Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 jfn napisał(a):Czy wiadomo już, kto sedziuje belgi? Nieeee,może podpowiesz? Quote
Unbelievable Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja się wybieram z moim Jack Russellem(pierwsza wystawa :D). Niestety nikt nie udziela informacji na temat kto sędziuje tę rasę, może ktoś coś wie? Quote
Matagi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Tinka:) napisał(a):Ja się wybieram z moim Jack Russellem(pierwsza wystawa :D). Niestety nikt nie udziela informacji na temat kto sędziuje tę rasę, może ktoś coś wie? Za kilka dni będzie wiadomo,a skoro to Twoja pierwsza wystawa z tą rasą,to sędzia Ci się nie powtórzy...Ja życzę Ci porwania ringówki!!! Wszystkiego Naj!!!! Quote
jfn Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Matagi napisał(a):Nieeee,może podpowiesz? Eee, ale jak to? :lol: Quote
Unbelievable Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Matagi napisał(a):Za kilka dni będzie wiadomo,a skoro to Twoja pierwsza wystawa z tą rasą,to sędzia Ci się nie powtórzy...Ja życzę Ci porwania ringówki!!! Wszystkiego Naj!!!! Nie chodzi o mnie ale o innych Russellomaniaków, których przyjazd od tego zależy. Jednak jeżeli dopiero za parę dni będzie wiadomo to populacja Russelli będzie pewnie malutka :( A poza tym dziękuję bardzo i postaram się żeby było jak najlepiej :D Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 jfn napisał(a):Eee, ale jak to? :lol: A tak to-mówisz-masz! Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Tinka:) napisał(a):Nie chodzi o mnie ale o innych Russellomaniaków, których przyjazd od tego zależy. Jednak jeżeli dopiero za parę dni będzie wiadomo to populacja Russelli będzie pewnie malutka :( A poza tym dziękuję bardzo i postaram się żeby było jak najlepiej :D Hmmmm...nie wiedziałam,że właściciele russelli jeżdżą tylko pod sędziego:cool1: Mnie się wydaje,że obsada sędziowska na III gr.w Białymstoku,to dobrzy fachowcy i znawcy terrierow,że warto mieć od nich ocenę i opis:roll: . Coś mi się zdaje,że ta populacja russelli sporo straci nieprzyjeżdżając na białostocka wystawę.:razz: Quote
czaroct Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 jeżeli chodzi o psiaki z naszego miasta to na wystawe w Białymstoku mój CARBON jest zgłoszony w gr.3 SBT. oczywiście w szczeniakach :p Quote
blaira Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 czaroct napisał(a):jeżeli chodzi o psiaki z naszego miasta to na wystawe w Białymstoku mój CARBON jest zgłoszony w gr.3 SBT. oczywiście w szczeniakach :p No wkoncu sie spotkamy i poznamy:multi::razz::razz: pozdr. Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='blaira']No wkoncu sie spotkamy i poznamy:multi::razz::razz: pozdr. Hmmm....ja też mam nadzieję,blaira,że przyczłapiesz/choć na chwilę /na ring akit,gdzie będę .....:) Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 INFO: wszyscy,ktorzy zgłoszą psy do 20.07.07 mogą zapłacic do 31.07 TANIEJ-czyli za jednego psa 90 zł.!!!!! NIE WYSYŁAJCIE POCZTĄ -DŁUGO IDZIE!!!! Jeżeli zgłaszacie po 20.07-płacicie 150 zł!!!! Tak,że zgłaszać do 20.07,a płacic tak,żeby kasa dotarła do 31.07.07.!!!!Płaćcie w bankach-szybko idzie!:lol: Quote
jovi Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ale z tego co wiem to wszędzie liczy się DATA na stemplu wpłaty. Quote
Matagi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 jovi napisał(a):Ale z tego co wiem to wszędzie liczy się DATA na stemplu wpłaty. Jutro sie dopytam,może coś namieszalam.....:(ale chyba niiiiieee namieszałam.... Quote
setka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [LEFT]Dla nas ta wystawa będzie wyjątkowo szczególna. Moja wymarzona mastinka tego dnia kończy 4 lata:loveu::multi: [/LEFT] Quote
Florka_xyz Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 My tez sie wybieramy i mam nadzeje , ze sie z Wami spotkam ;-) Quote
Dog Handler Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A mnie nie bedzie :( Ale bede na 2xcacib Debreczyn :D:D Ha ! Quote
Nirse Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nocleg: [SIZE=4]może ktoś poleci dobry nocleg na weekend wystawowy w Białymstoku ( niekoniecznie przy wystawie :razz: ):sleep2: oczywiście nocleg z psami:Dog_run::Dog_run: Quote
Matagi Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Agasia napisał(a):Matagi masz juz jakies info dla mnie? Powinnam cos wiedziec jutro po 18.00-przypomnij mi ;) :lol: Quote
Matagi Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='basenjifiona']Nocleg: [SIZE=4]może ktoś poleci dobry nocleg na weekend wystawowy w Białymstoku ( niekoniecznie przy wystawie :razz: ):sleep2: oczywiście nocleg z psami:Dog_run::Dog_run: Zajrzyj tu: http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=04&catid=10 Ja polecam hotel MOSiR-u na ul.Wołodyjowskiego albo 11-Listopada albo na ul.Zwierzynieckiej/nigdy nie pamiętam ,przy której jest hotel:oops: :evil_lol: /ewentualnie hotel na Transportowej/i tu i tu można z ogonami:lol: / Quote
Asiaczek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Florka_xyz napisał(a):My tez sie wybieramy i mam nadzeje , ze sie z Wami spotkam ;-) Florka - zapraszam pod ring basków! Na pewno będzie wesoło...:lol: Dog Handler napisał(a):A mnie nie bedzie :( Ale bede na 2xcacib Debreczyn :D:D Ha ! A ja wolałaby, abyś była z nami w B-stoku... No, ale trudno! Zdobywaj Węgry! Trzymam za Ciebie kciuki. Pzdr. Quote
Matagi Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Matagi']Zajrzyj tu: http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=04&catid=10 Ja polecam hotel MOSiR-u na ul.Wołodyjowskiego albo 11-Listopada albo na ul.Zwierzynieckiej/nigdy nie pamiętam ,przy której jest hotel:oops: :evil_lol: /ewentualnie hotel na Transportowej/i tu i tu można z ogonami:lol: / Do usług!;) :lol: Quote
Florka_xyz Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asiaczek']Florka - zapraszam pod ring basków! Na pewno będzie wesoło...:lol: Jeśli uda mi sie zostac na dwa dni to napewno wpadne bez dwoch zdan ;-) Quote
Recommended Posts