Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pati.3 napisał(a):
Dzięki. Już zaglądam. Dopiero uczę się poruszania na tym forum, więc nie zawsze potrafię wszystko sama odszukać :(.

Nie przejmuj się , każdy miał tu swoje początki :) Ja do tej pory wielu rzczy nie kumam ;p

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tu pisałam o innym psie, jutro rano założę mu watek i poinformuję :)

pati.3 napisał(a):
Oczywiście, że mnie interesuje. Jak mogę dowiedzieć się więcej o tym piesku?

Posted

mshume napisał(a):
ja tu pisałam o innym psie, jutro rano założę mu watek i poinformuję :)

Właśnie chodzi mi o tego chłopca :). czekam na wątek.

Posted

mamy w schronisku pudla. Jak tylko będą zdjęcia to wstawię. jest od dzisiaj, więc jest szansa, że go właściciel odbierze. Ale znając życie wolę szukać już alternatywy teraz

Posted

[FONT=Times New Roman]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku przesyłam Ci gorące życzenia miłości, która jest w zasięgu ręki,
radości, która dostrzega piękno małych rzeczy, [/FONT]

[FONT=Times New Roman]nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi,[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]i wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Z serdecznymi pozdrowieniami coronaaj z kurdupelkami[/FONT]

Posted

[quote name='Ewanka']Anja, co słychać u malutkiej Czikuni? ... obiecałaś wieści i fotki :)

U Cziki wszystko ok , już używa łapki prawie normalnie , co drugi dzień pływamy , choć Czikolina tego nienawidzi , ale widzę , że to pomaga , ma piękny apetyt , waży już 3,100 kg i już chyba wystarczy , bo się grubas zrobi . Fotki będą późnym wieczorem :)A przy okazji zapraszam do super księgarni :
http://www.dogomania.pl/threads/220153-Ksi%C4%99garnia-dla-Magika-.-Do-05.01.12?p=18286349#post18286349

• 2 weeks later...
Posted

Czikolina dzisiaj cieczki dostała , jak ja się cieszę , cały czas miałam jakieś wątpliwości czy ona na pewno w ciąży nie jest choć wet zapewniał ,że na pewno nie , no ale teraz mam % pewności

Posted (edited)

[quote name='ocelot']mamy yorka w schronisku. małe, chude i groźne....:-(
Znacie kogoś od yorków?[/QUOTE]

Sa , sa cioteczki od yorkow. Gdzie w schronie jest to malenstwo? W Tomaszowie Maz.???

Edited by coronaaj
edit