Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Mamy z nią problem , pod koniec stycznia Czice skończyła się cieczka , wczoraj dostała kolejną , ale strasznie dziwną , ma wszystkie objawy oprócz krwawienia , wet obstawia cystę na jajniku , dzisiaj robimy usg , strasznie się martwię :(

Posted

mshume napisał(a):
a miała sterylke?

Nie , jeszcze nie miała , chciałam poczekać , aż mi się puściej w domu zrobi , tzn Wafel dom znajdzie , a chyba trzeba będzie już robić .

Posted

mshume napisał(a):
To może być ropomacicze, każdy dzień się liczy... Trzymam kciuki.

Ropomacicze wykluczone :) Czika ma ukrytą cieczkę , dziwne , że tak szybko , ale za chwilę i tak zrobimy sterylkę .

• 5 months later...
Posted

Anja2201 napisał(a):
Mamy z nią problem , pod koniec stycznia Czice skończyła się cieczka , wczoraj dostała kolejną , ale strasznie dziwną , ma wszystkie objawy oprócz krwawienia , wet obstawia cystę na jajniku , dzisiaj robimy usg , strasznie się martwię :(

Dziwne ale zeby tylko dobrze zdiagnozowali, powodzenia malutka.

Posted

Tak wszystko ok , fotki będą , ale za trochę na razie mam urwanie głowy
przed chwilą zawiozłam mixa azjaty do hotelu , jutro jadę robić foty 7 szczeniakom wyżłowatym , bo zostały same na posesji , właściciel ma je gdzieś , albo zatłucze , albo zagłodzi , później w kolejce czeka moskiewski stróżujący którego właściciel chce uśpić bo nie pilnuje i niszczy plantację borówek , dwa kundelki czekają na ulicy , w schronie stary ślepy i głuchy mix ONka który zimy na łańcuchu nie przeżyje . Za dużo jak na jedną osobę , a nie liczę psów które już poupychałam po hotelach
Wątek Labka jak by ktoś chciał pomóc
http://www.dogomania.pl/forum/threads/233629-Mix-Labka-i-SH-pilnie-DS-DT-w%C5%82a%C5%9Bciciel-si%C4%99-wyprowadza-pies-zostaje-%21?p=19820581#post19820581