Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pixie prosiła mnie założenie wątku. Przed chwilą znalazła na ulicy leżącego staruszka ONka. Cały w błocie. Nie wiadomo co mu jest, nie wstaje z ziemi, raz się podniósł, po czym znowu się położył. Jakiś chłopak "z ulicy" zgodził się go wziąć do siebie na noc. POTRZEBNY KOLEJNY TYMCZAS!!!

więcej zdjęć na stronach: 10, 25, 40 i 41

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To niech wyśle MMS od razu na maila.
Wysyła się tak samo, tylko zamiast wpisać nr telefonu wpisuje się od razu adres. Może być mój azdrojkowska1@eranet.pl, wstawię.
Jak nie umie, to może do mnie wysłać na kom. 602203441 ale tylko do 100 kB, jak ma większe, to mój kom nie przyjmie.

Posted

Napisałam mu żeby spróbował jeszcze wysłać Ci na komórkę, ale już sporo czasu minęło... Trudno, najwyżej zrobi mu się aparatem.
Czekamy na wieści od Pixie.

Posted

Przed luksusowym sklepem Ermenegildo zelda, tuz obok Burberry lezal staruszek ONek.
Nie podnosil sie , na przykucniecie moje nie zareagowal.
Bardzo zmeczony. Brudny...lapy gorace.
Brudny nie tylko od blotaale w ogole brudny..taki poczciwy zaniedbany pies.
Jakies slady pogryzienia na szyi, jakies strupy nad oczami nieco wyczuwalne, goracawe..wiec moze sie i cos tam jeszcze dzieje, ropa???

Dopiero zaczeli ludzie przystawac jak mnie przykucnieta zobaczyli. Luksusowe sklepy nic nie wiedzialy na temat psa.
Chlopak ktory nadszedl mieszka w poblizu i nigdy go tm nie spotkal.
Skad pies znalazl sie na placu trzch krzyzy. Wdrapanie sie po skarpie tak od strony Rozbrat..wysoko..przyjscie z Wilanowa..skarpa kolo Belwederu wydaje sie byc tez nie do pokonania.

hmmm

za chwile relacja z smsow od Norberta o psie...

Posted

zdrojka napisał(a):
Niestety, zdjęcia nie dotarły :shake:

zdrojka mam juz drugie ujecie psiaka ale nie umiem powiekszyc
przesle Ci zaraz mailem to co dostalam przed chwila od Norberta czy mozesz powiekszyc i wstawic
pies podobno ozyl, jak sie w cieple znalazl, choc bardzo rozlewniwiony bo chyba te lapy bola

Posted

STARUSZEK PORTIER....

calusny staruszek..

1/ sms od Norberta....

ST.PORT> Wlazi na lozko, daje buziaki, bardzo ozyl,musial mieszkac w domu, jest towarzyski i lgodny. Ten co go wezmie dostanie kochajacego przyjaciela.

2/ relacja z rozmowy sprzed chwili

Byli na spacerze. Ladnie chodzi na smyczy.
Wyraznie odmlodnial, gdyby nie te bardzo zarosle kamieniem i stare zlote zeby nie mozna by dac tylu leat ile przypuszczlismy

3/ Norbert ma juz w domu rotka starego uratowanego i suczke z cieczk a ostatniej fazie...
to mlody bardzo serdeczny chlopak ale ma tylko pokoj z kuchnia i to we wspolnym korytarzu i inna lokatorka/stare podzielne mieszkania w alejach
ujazdowskich/

nie wiemy co z nim robic dalej
jutro o 10 tej norbert wychodzi i nie moze zostawic psa z rotkiem ani tez z suczka

pozostaje tylko Straz miejska i schronisko Na paluchu

Ten pies z takim charakterem, widac po pogryzieniach nado oczami i na szyi...moze zostac zdominowany i coz dalej z nim na paluchu

Jakby drugi Serwo ..zupelna sierota

czy macie jakies pomysly?
o tym bym wziela go do siebie, jak czesc z was wie nie ma mowy, mam jeszcze u siebie znaleziona miesiac temu kremowa ONke...
i tez szukam dla niej domu a razem mam tez pokoj z kuchnia tyle ze bez drzwi...

Posted

Słuchajcie, staruszek pewnie pojedzie do schronu jutro zawieziony przez straż miejską, bo nie mamy go jak i do kogo zawieźć!

Macie jakiś pomysł? Pomocy! :placz:

Posted

czas...coz nie ma czasu
sadzilam ze ud sie jakims cudem znalezc choc na jeden dwa dni tymczs by miec margines czasowy do myslenia..co dalej z nim robic

Posted

zaraz spytam ize szumielewicz, czy w tym klaryswewie nie ma wolnego miejsca...ide na watka Latka

czy ktos pomoze Staruszkowi Portierowi...taki lezal zrezygnowany, ale szedl za nami czlapiac lapami z ufnoscia

chyba bylo mu juz wszystko jedno