Energy Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mnie się otwierają. Bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejszą operację! Quote
Tymonka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Mi też się zdjęcia wyświetlają :) Bardzo dziękuję za pomoc Czikolinie :) Quote
eloonia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ale kruszynka z niej. Dziewczyny, bardzo proszę - napiszcie gdzieś na pierwszej stronie co stwierdził lekarz, jakie są ustalenia odnośnie leczenia/ operacji i jaki jest jej koszt. Wiem z zaproszenia, że ma być jutro. Ale naprawdę nie dam rady przebić się teraz przez kilka stron wątku żeby wszystko dokładnie przeczytać. Myślę że innym "zaproszonym" też to bardzo ułatwi. I jeszcze numer konta na który można wpłacać pieniądze by się przydał. Quote
Energy Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='eloonia'] I jeszcze numer konta na który można wpłacać pieniądze by się przydał. Prywatne numery kont są wysyłane na pw;) Quote
MALWA Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Poszło odemnie 20 zł. Trzymam kciuki za maluszka! Quote
Adziunia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 na FB udostepnione i porozsylane zaproszenia...troche tego było ;) i mam nadzieje ze przyniesie efekt. Quote
Tymonka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='eloonia']Ale kruszynka z niej. Dziewczyny, bardzo proszę - napiszcie gdzieś na pierwszej stronie co stwierdził lekarz, jakie są ustalenia odnośnie leczenia/ operacji i jaki jest jej koszt. Wiem z zaproszenia, że ma być jutro. Ale naprawdę nie dam rady przebić się teraz przez kilka stron wątku żeby wszystko dokładnie przeczytać. Myślę że innym "zaproszonym" też to bardzo ułatwi. I jeszcze numer konta na który można wpłacać pieniądze by się przydał. Uzupełniłam pierwszy post :) Quote
kaja69 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Anja,dzieki za zaproszenie...przylazłam,ale jest mi głupio,ze nie pomogę...mam u siebie tyle psów,ze nawet nie liczę min jednego po operacji ortopedycznej... Malutka jest cudna i miała ogromne szczęście,że trafiła na Ciebie,wielki ukłon... Quote
Tymonka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Obecność na wątku też jest bardzo ważna :) Przegrzebałam wszystkie skrytki , wyciągnęłam zaskórniaki i mam 50 zł dla Czikuni :) ROZLICZENIE : Wpływy : Pudlowa skarbonka : 100 zł IREMOS - 30zł ANIAC50 -20zł' MALWA -20 zł Anja2201-50 zł Razem : 220 zł Wydatki : Wet (badania + nastawianie +leki )-90zł Transport do wet - 25zł Razem wydatków :115 zł Zostało : 105 zł Quote
kaja69 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Znam te wyszukiwanie zaskórniaków,hi hi...ja jestem jeszcze w tej dobrej sytuacji,ze moge robic zabiegi na krechę i moge spłacać w ratach,to jest duże ułatwienie....ale wiem ,ze nie każdy wet robi na kredyt... Quote
paulinken Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jestem na zaproszenie. Może by ktoś allegro z cegiełkami zrobił? Quote
Ewanka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czikuniu kochana , mocno trzymam kciuki :) Quote
Owieczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 paulinken napisał(a):Jestem na zaproszenie. Może by ktoś allegro z cegiełkami zrobił? OOo paulinken :) ja chcę w ogóle bazarek zrobić , mam zdjęcia i opisy bo kasa będzie maluszkowi potrzebna tylko nie ma kto wystawić ;( Quote
Energy Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Owieczka napisał(a):OOo paulinken :) ja chcę w ogóle bazarek zrobić , mam zdjęcia i opisy bo kasa będzie maluszkowi potrzebna tylko nie ma kto wystawić ;( A co to znaczy wystawić? Quote
Onaa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Zapisuję się na watek biedaczka, ale u mnie pieniążków brak :(. Quote
paulinken Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Energy napisał(a):A co to znaczy wystawić? Czyli założyć wątek z bazarkiem. Quote
Isiak Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Owieczka']OOo paulinken :) ja chcę w ogóle bazarek zrobić , mam zdjęcia i opisy bo kasa będzie maluszkowi potrzebna tylko nie ma kto wystawić ;( A Ty nie umiesz? To proste jest :) Jeśli jednak sprawia Ci to trudność, to mogę wystawić bazarek, pilotować go, zebrac i rozliczyć kasę, a Ty tylko wysłałabyś fanty do kupujących po zakończeniu bazarku. Mogloby tak być? Quote
Owieczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Isiak napisał(a):A Ty nie umiesz? To proste jest :) Jeśli jednak sprawia Ci to trudność, to mogę wystawić bazarek, pilotować go, zebrac i rozliczyć kasę, a Ty tylko wysłałabyś fanty do kupujących po zakończeniu bazarku. Mogloby tak być? Ja po prostu często nie mam dostępu do internetu ;/ nie ma mnie czasami trzy ub cztery dni a czasem tydzień lub więcej, to uniemozliwia prowadzenie bazarku. Jeśli jesteś chętna dobra kobieto to dawaj e-maila a ja w wolnej chwili wszystko wysyłam z opisami :) Quote
Tymonka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 My już po , operacja się udała , wszystko jest dobrze , teraz 10 dni oszczędzania się , mała siedzi w klatce niestety , a później rehabilitacja , dostałam zestaw ćwiczeń .Koszt 350 zł operacja + 25 zł transport . Quote
Owieczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Anja2201 napisał(a):My już po , operacja się udała , wszystko jest dobrze , teraz 10 dni oszczędzania się , mała siedzi w klatce niestety , a później rehabilitacja , dostałam zestaw ćwiczeń .Koszt 350 zł operacja + 25 zł transport . czego jeszcze potrzebujesz dla małej ? Napisz, moze ktos cos ma, zabawki, gryzaki czy szczotki, szampon ? kocyki, opatrunki itp ? Quote
Tymonka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Owieczka napisał(a):czego jeszcze potrzebujesz dla małej ? Napisz, moze ktos cos ma, zabawki, gryzaki czy szczotki, szampon ? kocyki, opatrunki itp ? Tylko pieniążków , zapożyczyłam się żeby opłacić operację , ale muszę to pooddawać , gryzaki , zabawki i kocyki mam w zapasie :) Kupiłam małej dzisiaj dwie paczuszki karmy , starczy na 2-3 tygodnie , ale to już biorę na siebie :)Chyba z godzinę stałam w zoologiku i wybierałam , w końcu wzięłam acanę :) Quote
Ewanka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 To wspaniała wiadomość, że operacja się udała, a malutka dobrze się czuje !!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
MALWA Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Owieczka napisał(a):Ja po prostu często nie mam dostępu do internetu ;/ nie ma mnie czasami trzy ub cztery dni a czasem tydzień lub więcej, to uniemozliwia prowadzenie bazarku. Jeśli jesteś chętna dobra kobieto to dawaj e-maila a ja w wolnej chwili wszystko wysyłam z opisami :) Bazarek na pewno by się tu przyadł, byłaby kasa dla maluszka,a przynajmniej na zaplecenie za operację. Anja2201 napisał(a):My już po , operacja się udała , wszystko jest dobrze , teraz 10 dni oszczędzania się , mała siedzi w klatce niestety , a później rehabilitacja , dostałam zestaw ćwiczeń .Koszt 350 zł operacja + 25 zł transport . Super, że już po, ze się udało. Trzymam kciuki za maluszka! Kurcze, tylko sporo kasy wyszło i skąd tę kasę na opłacenie brać? Quote
Recommended Posts