Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anja2201 napisał(a):
rozumiem , sama o tym myślałam , ale serce mówi co innego , miałam u siebie kilkadziesiąt psów na dt , po oddaniu każdego z nich tak samo przeżywałam i płakałam , ale teraz po prostu czuje , że ona jest moja , że nie powinnam jej oddawać , nie wiem może to przeznaczenie :d dlatego też podjęliśmy decyzję , że czikolina zostaje z nami :)
i bardzo dobrze! :d

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Aniu skoro nie chcesz pomocy to może ten bazarek co miał być na małą niech będzie na tomaszowską skarbonkę co?

Penie , skarbonce się każdy grosz przyda :)

Posted

Cóż, z takim ślicznym psem to dwa razy trudniej się rozstać ;)

Anja2201 napisał(a):
Rozumiem , sama o tym myślałam , ale serce mówi co innego , miałam u siebie kilkadziesiąt psów na DT , po oddaniu każdego z nich tak samo przeżywałam i płakałam , ale teraz po prostu czuje , że ona jest moja , że nie powinnam jej oddawać , nie wiem może to przeznaczenie :D Dlatego też podjęliśmy decyzję , że Czikolina zostaje z nami :)

Posted

Anju. Napisz mi w takim razie czy mam przyjeżdżać w czwartek, tak jak się umawiałyśmy, czy też nie. Bo nie odwołałaś naszej wizyty, więc nie wiem, czy Wasza decyzja jest 100%. Nie chciałabym przysparzać bezsensownych stresów Czikuni. I oczywiście sobie nadziei, że ją zabiorę. Jeżeli uważasz, że tak będzie dla niej najlepiej, to nawet nie będę dyskutowała, bo masz ją na co dzień i wiesz czego najbardziej potrzebuje. Najważniejsze jest jej dobro. Proszę Cię jednak o informację.

Posted

[quote name='Isiak']A ja właśnie zakończyłam ładowanie zdjęć na bazarek - m.in. dla Cziki - ten z fantami od Owieczki:

http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923

A może dało by radę zmienić cel na naszą Tomaszowską skarbonkę ?Tam też pieniążki potrzebne .

Anju. Napisz mi w takim razie czy mam przyjeżdżać w czwartek, tak jak się umawiałyśmy, czy też nie. Bo nie odwołałaś naszej wizyty, więc nie wiem, czy Wasza decyzja jest 100%. Nie chciałabym przysparzać bezsensownych stresów Czikuni. I oczywiście sobie nadziei, że ją zabiorę. Jeżeli uważasz, że tak będzie dla niej najlepiej, to nawet nie będę dyskutowała, bo masz ją na co dzień i wiesz czego najbardziej potrzebuje. Najważniejsze jest jej dobro. Proszę Cię jednak o informację

Tak jak pisałam na 100 % czikulina zostaje z nami , wszystkich oczywiście zapraszamy w odwiedzinki , ale Czikucha już nie szuka domku .

Dzisiaj panna pierwszy raz zrobiła koopke na dworku , siku czasem robi jak wypatrzę odpowiedni moment ,ale koopki jeszcze jej się nie zdarzyło

Posted

Jest mały pudelek do adopcji pod Warszawą, może Cię zaintersuje. Chłopak w wieku 5 plus. waży 5 kg.

pati.3 napisał(a):
Anju. Napisz mi w takim razie czy mam przyjeżdżać w czwartek, tak jak się umawiałyśmy, czy też nie. Bo nie odwołałaś naszej wizyty, więc nie wiem, czy Wasza decyzja jest 100%. Nie chciałabym przysparzać bezsensownych stresów Czikuni. I oczywiście sobie nadziei, że ją zabiorę. Jeżeli uważasz, że tak będzie dla niej najlepiej, to nawet nie będę dyskutowała, bo masz ją na co dzień i wiesz czego najbardziej potrzebuje. Najważniejsze jest jej dobro. Proszę Cię jednak o informację.

Posted

[quote name='pati.3']Anju. Napisz mi w takim razie czy mam przyjeżdżać w czwartek, tak jak się umawiałyśmy, czy też nie. Bo nie odwołałaś naszej wizyty, więc nie wiem, czy Wasza decyzja jest 100%. Nie chciałabym przysparzać bezsensownych stresów Czikuni. I oczywiście sobie nadziei, że ją zabiorę. Jeżeli uważasz, że tak będzie dla niej najlepiej, to nawet nie będę dyskutowała, bo masz ją na co dzień i wiesz czego najbardziej potrzebuje. Najważniejsze jest jej dobro. Proszę Cię jednak o informację.

Jest też śliczna sunia srebrna pudliczka toy, obecnie dochodzi do formy w dt ...

http://www.dogomania.pl/threads/217629-2-kg-KIKA-bardzo-chory-Pudelek-w-BDT-prosimy-o-wsparcie-na-leczenie!!!!

Posted

Anja2201 napisał(a):
A może dało by radę zmienić cel na naszą Tomaszowską skarbonkę ?Tam też pieniążki potrzebne .

Dezyzyjną osobą w tym temacie jest Owieczka - ja tylko prowadzę bazarek :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Pewnie :) Ocelot podrzuci mi jeszcze posłania 3 i drapak dla kota to wystawię razem , ale dopiero koło wtorku , środy .

Byłam w sobotę w Tomaszowie, dzwoniłam i dzwoniłam do ciebie, ale nie odbierałaś i nie oddzwoniłaś. :( Więc bramka i karma pojechały do moich rodziców do Zakościela. Jak będziesz miała chwilę, odbierz je proszę stamtąd.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Byłam w sobotę w Tomaszowie, dzwoniłam i dzwoniłam do ciebie, ale nie odbierałaś i nie oddzwoniłaś. :( Więc bramka i karma pojechały do moich rodziców do Zakościela. Jak będziesz miała chwilę, odbierz je proszę stamtąd.

Miałam w sobotę problem z telefonem , a skąd dokładnie ?

Posted

[quote name='Isiak']A ja właśnie zakończyłam ładowanie zdjęć na bazarek - m.in. dla Cziki - ten z fantami od Owieczki:

http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923

Anja2201 a czy mogę przeznaczyć kasę z tego bazarku na Dropsa i Lizaka ? Musza zmienić dotychczasowe lokum a wiem ze nie maja tylu deklaracji. Czy wolisz ogólnie na Tomaszowską skarbonkę ?

Posted

Owieczka napisał(a):
Anja2201 a czy mogę przeznaczyć kasę z tego bazarku na Dropsa i Lizaka ? Musza zmienić dotychczasowe lokum a wiem ze nie maja tylu deklaracji. Czy wolisz ogólnie na Tomaszowską skarbonkę ?

Owieczko jak uważasz , w sumie słodziaki też kasy potrzebują bardzo.

Posted

mshume napisał(a):
Jest mały pudelek do adopcji pod Warszawą, może Cię zaintersuje. Chłopak w wieku 5 plus. waży 5 kg.

Oczywiście, że mnie interesuje. Jak mogę dowiedzieć się więcej o tym piesku?