnym ( może tu zagladają jednak zainteresowani..) Pozdrawiam z nocnego Poznania Kinga Kinguś, do mnie też wyslij na PW, ja też zaczynam działać i wspólne konsultacje mogą nam się przydać. Trzymam za nas kciuki - smutno, ale trzymam :-( Quote
Kinga_jot Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Nie byłam , w czwartek dopiero mam sie z nim zobaczyć... Pozdrawiam serdecznie Kinga z Poznania Quote
maciaszek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kinga, trzymaj się :glaszcze: Jesteśmy z Tobą. Nie obwiniaj się za śmierć Gucia. Wszystko, co robiłaś, robiłaś dla jego dobra. Skąd mogłaś wiedzieć, że tak to się skończy? To naprawdę nie Twoja wina! To weci spiep....li operację i należy im się teraz :mad: Walcz dzielnie!! Wiem, że łatwo się mówi i że to "poczucie winy" jeszcze będzie w Tobie tkwiło, więc tym bardziej Cię :glaszcze:. Nie myśl o tym (a przynajmniej się postaraj) jak Gutek cierpiał. Przypomnij sobie jaki bywał wesoły i pomyśl o tym, że teraz właśnie taki jest. Uwolniony od wszelkich cierpień macha do Ciebie z góry ogonem. I na pewno nie chce byś się tak martwiła. On nie ma do Ciebie pretensji, bo wie, że go kochasz i robiłaś dla niego wszystko. I nadal robisz - walczysz przecież z lecznicą. Trzymaj się. Quote
kolka_wet Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Właśnie, właśnie. Dzisiaj piatek. :) Kinga, co załatwiłaś u rzecznika? Quote
rekus Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ????????????????????????????????????????? Quote
kolka_wet Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Myślisz? A ja nadal mam nadzieje, że Kinga się odezwie i poznamy finał sprawy. Quote
rekus Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 niesstety chyba nie poznamy finalu, sadze ze sprawa sie skonczy "wygraną" Kingi, czego jej zycze. Quote
Kinga_jot Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Przepraszam Was kochani , ale nie miałam dostępu do internetu . Sprawa wyglada tak : Rzecznik odpowiedzialności zawodowej prowadzi postępowanie wyjaśniające . Z tego co mi powiedział , to jeśli okaże się winny zaniedbań zapłaci grzywnę ( najczęściej 1000 PLN ) na schronisko ( sic!). I TO WSZYSTKO !!!! I nadal będzie mordował zwierzaki bezkarnie. Pozostaje mi więc tylko ostrzec poznaniakow przed tym weterynarzem . P.S. Właśnie przed chwilą dr OLA z tej kliniki napisała długi post w odpowiedzi na założony przeze mnie wątek na gazecie.pl ( forum poznańskie ) . Jestem pewna , ze to ona , bo tylko ona zapytała mnie o mój zawód . Watek został odkopany z 7-mej strony chyba . Jak chcecie to przeczytajcie : http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=55304456 Pozdrawiam serdecznie Kinga Quote
kolka_wet Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kinga, czytałam watek, do którego link podałaś. Szkoda, że wszyscy Ci, którzy mają cos do zarzucenia tym wetom i tej klinice nie poszli Twoim śladem. Swoją drogą - dr Ola ma wiele tupetu, żeby się odezwać na publicznym forum i oskarżać Cię o pomówienia. Dośc znamienne jest, że nie odezwała się po Twoim oststnim poście. Trzymam kciuki za Ciebie! Pozdrawiam serdecznie. Quote
rekus Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kingo przypominam o istnieniu urzedu skarbowego . trzeba tych z orla bial. jakos up... Quote
Kinga_jot Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Kolka .... Właśnie sie odezwała .... Jak złapię trochę czasu to jej odpiszę . Pozdrawiam Kinga z Poznania Quote
Kinga_jot Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Acha ! Jeszcze a propo's tych sfałszowanych wpisów w karcie Gucia ( ja tutaj na forum , chyba na 3 stronie dokładnie Wam to opisałam jak ta karta wyglada ) - rzecznik nie miał żadnych wątpliwości , pomimo że widział kserokopię , ktorą mi dali , że ta wpisy powstały później , już po śmierci Gucia. Quote
kolka_wet Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nieźle! :crazyeye: Podziwiam popleczników "kliniki" za przeinaczanie faktów. Ale burzę rozpętałam - szok. Trzymam za Ciebie kciuki i życzę wytrwałości we wszystkich podjetych działaniach. :thumbs: Quote
Kinga_jot Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Kolka ? to Ty jestes "madame"? , bo rekus , to chyba "nasz rekus", tak sadzę. Właśnie usiadłam z pracy i patrzę :roll: ponad 100 postów od wczoraj!. Jak podam rodzinie obiad to poczytam ( juz sie boję). Wczoraj ta cała wet. Ola moje nazwisko nawet publicznie podała! ręce mi normalnie opadają... Pozdrawiam serdecznie Kinga z Poznania Quote
rekus Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :) wazne Kingo ze troszke celu osiagnelas, orzelkowi bialemu skrzydelek podcielas, coraz bardziej strusia przypomina. Quote
kolka_wet Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie, nie jestem "madame", nie wypowiadałam sie w ogóle na tym forum gazetowym. A jak bede miała troszke więcej czasu, to przeczytam pozostałą część dyskusji. Wiesz, że trzymam za Ciebie kciuki. Rekus ma mnóstwo racji w tym, co napisał w ostatnim poście, popieram w 100%. Quote
Recommended Posts