Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajusza napisał(a):
a macie już jakiś hotelik dla niej? i jakieś deklaracje? zwołajcie miłośników bokserów, toż to 50% bokserek jest :-)

nie, nie mamy. A jest jakiś link na dogo do bokserów w potrzebie? Tak jak w przypadku jamników, czy kudłaczy?

Posted

Kajusza napisał(a):
a macie już jakiś hotelik dla niej? i jakieś deklaracje? zwołajcie miłośników bokserów, toż to 50% bokserek jest :-)

Mojej przyjaciółce ona przypomina labradora;)

Posted

Zofija napisał(a):
nie, nie mamy. A jest jakiś link na dogo do bokserów w potrzebie? Tak jak w przypadku jamników, czy kudłaczy?

napisz do Olly - ona jest z SOS Bokserom, i podpowie co mozna zrobic dla ślicznotki :-) MOżesz zaprosić też: Alicja, Kapsel, tatankas ... to boksiolubne kobitki ;-)

Zofija napisał(a):
Mojej przyjaciółce ona przypomina labradora;)

a mi jakiegos miksa asta .... czyli pies ideał - dla każdego ;-)

Posted

Kajusza-dziękuję za podpowiedź. Wszystkim wysłałam zaproszenie. Jestem rzadko bo coś mi komp fiksuje. Internet mam kilka minut i koniec, restart, znowu kilka minut i koniec. Maile wysyła mi jeden po 10 razy, albo wcale... Czekam na informatyka, a w miarę możliwośći będę Ninkę rozsyłać. Moze ktoś z ogłoszeń się skusi, ona jest taka ładna:)

Posted

fioneczka napisał(a):
te jej przerażone oczęta :( ... jakbym moją Monę widziała

czy ona ma ogłoszenia ?

tak, ma trochę ogłoszeń porobionych. Można by było powtórzyć.

Posted

Wszystkim dziękuję za przybycie na wątek Niny. Życzę Dobrego Nowego Roku wszystkim ciociom, a przede wszystkim czworonogom i oby przynajmniej Nowy Rok nie był gorszy od poprzedniego.

Posted

Zofija napisał(a):
bardzo, bardzo dziękuję! Czy mam przesłąć tekst + zdjęcia????

jak najbardziej :)

i znajdź jeszcze jeden bazar ogłoszeniowy to ja tez dokupię pakiecik (inny bazar to i inne portale będą)

Posted

fioneczka napisał(a):
jak najbardziej :)

i znajdź jeszcze jeden bazar ogłoszeniowy to ja tez dokupię pakiecik (inny bazar to i inne portale będą)

Prześlij mi maila na pw proszę- ja znam catangel -ona robi ogłoszenia odpłatnie, napiszę do niej

Posted

Kajusza napisał(a):
szkoda, że ona musi w schronie siedzieć .... może trzeba popytać o jakiś dt ... może akurat się coś znajdzie .... tak naiwnie będę się łudziła :-(

u nas dt są pełne- Dea ma dobermankę , która ma chore zwieracze i robi pod siebie-ok 10 lat + 3 szczeniaki, Ashaski - sunię z 6 maluchami, moja przyjaciółka 4 psy. Kasia 2 psy i 6 kotów, ja mam piesa, ale wynajmuje mieszkanie i nie bardzo mogę więcej. Ale moze

Posted

Zofija napisał(a):
Prześlij mi maila na pw proszę- ja znam catangel -ona robi ogłoszenia odpłatnie, napiszę do niej

PW wysłane - czekam na info
ale rozumiem że kasa za ogłoszenia idzie na bezdomniaki z dogo
nie ma bazarku?

Posted

Zofija ... dostałam mail z tekstem i zdjęciami Ninki ... i nie bardzo rozumiem ?

ja chcę wykupić dziewczynce jakiś pakiecik na bazarku

qrde chyba nic nie rozumien

idę jakiegoś bazarku szukać