Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, zajmuję się pomocą kotom i dziś gdy wracałam z jednym z nich do domu, przykleił się do mnie ten oto pies:

[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/3604/dsc0157sd.jpg[/IMG]
By [URL="http://profile.imageshack.us/user/alienorfy"]alienorfy[/URL] at 2011-12-08

Mam małe mieszkanie, 9 kotów (7 na tymczasie) i nie mogę go zatrzymać, nawet na parę dni. Czy ktoś z okolicy mógłby go przechować choć na chwilę? Jeśli nie trafi do sosnowieckiego schroniska, wktórym co prawda opieka się poprawiła znacznie, ale jednocześnie psów jest za dużo. Gandhi to słodka przylepa, która szła ze mną ponad 10 minut do domu i zostawiony na korytarzu siadł na wycieraczce i czekał; w trakcie drogi usiłował wylizać kota przez klapkę transportera. Ale co najmniej 2 z moich kotów to obawiam się killer kitty i psu może stać się krzywda.Teraz siedzi w łazience z moją córką (jedyne miejsce z drzwiami), zjadł, napił się i zaległ na posadzce.
Została tylko godzina do przyjazdu samochodu ze schroniska:nerwy: ale ewentualnie do jutra rana może by się udało go przewaletować:oops:

Posted

Wątek do zamknięcia, na szczęście:multi: Pan ze schroniska przyjechał, powiedział że zna właścicieli pieska - jest z osiedla kawałek dalej. Już ze 3 razy go odwoził to wie:roll:

• 1 month later...
Posted

Gandhi znów dzisiaj był w schronisku :angryy:
Co to za ludzie w ogóle się nim "opiekują" ?? :crazyeye:
Czy to naprawdę taki problem upilnować własnego psa :shake: Który raz on już jest w schronisku? 3 na pewno :mad::mad:

• 2 weeks later...