MTD Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 anja2201 napisał(a):rozumiem , sama o tym myślałam , ale serce mówi co innego , miałam u siebie kilkadziesiąt psów na dt , po oddaniu każdego z nich tak samo przeżywałam i płakałam , ale teraz po prostu czuje , że ona jest moja , że nie powinnam jej oddawać , nie wiem może to przeznaczenie :d dlatego też podjęliśmy decyzję , że czikolina zostaje z nami :) i bardzo dobrze! :d Quote
ocelot Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Aniu skoro nie chcesz pomocy to może ten bazarek co miał być na małą niech będzie na tomaszowską skarbonkę co? Quote
Tymonka Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 ocelot napisał(a):Aniu skoro nie chcesz pomocy to może ten bazarek co miał być na małą niech będzie na tomaszowską skarbonkę co? Penie , skarbonce się każdy grosz przyda :) Quote
mshume Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Cóż, z takim ślicznym psem to dwa razy trudniej się rozstać ;)Anja2201 napisał(a):Rozumiem , sama o tym myślałam , ale serce mówi co innego , miałam u siebie kilkadziesiąt psów na DT , po oddaniu każdego z nich tak samo przeżywałam i płakałam , ale teraz po prostu czuje , że ona jest moja , że nie powinnam jej oddawać , nie wiem może to przeznaczenie :D Dlatego też podjęliśmy decyzję , że Czikolina zostaje z nami :) Quote
Poker Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Nic nie pozostaje jak tylko życzyć całej rodiznce długich lat w zdrowiu i szczęściu. W takim razie kasiorkę przeznaczę na inną biedę. Quote
MALWA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Aniu gratuluje, i życzę powodzenia Wam i suni, a jej również szybkiego powrotu do zdrowia. Quote
Isiak Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A ja właśnie zakończyłam ładowanie zdjęć na bazarek - m.in. dla Cziki - ten z fantami od Owieczki: http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923 Quote
feliksik Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 zobaczyłam tą cudną niunię na pudliszonach - zapisuję sobie Quote
pati.3 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Anju. Napisz mi w takim razie czy mam przyjeżdżać w czwartek, tak jak się umawiałyśmy, czy też nie. Bo nie odwołałaś naszej wizyty, więc nie wiem, czy Wasza decyzja jest 100%. Nie chciałabym przysparzać bezsensownych stresów Czikuni. I oczywiście sobie nadziei, że ją zabiorę. Jeżeli uważasz, że tak będzie dla niej najlepiej, to nawet nie będę dyskutowała, bo masz ją na co dzień i wiesz czego najbardziej potrzebuje. Najważniejsze jest jej dobro. Proszę Cię jednak o informację. Quote
Tymonka Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='Isiak']A ja właśnie zakończyłam ładowanie zdjęć na bazarek - m.in. dla Cziki - ten z fantami od Owieczki: http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923 A może dało by radę zmienić cel na naszą Tomaszowską skarbonkę ?Tam też pieniążki potrzebne . Anju. Napisz mi w takim razie czy mam przyjeżdżać w czwartek, tak jak się umawiałyśmy, czy też nie. Bo nie odwołałaś naszej wizyty, więc nie wiem, czy Wasza decyzja jest 100%. Nie chciałabym przysparzać bezsensownych stresów Czikuni. I oczywiście sobie nadziei, że ją zabiorę. Jeżeli uważasz, że tak będzie dla niej najlepiej, to nawet nie będę dyskutowała, bo masz ją na co dzień i wiesz czego najbardziej potrzebuje. Najważniejsze jest jej dobro. Proszę Cię jednak o informację Tak jak pisałam na 100 % czikulina zostaje z nami , wszystkich oczywiście zapraszamy w odwiedzinki , ale Czikucha już nie szuka domku . Dzisiaj panna pierwszy raz zrobiła koopke na dworku , siku czasem robi jak wypatrzę odpowiedni moment ,ale koopki jeszcze jej się nie zdarzyło Quote
mshume Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jest mały pudelek do adopcji pod Warszawą, może Cię zaintersuje. Chłopak w wieku 5 plus. waży 5 kg.pati.3 napisał(a):Anju. Napisz mi w takim razie czy mam przyjeżdżać w czwartek, tak jak się umawiałyśmy, czy też nie. Bo nie odwołałaś naszej wizyty, więc nie wiem, czy Wasza decyzja jest 100%. Nie chciałabym przysparzać bezsensownych stresów Czikuni. I oczywiście sobie nadziei, że ją zabiorę. Jeżeli uważasz, że tak będzie dla niej najlepiej, to nawet nie będę dyskutowała, bo masz ją na co dzień i wiesz czego najbardziej potrzebuje. Najważniejsze jest jej dobro. Proszę Cię jednak o informację. Quote
Ewanka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='pati.3']Anju. Napisz mi w takim razie czy mam przyjeżdżać w czwartek, tak jak się umawiałyśmy, czy też nie. Bo nie odwołałaś naszej wizyty, więc nie wiem, czy Wasza decyzja jest 100%. Nie chciałabym przysparzać bezsensownych stresów Czikuni. I oczywiście sobie nadziei, że ją zabiorę. Jeżeli uważasz, że tak będzie dla niej najlepiej, to nawet nie będę dyskutowała, bo masz ją na co dzień i wiesz czego najbardziej potrzebuje. Najważniejsze jest jej dobro. Proszę Cię jednak o informację. Jest też śliczna sunia srebrna pudliczka toy, obecnie dochodzi do formy w dt ... http://www.dogomania.pl/threads/217629-2-kg-KIKA-bardzo-chory-Pudelek-w-BDT-prosimy-o-wsparcie-na-leczenie!!!! Quote
Isiak Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Anja2201 napisał(a):A może dało by radę zmienić cel na naszą Tomaszowską skarbonkę ?Tam też pieniążki potrzebne . Dezyzyjną osobą w tym temacie jest Owieczka - ja tylko prowadzę bazarek :) Quote
coronaaj Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Super wiadomosc, ze Czikunia zostaje z Wami....bardzo sie ciesze. Quote
GrubbaRybba Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Anja2201 napisał(a):Pewnie :) Ocelot podrzuci mi jeszcze posłania 3 i drapak dla kota to wystawię razem , ale dopiero koło wtorku , środy . Byłam w sobotę w Tomaszowie, dzwoniłam i dzwoniłam do ciebie, ale nie odbierałaś i nie oddzwoniłaś. :( Więc bramka i karma pojechały do moich rodziców do Zakościela. Jak będziesz miała chwilę, odbierz je proszę stamtąd. Quote
Tymonka Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 GrubbaRybba napisał(a):Byłam w sobotę w Tomaszowie, dzwoniłam i dzwoniłam do ciebie, ale nie odbierałaś i nie oddzwoniłaś. :( Więc bramka i karma pojechały do moich rodziców do Zakościela. Jak będziesz miała chwilę, odbierz je proszę stamtąd. Miałam w sobotę problem z telefonem , a skąd dokładnie ? Quote
Pyrdka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Przepraszam za zaśmiecanie wątku. Zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczymy na ratowanie naszej 6 mięsiecznej suni chorej na nużycę http://www.dogomania.pl/threads/2197...29.12-do-22-00 Quote
Owieczka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Isiak']A ja właśnie zakończyłam ładowanie zdjęć na bazarek - m.in. dla Cziki - ten z fantami od Owieczki: http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923 Anja2201 a czy mogę przeznaczyć kasę z tego bazarku na Dropsa i Lizaka ? Musza zmienić dotychczasowe lokum a wiem ze nie maja tylu deklaracji. Czy wolisz ogólnie na Tomaszowską skarbonkę ? Quote
Tymonka Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Owieczka napisał(a):Anja2201 a czy mogę przeznaczyć kasę z tego bazarku na Dropsa i Lizaka ? Musza zmienić dotychczasowe lokum a wiem ze nie maja tylu deklaracji. Czy wolisz ogólnie na Tomaszowską skarbonkę ? Owieczko jak uważasz , w sumie słodziaki też kasy potrzebują bardzo. Quote
pati.3 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Oczywiście, że mnie interesuje. Jak mogę dowiedzieć się więcej o tym piesku? Quote
pati.3 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 mshume napisał(a):Jest mały pudelek do adopcji pod Warszawą, może Cię zaintersuje. Chłopak w wieku 5 plus. waży 5 kg. Oczywiście, że mnie interesuje. Jak mogę dowiedzieć się więcej o tym piesku? Quote
Owieczka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='pati.3']Oczywiście, że mnie interesuje. Jak mogę dowiedzieć się więcej o tym piesku? Tu jest jej wątek, tam sie wszystkiego dowiesz :) http://www.dogomania.pl/threads/217629-2-kg-KIKA-bardzo-chory-Pudelek-w-BDT-prosimy-o-wsparcie-na-leczenie Quote
pati.3 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Owieczka']Tu jest jej wątek, tam sie wszystkiego dowiesz :) http://www.dogomania.pl/threads/217629-2-kg-KIKA-bardzo-chory-Pudelek-w-BDT-prosimy-o-wsparcie-na-leczenie Dzięki. Już zaglądam. Dopiero uczę się poruszania na tym forum, więc nie zawsze potrafię wszystko sama odszukać :(. Quote
Recommended Posts