Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale kruszynka z niej.
Dziewczyny, bardzo proszę - napiszcie gdzieś na pierwszej stronie co stwierdził lekarz, jakie są ustalenia odnośnie leczenia/ operacji i jaki jest jej koszt. Wiem z zaproszenia, że ma być jutro. Ale naprawdę nie dam rady przebić się teraz przez kilka stron wątku żeby wszystko dokładnie przeczytać. Myślę że innym "zaproszonym" też to bardzo ułatwi.
I jeszcze numer konta na który można wpłacać pieniądze by się przydał.

Posted

[quote name='eloonia']Ale kruszynka z niej.
Dziewczyny, bardzo proszę - napiszcie gdzieś na pierwszej stronie co stwierdził lekarz, jakie są ustalenia odnośnie leczenia/ operacji i jaki jest jej koszt. Wiem z zaproszenia, że ma być jutro. Ale naprawdę nie dam rady przebić się teraz przez kilka stron wątku żeby wszystko dokładnie przeczytać. Myślę że innym "zaproszonym" też to bardzo ułatwi.
I jeszcze numer konta na który można wpłacać pieniądze by się przydał.

Uzupełniłam pierwszy post :)

Posted

Anja,dzieki za zaproszenie...przylazłam,ale jest mi głupio,ze nie pomogę...mam u siebie tyle psów,ze nawet nie liczę min jednego po operacji ortopedycznej...
Malutka jest cudna i miała ogromne szczęście,że trafiła na Ciebie,wielki ukłon...

Posted

Obecność na wątku też jest bardzo ważna :)

Przegrzebałam wszystkie skrytki , wyciągnęłam zaskórniaki i mam 50 zł dla Czikuni :)

ROZLICZENIE :
Wpływy :
Pudlowa skarbonka : 100 zł
IREMOS - 30zł
ANIAC50 -20zł'
MALWA -20 zł
Anja2201-50 zł
Razem : 220 zł

Wydatki :
Wet (badania + nastawianie +leki )-90zł
Transport do wet - 25zł

Razem wydatków :115 zł

Zostało : 105 zł

Posted

Znam te wyszukiwanie zaskórniaków,hi hi...ja jestem jeszcze w tej dobrej sytuacji,ze moge robic zabiegi na krechę i moge spłacać w ratach,to jest duże ułatwienie....ale wiem ,ze nie każdy wet robi na kredyt...

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Może by ktoś allegro z cegiełkami zrobił?

OOo paulinken :) ja chcę w ogóle bazarek zrobić , mam zdjęcia i opisy bo kasa będzie maluszkowi potrzebna tylko nie ma kto wystawić ;(

Posted

Owieczka napisał(a):
OOo paulinken :) ja chcę w ogóle bazarek zrobić , mam zdjęcia i opisy bo kasa będzie maluszkowi potrzebna tylko nie ma kto wystawić ;(

A co to znaczy wystawić?

Posted

[quote name='Owieczka']OOo paulinken :) ja chcę w ogóle bazarek zrobić , mam zdjęcia i opisy bo kasa będzie maluszkowi potrzebna tylko nie ma kto wystawić ;(

A Ty nie umiesz? To proste jest :) Jeśli jednak sprawia Ci to trudność, to mogę wystawić bazarek, pilotować go, zebrac i rozliczyć kasę, a Ty tylko wysłałabyś fanty do kupujących po zakończeniu bazarku. Mogloby tak być?

Posted

Isiak napisał(a):
A Ty nie umiesz? To proste jest :) Jeśli jednak sprawia Ci to trudność, to mogę wystawić bazarek, pilotować go, zebrac i rozliczyć kasę, a Ty tylko wysłałabyś fanty do kupujących po zakończeniu bazarku. Mogloby tak być?

Ja po prostu często nie mam dostępu do internetu ;/ nie ma mnie czasami trzy ub cztery dni a czasem tydzień lub więcej, to uniemozliwia prowadzenie bazarku. Jeśli jesteś chętna dobra kobieto to dawaj e-maila a ja w wolnej chwili wszystko wysyłam z opisami :)

Posted

My już po , operacja się udała , wszystko jest dobrze , teraz 10 dni oszczędzania się , mała siedzi w klatce niestety , a później rehabilitacja , dostałam zestaw ćwiczeń .Koszt 350 zł operacja + 25 zł transport .

Posted

Anja2201 napisał(a):
My już po , operacja się udała , wszystko jest dobrze , teraz 10 dni oszczędzania się , mała siedzi w klatce niestety , a później rehabilitacja , dostałam zestaw ćwiczeń .Koszt 350 zł operacja + 25 zł transport .

czego jeszcze potrzebujesz dla małej ? Napisz, moze ktos cos ma, zabawki, gryzaki czy szczotki, szampon ? kocyki, opatrunki itp ?

Posted

Owieczka napisał(a):
czego jeszcze potrzebujesz dla małej ? Napisz, moze ktos cos ma, zabawki, gryzaki czy szczotki, szampon ? kocyki, opatrunki itp ?

Tylko pieniążków , zapożyczyłam się żeby opłacić operację , ale muszę to pooddawać , gryzaki , zabawki i kocyki mam w zapasie :) Kupiłam małej dzisiaj dwie paczuszki karmy , starczy na 2-3 tygodnie , ale to już biorę na siebie :)Chyba z godzinę stałam w zoologiku i wybierałam , w końcu wzięłam acanę :)

Posted

Owieczka napisał(a):
Ja po prostu często nie mam dostępu do internetu ;/ nie ma mnie czasami trzy ub cztery dni a czasem tydzień lub więcej, to uniemozliwia prowadzenie bazarku. Jeśli jesteś chętna dobra kobieto to dawaj e-maila a ja w wolnej chwili wszystko wysyłam z opisami :)

Bazarek na pewno by się tu przyadł, byłaby kasa dla maluszka,a przynajmniej na zaplecenie za operację.

Anja2201 napisał(a):

Super, że już po, ze się udało. Trzymam kciuki za maluszka!

Kurcze, tylko sporo kasy wyszło i skąd tę kasę na opłacenie brać?