Vicky62 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Tak, tak czekamy na fotki, chcemy zobaczyć brykającą Hanusie. Quote
Glutofia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 MiliVanili napisał(a):Mamy karmę od 1st Chioce dla Hani i Bruna :) Moniq skontaktuj się z nimi Napisałam do nich ale chyba zepsułam nastrój bo przy okazji upomniałam się o zaległe faktury i o kasę za kalendarze :ices_bla: Quote
_Dunaj_ Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Będzie dobrze, byle Hania była zdrowa Quote
Maryna Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Też spragniona jestem brykającej Hani:-)) Quote
Donvitow Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Furciaczku takie przewlekłe biegunki są męczące dla psiaka i mogą być trudne do opanowania. Jeśli nie ma robali to może być jeszcze Lamblia/ Giargia/ którą często trudno wykryć w kupie albo pojawia się za którymś razem/. Często są też biegunki spowodowane mieszaną infekcją bakteryjno wirusową. Gdyby się nie uspokajały zaproponuj wetowi kurację antybiotykową Amoksacyklina + Metronidazol przez 10 dni/ Metronidazol wali beztlenowce i Lamblie/ Dalacinu bym się bał. Jest młoda i mogą być powikłania. Jak będzie poprawa włącz do diety gotowane rybki morskie./ idealna dla młodego psa proporcja Wapnia do Fosforu oraz pełna przyswajalność w przeciwieństwie do preparatów farmaceutycznych/ A Mała ma dłuuuugie kończynki i zacznie nabierać masy niedługo. Quote
Alla Chrzanowska Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Martwię się o zdrowie Hanusi... Obawiamy się problemów trzustkowych. Musimy robić szczegółowe badania... Quote
docha Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Hania ma czysto-wodnistą biegunkę, tzn. czy się z niej leje? czy to jest qpsko papkowate? Quote
furciaczek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 docha napisał(a):Hania ma czysto-wodnistą biegunkę, tzn. czy się z niej leje? czy to jest qpsko papkowate? Papkowate, chociaz dzisiaj juz takie w miare nawet...chyba po zastrzykach jelitka zaczynaja lepiej funkconowac. Napewno sa znacznie lepsze od tych pierwszych. Wyniki badan niestety po Swietach dopiero. Hani humor dopisuje...zaczyna sie psocic:evil_lol: Dzisiaj podbiegala do mnie od tylu, uderzala lapka a jak sie odwracalam to zaczynala zwiewac i zapraszac do zabawy. Kochana jest:loveu: Umie juz siad i zostan, chodzenie na smyczy tez jako tako nam juz wychodzi :) Quote
_Dunaj_ Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Cieszy mnie, że Hania bryka i pswoci :) zanczy wraca do normalności :) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Hania jest cudowna, a Ty Gosieńko jeszcze cudowniejsza, że ją tego wszystkiego uczysz. Mimo wszystko nie tracę nadziei, że badania nie wykażą nieczego poważnego, że to tylko skutki zagłodzenia... Quote
docha Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ja też taką mam nadzieję:) Alla, piszesz?! coś rozsądnego do mnie;) kończę pracę na dziś, jak ja nie lubię końca roku, brrrr.... Quote
agrazka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Jak ma ochotę do psot i zabaw, to znaczy, że czuje się lepiej :) Fajna z niej suczka :) Quote
AnnaEwa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja też się bardzo cieszę, że Hania odzyskała radość życia:) Quote
furciaczek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dzisiaj mielismy w polowie normalna koope, jelitka chyba wracaja do normy:multi: Quote
Vicky62 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bardzo dobra wiadomość...trzymaj sie Haniu, teraz bedzie dobrze Quote
Caila Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesolych Swiat zyczymy Wszystkim Duze buziaczki dla Haneczki Quote
ataK Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=ataK Quote
Alla Chrzanowska Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Hanusiu! Życzę Tobie i Twoim Opiekunom dobrych i spokojnych Świąt, a Nowy Rok niech przyniesie Ci dobre zdrówko i własnego Ludzia. Quote
Recommended Posts